Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

Merginos gal uzmatete top shope koki virtuvini aparata, kuris be kitu darbu (pjaustymu ir taip toliau) dar turetu teslos minkymo ir ledu (saldytu uogu, pjaustytu bananu) smulkinimo galimybes? g.gif Nu niekur nerandu ko nors panasaus schmoll.gif O n aparatu nesinori prisikrauti (vieta uzima) doh.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Comma @ 2012 02 23, 21:38)
Merginos gal uzmatete top shope koki virtuvini aparata, kuris be kitu darbu (pjaustymu ir taip toliau) dar turetu teslos minkymo ir ledu (saldytu uogu, pjaustytu bananu) smulkinimo galimybes?  g.gif Nu niekur nerandu ko nors panasaus schmoll.gif O n aparatu nesinori prisikrauti (vieta uzima)  doh.gif
Aciu 4u.gif

Manau nelabai toki universala rasite, ne tik top shope, bet visur. Rudeni mes ieskojome panasaus, mums aktualu buvo tesla minkyti, bulves tarkuoti, mesa malti ir pjaustyti darzoves. Ieskome Vilniuje visur, kur tik priekiauja buitine technika, bet neradome ir konsultantai pasake, kad norint gauti aparata atliekanti tokias funkcijas, kaip mes pageidaujame, reikia pirkti bent jau 2 atskyrus:
1. pvz. Mulinex mesmale su darzoviu pjaustymo funkcijomis, kuriai priklauso ir bulviu tarkavimas;
2. virtuvinis kombainas, kuris turi teslos minkymo funkcija;

Tai va, tesla ir toliau minkau rankomis cry.gif , o darzoves pjaustau su Nicer Dicer Plius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangarine16: 23 vasario 2012 - 23:16
QUOTE(mangarine16 @ 2012 02 23, 22:15)
Manau nelabai toki universala rasite, ne tik top shope, bet visur. Rudeni mes ieskojome panasaus, mums aktualu buvo tesla minkyti, bulves tarkuoti, mesa malti ir pjaustyti darzoves. Ieskome Vilniuje visur, kur tik priekiauja buitine technika, bet neradome ir konsultantai pasake, kad norint gauti aparata atliekanti tokias funkcijas, kaip mes pageidaujame, reikia pirkti bent jau 2 atskyrus:
1. pvz. Mulinex mesmale su darzoviu pjaustymo funkcijomis, kuriai priklauso ir bulviu tarkavimas;
2. virtuvinis kombainas, kuris turi teslos minkymo funkcija;

Tai va, tesla ir toliau minkau rankomis cry.gif , o darzoves pjaustau su Nicer Dicer Plius  biggrin.gif

Aha ir po tokiu paiesku esi zmogus tikras, kad ne visko yra ko nori lotuliukas.gif
Mes irgi jau daug apkeliavome - nu nera to ko norime nors pasiusk. Interneto platybese radau tik viena aparaciuka, kuris ir tesla minko ir ledus smulkina. Ale jis amerikonskas. Bala zino kokia jo kokybe doh.gif
Matyt teks mums savo norus deti i lentyna ir laukti geresniu laiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes irgi labai nusivyleme, bet nieko jau nepadarysi:( nors mes visgi buvome nusipirke ta Mulinex daugiafunkcine mesmale. Pirkome elektromarkte, jos kaina 449Lt bet tuo metu buvo akcija ir mokejome 349Lt. Viskas su butu buve gerai, jai ji tarkuotu bulves, kaip mus konsultante informavo. kazkur po 2 sav. nuo isigyjimo dienos nusprendziau iskepti bulvyniu blynu. Traukiu savo nauja aparata it pradedu tarkuoti, bet pasirodo netarkuoja g.gif pasikvieciau vyra, kad patikrintu, gal blogai sudejau jos priedu, bet pasirodo viskas gerai. Taigi traukiame instrukcija, o ten aiskiai parasyta, kad antgalis, su kuriuo mes tarkavome, nera skyrtas bulviu tarkavimui, o konsultante, nurode, kad galima su juo tarkuoti fool.gif taigi, darbo kompetencijos 0! supakavau ir isveziau grazinti, kaip tik dirbo ta pati moteris, kuri man ji ipirso. As jai aiskinu, kad instrukcijoje parasyta, kad sitas aparatas netarkuoja bulviu ir realiai isbandzius, pasitvirtino. O ji man stavi akis isputusi, ir vis vien aiskina, kad tarkuoja doh.gif po ilgu derybu, jie man grazino pinigus, kosmaras doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mangarine16: 24 vasario 2012 - 12:48
g.gif kazi cia geras daiktas???
http://www.akcijatau...mpaign=kartu.lt
ar mopsa ziureti??
ar cia visai nesulyginami ??
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2012 02 24, 15:15)
g.gif  kazi cia geras daiktas???
http://www.akcijatau...mpaign=kartu.lt
ar mopsa ziureti??
ar cia visai nesulyginami ??

