Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

QUOTE(MaiMa @ 2012 02 19, 18:33)
Tiesiog po sypsenelemis yra pasirinkimas "Rodyti viska", ten ir bus visos sypsenos wink.gif

Tuo pacui paklausiu - gal kvailai, bet .. Sakykit, turincios ta garais valanti prietaisa mop'a: ar teisingai suprantu, kad valant nesvaru pavirsiu, pirma ji paveikia garas, o pats nesvarumas nuvalomas su mop'o sluoste? O jei valoma orkaite, tai tuos atsokusius riebalus/nesvarumus reikia su papildoma sluoste nuvalyti? Tiesiog nebereikia trynimo ir chemikalu?

Aciu, kazkaip nesinauduojau ta funkcija, net nepagalvojau ten pasiziureti blush2.gif notworthy.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2012 02 19, 20:36)
Aš vonios neplaunu, maniškę tik chemikalai ima sad.gif

As vonios irgi neplaunu, nes pas mus nauja vonia, tai kol kas nereikia didelio valymo, uztenka su slapiu skudureliu pavalyti. Bandziau klozeta valyti, tai labai gerai viska isgarina biggrin.gif
Atsakyti
Gavau uzsakyta, labai ilgai laukta Mia antklode. 4u.gif Labai patiko, silta, lengva. Geras kainos ir kokybes santykis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2012 02 19, 23:01)
Gavau uzsakyta, labai ilgai laukta Mia antklode. 4u.gif  Labai patiko, silta, lengva. Geras kainos ir kokybes santykis  smile.gif

As tai nusipirkau ciuzinuka ir dovanu gavau pagalve, esu labai patenkinta:) nors mano vyras nieko ypatingo tame nemato, bet ka jis supranta smile.gif

http://www.dormeo.lt...CFUGIDgodkWNiRA
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 02 02, 16:50)
Sveiki,
Siandien nusipirkau va toki daikta http://www.topshop.l...o...rtuve&pcs=2 pasiziuresiu kaip jis veikia ir parasysiu jums jei bus idomu. Nes mane labai sugunde  blush2.gif

Na pagaliau isbandziau as ta matavimo indeli. Man jis labai patiko ir labai patogus. Tik i ji telpa iki 600 ml, tai jis nera didelis, na ir gal kaina truputeli per didele g.gif Bet virtuvei tikrai pas mane naudojamas yra kasdien thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 02 22, 17:57)
Na pagaliau isbandziau as ta matavimo indeli. Man jis labai patiko ir labai patogus. Tik i ji telpa iki 600 ml, tai jis nera didelis, na ir gal kaina truputeli per didele  g.gif Bet virtuvei tikrai pas mane naudojamas yra kasdien  thumbup.gif

o i ji galima verdanti vandeni pilt?
nes man reikia tam reikalui tinkamo.
Atsakyti
As tai pilu paprasta salta vandeni is krano smile.gif
Mane labai viliuojo pjaustykle http://www.topshop.l...a...rtuve&pcs=1 ir pagaliau nusprendziau nusipirkti biggrin.gif labai nerealus dalykas, 100% pateisino lukescius. Mano vyras labai megsta keptas bulves supjaustytas kubeliais, o as aisku nemegstu ju pjaustyti doh.gif lotuliukas.gif sita pjaustykle issprende didema, kadangi ten tiesiog idedi bulve ir paspaudi thumbup.gif tai tik vienas is privalumu, kadangi taip pat nuostabiai pjausto visas darzoves bei vaisius. Dar vienas privalumas tai labai paprastai plaunasi, paspaudi, pakisi po kranu ir jau svaru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 22, 23:20)
As tai pilu paprasta salta vandeni is krano smile.gif
Mane labai viliuojo pjaustykle http://www.topshop.l...a...rtuve&pcs=1 ir pagaliau nusprendziau nusipirkti biggrin.gif  labai nerealus dalykas, 100% pateisino lukescius. Mano vyras labai megsta keptas bulves supjaustytas kubeliais, o as aisku nemegstu ju pjaustyti  doh.gif  lotuliukas.gif  sita pjaustykle issprende didema, kadangi ten tiesiog idedi bulve ir paspaudi thumbup.gif tai tik vienas is privalumu, kadangi taip pat nuostabiai pjausto visas darzoves bei vaisius.  Dar vienas privalumas tai labai paprastai plaunasi, paspaudi, pakisi po kranu ir jau svaru biggrin.gif

