Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Dėl Spyder Pan ne vienas atsiliepimas buvo, jog nusilupo nepraėjus nei pusmečio schmoll.gif

Turiu Delimano keptuvę 28 cm skersmens bei prikaistuvį. Tai pastaruoju negaliu atsidžiaugti - labai patogu vaikui košes virti, ir padažus gaminti, niekas neprilimpa, nepridega, lengvai valosi. Dėl keptuvės - nepastebėjau nieko stebuklingo, man asmeniškai ji nei geresnė, nei blogesnė, negu Tefalis.
Dėl kokybės - suabejočiau, jog atlaikytų 5 metus, kaip skelbia, nes lyg ir su metalu nebrūžinu, bet vis tiek jau matau kelis įbrėžimus g.gif Naudoju kažkur nuo spalio mėn.
Bet visumoje tai patinka, ypač, kaip sakiau, prikaistuvis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hennessy: 03 vasario 2012 - 16:22
QUOTE(jugp @ 2012 02 03, 10:16)
Neidealiai, geriau prieš tai susišluoti ar su siurbliu praeiti. Anksčiau turėjau tą paprastą kempinę su grioveliais, tai ji man geriau šiukšles surinkdavo, jei patingėdavau prasiurbti. Bet su šia šluota nereikia labai trinti, kaip su ta kempine, jei kas truputį prilipęs prie grindų. Ir dar jei ką pralieji, tai skysčius labai gerai sugeria thumbup.gif Man ji labai patinka, nes grindų plovimas daug greičiau vyksta

Aciu uz komentara, as dabar turiu ta tokia paprasta kempine su grioveliais tai laminata labai gerai valo ir siurblio nereikia. Tai turbut dar susilaikysiu nuo pirkimo. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viola****: 03 vasario 2012 - 18:20
QUOTE(viola**** @ 2012 02 03, 18:19)
Aciu uz komentara, as dabar turiu ta tokia paprasta kempine su grioveliais tai laminata labai gerai valo ir siurblio nereikia. Tai turbut  dar susilaikysiu  nuo pirkimo.  rolleyes.gif

Aš čia gal ne į temą, bet gal galite parodyti nuotrauką ar pasidalinti nuoroda, kas per kempinė? ax.gif Pas mus laminatas visur, tai užsiknisau su juo - išbandžiau tris šluotas, n valymo priemonių, bet vis tiek lieka baisūs ruožai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 04, 00:14)
Aš čia gal ne į temą, bet gal galite parodyti nuotrauką ar pasidalinti nuoroda, kas per kempinė?  ax.gif  Pas mus laminatas visur, tai užsiknisau su juo - išbandžiau tris šluotas, n valymo priemonių, bet vis tiek lieka baisūs ruožai  doh.gif

pasakysiu tik tiek,kad pries tai grindu neissiurbus ar bent jau neisslavus sluota, man nei viena sluota kiek bandziau neduodavo laukiamo rezultato, tai smorus palieka, tau dulkes ar plaukai velkasi ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 04, 01:14)
Aš čia gal ne į temą, bet gal galite parodyti nuotrauką ar pasidalinti nuoroda, kas per kempinė?  ax.gif  Pas mus laminatas visur, tai užsiknisau su juo - išbandžiau tris šluotas, n valymo priemonių, bet vis tiek lieka baisūs ruožai  doh.gif

Na ta kempinė gerai tik šiukšles surenka, bet ruožai tai baisūs lieka. Kažkaip neatkreipiau dėmesio ar lieka ruožai nuo spin&go šluotos, reiks atidžiau pasižiūrėti. Va kaip atrodo ta šluota kempinė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jugp @ 2012 02 04, 11:08)
Kažkaip neatkreipiau dėmesio ar lieka ruožai nuo spin&go šluotos, reiks atidžiau pasižiūrėti.

nuo sios sluotos tai tikrai jokiu ruozu bent jau pas mane nelieka, tik atitinkamai nuo grindu dangos ja reikia isgrezti.
Atsakyti
Pamaciau ir as tebuklinga sluota sian... taip noriu, bet ir brangoka...
Tikiu,kad jau buvo komentaru apie si daikta sioje temoje, bet gal kas svieziai nusipirko ir turi savo nuomone.

http://www.topshop.l...2...mams&ils=62

Gal yra identiska preke kitam puslapy zymiai pigiau?
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 04, 15:30)

nemanau,kad identisku yra,
viena drauge nusipirko kazkokia akcijine popigiai,tai nera ja laba patenkinta,
tai tikrai kitokia, lenkiasi per kita vieta, neina normaliai po spintelemis ar po lova isplaut, ji ne tokia manevringa kaip is topshop.
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 04, 16:30)
Pamaciau ir as tebuklinga sluota sian... taip noriu, bet ir brangoka...
Tikiu,kad jau buvo komentaru apie si daikta sioje temoje, bet gal kas svieziai nusipirko ir turi savo nuomone.

Čia pasižiūrėkite http://www.aliba.lt/...CFdHbfAodCggh5g
Atsakyti

Noriu sios sluotos , gal kas turite pasidalinkite atsiliepimais smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2012 02 04, 20:00)

Labas rytas, cia gal galite papasakoti kuri sluota geriau ar kaip kibiras su pedalu ar kaip Top shop pati sluota sukasi... g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zivile30: 05 vasario 2012 - 10:43
QUOTE(dagli @ 2012 02 04, 17:05)
nemanau,kad identisku yra,
viena drauge nusipirko kazkokia akcijine popigiai,tai nera ja laba patenkinta,
tai tikrai kitokia, lenkiasi per kita vieta,  neina normaliai po spintelemis ar po lova isplaut, ji ne tokia manevringa kaip is topshop.

As pirkau ne is Top Shop bet esu labai patenkinta ir visai nesilenkia ir yra labai manevringa. Ruozu tikrai man nepalieka. smile.gif
Atsakyti