Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Gal kas turit nusipirke ir isbande "Mia" antklode ax.gif Kokie butu atsiliepimai? Ar verta tos kainos (200*200 kaina 139 lt.)? g.gif
Atsakyti
Nu ka mano H2O Mopas neatsigavo. Siandien paskambinau del grazinimo, sako per 3-4 d.d. su manim susisieks ir greiciausiai atves nauja... Kazkaip nustebau, kad atves patys... Nu bet ziuresim...
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 02 04, 16:05)
nemanau,kad identisku yra,
viena drauge nusipirko kazkokia akcijine popigiai,tai nera ja laba patenkinta,
tai tikrai kitokia, lenkiasi per kita vieta,  neina normaliai po spintelemis ar po lova isplaut, ji ne tokia manevringa kaip is topshop.

as labai norejau tos sluotos, bet vis pagailedavau pinigu, bet pamaciau panasia akcijine, tai uz 74 lt akcijine nusipirkau ir dar su papildoma sluoste cool.gif labai patenkinta kol kas, nemanau, kad uz 160 kazkuo daugiau ypatinga blush2.gif
ta akcijine tvirta, kibiras irgi tvirtos plastmases, labai liuks pirkinys, ir jau nebenoriu topshopines, gana man ir akcijines biggrin.gif , be to ne kinietiska, o ceku gamybos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 06, 11:49)
Nu ka mano H2O Mopas neatsigavo. Siandien paskambinau del grazinimo, sako per 3-4 d.d. su manim susisieks ir greiciausiai atves nauja... Kazkaip nustebau, kad atves patys... Nu bet ziuresim...

kiek laiko nuo pirkimo praejo? ir ar daznai naudojot? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 06 vasario 2012 - 15:31
[quote=klakšt,2012 02 06, 15:39]
as labai norejau tos sluotos, bet vis pagailedavau pinigu, bet pamaciau panasia akcijine, tai uz 74 lt akcijine nusipirkau ir dar su papildoma sluoste cool.gif labai patenkinta kol kas, nemanau, kad uz 160 kazkuo daugiau ypatinga blush2.gif
ta akcijine tvirta, kibiras irgi tvirtos plastmases, labai liuks pirkinys, ir jau nebenoriu topshopines, gana man ir akcijines biggrin.gif , be to ne kinietiska, o ceku gamybos thumbup.gif

o kur pirkote tą akcijinę, ir aš labai gundausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.m @ 2012 02 06, 16:58)
o kur pirkote tą akcijinę, ir aš labai gundausi  4u.gif

pirkau sita
Atsakyti
QUOTE(klakšt @ 2012 02 06, 17:39)

kiek laiko nuo pirkimo praejo? ir ar daznai naudojot?  ax.gif

Pirkau 2011 metu rudeni, tai kiek cia laiko praejo... Sios temos pradzioj yra mano darytos fotkes, tai tiek laiko ir praejo lotuliukas.gif Nesakyciau kad daznai, bet manau jau vis del to kenkia paprastas vanduo, reiketu disciliuota naudoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 02 06, 12:49)

Man jau dvi savaites kaip keičia tą sugedusį mopsą na jei ryt dar nieko nesulauksiu skambinsiu. Aš tuo prietaisu naudojausi 4 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 02 03, 16:20)
Dėl Spyder Pan ne vienas atsiliepimas buvo, jog nusilupo nepraėjus nei pusmečio schmoll.gif

Turiu Delimano keptuvę 28 cm skersmens bei prikaistuvį. Tai pastaruoju negaliu atsidžiaugti - labai patogu vaikui košes virti, ir padažus gaminti, niekas neprilimpa, nepridega, lengvai valosi. Dėl keptuvės - nepastebėjau nieko stebuklingo, man asmeniškai ji nei geresnė, nei blogesnė, negu Tefalis.
Dėl kokybės - suabejočiau, jog atlaikytų 5 metus, kaip skelbia, nes lyg ir su metalu nebrūžinu, bet vis tiek jau matau kelis įbrėžimus g.gif Naudoju kažkur nuo spalio mėn.
Bet visumoje tai patinka, ypač, kaip sakiau, prikaistuvis.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas turite makaronų mašinėlę iš TSH, mano priedas pjaustymui buvo brokuotas, išardžiau ir pamačiau, gal kas nenaudoja tokio ir parduotumėte, lauksiu až!
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 02 05, 17:57)
Gal kas turit nusipirke ir isbande "Mia" antklode ax.gif Kokie butu atsiliepimai? Ar verta tos kainos (200*200 kaina 139 lt.)? g.gif

sveika, as turiu Mia antklode, silta, lengva kaip suprantu sintetinio uzpildo antklode. Net nzn ka dar galeciau pakomentuot ax.gif
Atsakyti
Gavau vakar SPIN & GO PRO sluota bigsmile.gif
Geras daiktas, man patiko thumbup.gif
Tik gaila su dvimeciu sunum nepasidalinam ja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2012 02 08, 11:28)

Tik gaila su dvimeciu sunum nepasidalinam ja biggrin.gif

pas mus tas pats variantas doh.gif biggrin.gif
pastačiau ją jam i akis nekrintančioj vietoj ir plaunu kai jis būna darželyje,
o jei savaitgalis- tai tik tada kai miega lotuliukas.gif
Atsakyti