O ar patvari ta pjaustyklė? Kaip suprantu pvz.ir zalias bulves gerai supjausto? Ne tik virtas? Nes as irgi noriu ja nusipirkti, bet vis abejoju doh.gif
Atsakyti
pvz.ir zalias bulves gerai supjausto? Ne tik virtas? Nes as irgi noriu ja nusipirkti, bet vis abejoju doh.gif

Labai gerai pjausto ir labai patvari thumbup.gif aisku jai labai didele bulve tai reiktu bent per puse perpjauti, nes kitaip reikia daug jegos, kad paspausti showoff.gif nors kita vertus, kai vyras pjauste tai jam lengvai ir dideles bulves ejo lotuliukas.gif dar kas man patinka, kad pjaustant ar tarkojant visas maistas krenta tik ten kur reikia, i specialu indeli, ant kuriuo uzsideda visi priedai. Sutikite, kad tarkuojant ypac morkas, burokelius visada aplinkui pridrebiama, su sita pjaustykle taip nera. Be to ruosiant pvz. balta misraine, supjaustoma viska vienodais galaliukais, rezultate ir misraine skani ir estetiskai atrodo essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangarine16: 23 vasario 2012 - 11:48
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 23, 12:47)
pvz.ir zalias bulves gerai supjausto? Ne tik virtas? Nes as irgi noriu ja nusipirkti, bet vis abejoju  doh.gif

Labai gerai pjausto ir labai patvari thumbup.gif aisku jai labai didele bulve tai reiktu bent per puse perpjauti, nes kitaip reikia daug jegos, kad paspausti showoff.gif nors kita vertus, kai vyras pjauste tai jam lengvai ir dideles bulves ejo lotuliukas.gif dar kas man patinka, kad pjaustant ar tarkojant visas maistas krenta tik ten kur reikia, i specialu indeli, ant kuriuo uzsideda visi priedai. Sutikite, kad tarkuojant ypac morkas, burokelius visada aplinkui pridrebiama, su sita pjaustykle taip nera. Be to ruosiant pvz. balta misraine, supjaustoma viska vienodais galaliukais, rezultate ir misraine skani ir estetiskai atrodo  essen.gif

Ačiū už jūsų atsakymą 4u.gif Spėju reiks nusipirkt internetu ir išbandyt, jei nepatiks grąžinsiu. Dabar va kaip tik laukiu nesulaukiu Mop'o, bėgsiu namus blizgint, o nublizginus, baltos mišrainės pjaustyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 02 22, 18:06)
o i ji galima verdanti vandeni pilt?
nes man reikia tam reikalui tinkamo.

vat sito nepasiziurejau, bet matuoja jis iki 150 laipsniu lyg ar daugiau, tai tada turetu buti galima g.gif
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2012 02 23, 15:29)
vat sito nepasiziurejau, bet matuoja jis iki 150 laipsniu lyg ar daugiau, tai tada turetu buti galima  g.gif

tai galima taip iseina, dekui 4u.gif
Atsakyti
bėgsiu namus blizgint, o nublizginus, baltos mišrainės pjaustyt lotuliukas.gif

Gerai pasakyta thumbup.gif as pakankamai daug prekiu esu uzsisakiusi is Top shop ir esu patenkinta. Grazinau tik viena daikta DERMA SETA, kuris visai nepateisino lukesciu. Jau rasiau cia savo nuomone apie ji.
Atsakyti