As buvau jo susidomejusi, pries perkant mopsa, bet vyras mane atkalbejo, sakydamas, kad cia paprasta sluota su kibiru ir mopsas zymiai geriau, pagalvojau g.gif ir sutikau su juo nuomone ax.gif mopsas namuose yra nepakeiciamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gucinija @ 2012 02 11, 18:22)
Paziurekit kiek pas kaimynus kainuoja  doh.gif
http://allegro.pl/ma...2096400868.html

Sveikos
Čia regis ne mikropluošto šluostėo kažkas kito, sintetinė kokia. Užtai ir pygi.
Turiu ir aš iš top šopo Spin&Go- puiku, patenkinta. Ir grindys, ir lubos, ir voratinkliai, ir t.t. - ždodžiu viską apeinu be vargo.
Namie "karas" tarp vaikų- kuris plaus grindis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2012 02 25, 07:14)
Sveikos
Čia regis ne mikropluošto šluostėo kažkas kito, sintetinė kokia. Užtai ir pygi.
Turiu ir aš iš top šopo Spin&Go- puiku, patenkinta. Ir grindys, ir lubos, ir voratinkliai, ir t.t. - ždodžiu viską apeinu be vargo.
Namie "karas" tarp vaikų- kuris plaus grindis.  smile.gif

Labas,ruzilona,

kadangi turi Spin&Go, pasidalink su manimi savo mintimis apie šią prekę. Labai noriu ją įsigyti, bet daug kas mane protina, kad ilgai ji man netarnaus: tipo greit sulūš,
blogai pradės gręžti, kotas nepatvarus ir t.t. Ar seniai ją turi? Gal tu man padėsi apsispręsti,vis dėlto ne 1 litas kainuoja... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edičiuks @ 2012 02 25, 17:52)
Labas,ruzilona,

kadangi turi Spin&Go, pasidalink su manimi savo mintimis apie šią prekę. Labai noriu ją įsigyti, bet daug kas mane protina, kad ilgai ji man netarnaus: tipo greit sulūš,
blogai pradės gręžti, kotas nepatvarus ir t.t. Ar seniai ją turi? Gal tu man padėsi apsispręsti,vis dėlto ne 1 litas kainuoja... g.gif

Labas,
mane irgi kankina tas pats klausimas. Gal kas galit pakomentuoti dar kartą dėl šio daikto patvarumo?
Atsakyti
As pastebejau, kad si sluota http://www.akcijatau...mpaign=kartu.lt skiriasi nuo TS grezinimo mechanizmu, TS neturi pedalo o deka rankienos yra greziama g.gif . Tai dabar klausimas ar tas kotas ilgai istvers, nes garantija duodama tik 6 men.
Atsakyti
Žinokit kotas tikrai tvirtas. Grežia puikii- kaip kuri rašėt- nori šliapai, nori sausai.
Planuoju mamai tokią pirkt kad bebevargtų su skudurais.
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2012 02 26, 12:21)
Žinokit kotas tikrai tvirtas. Grežia puikii- kaip kuri rašėt- nori šliapai, nori sausai.
Planuoju mamai tokią pirkt kad bebevargtų su skudurais.

Paskaicius atsiliepimus susigundziai is naujo, nors sau nesipirkau, bet mamai per gimtadieni padovanuosi, nors mano vyras priesiskai nusiteikes doh.gif
Atsakyti