Įkraunama...
Įkraunama...

Top Shop parduotuvė

As pries plaunant issiurbiau, nes laikom kate, tai jos plaukus lengviau susiurbt... Man patiko, kad pakankamai lengvai nusiplove uzlaikytos demes (prilaistyta pvz. sulciu, taskeliai jau pajuodave nuo dulkiu buvo). O labiausiai tai veza, kad nereikia grezt skuduro su rankom smile.gif))) nes as su tokio dydzio pilvu dabar, kad vos pasilenkiu smile.gif))
Papildyta:
Dar galvoju, gal kazkas is SM yra Topshop klubo nares? Noriu nicer dicer pjaustykles, bet nenoriu moket tiek daug... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 28, 16:20)

Dar galvoju, gal kazkas is SM yra Topshop klubo nares? Noriu nicer dicer pjaustykles, bet nenoriu moket tiek daug... smile.gif

O su kortele pigiau??? Nes pas mane irgi kito menesio išlaidų sąraše nicer dicer plus 4u.gif Internetiniam jų psl nieko neparašyta apie tai??? Ar Gal akcija kokia?
Beje, išbandžiau Mop'ą, super daiktas thumbup.gif Nerealus pagalbininkas namuose.
Atsakyti
QUOTE(rositta @ 2012 02 28, 12:55)
Tik va klausimas būtų gal žinote , o kai ta šluota susidėvės , ar yra pakeisti tas galas su šluoste ?

šis klausimas ir man kilo, todėl pirkdama topshop parduotuvėj paklausiau ar yra keitimui tų šluosčių, tai sakė,kad nėra, bet gal bus.... nes sakė kaip Mopas pasirodė jam taip pat šluosčių nebuvo, bent jau taip man aiškino.

QUOTE(cresta @ 2012 02 28, 16:24)
Beje, išbandžiau Mop'ą, super daiktas  thumbup.gif  Nerealus pagalbininkas namuose.

nu jau pradedu ir aš užsinorėt šio daikto doh.gif
o įdomu, jei pas mane tik laminatas ar verta įigyti šį daiktą?
beje, kaaip iššivalo šviesūs odiniai baldai? vien jau dėl to koks palengvinimas manau būtų.
Atsakyti
merginos, va gavau laišką apie topshop naujienas, yra toks daiktas:

http://www.topshop.l...v...amams&pcs=2

čia kaip suprantu naujas?ar jau turite kas nors, sužavėjo perskaičius g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 02 28, 18:03)
merginos, va gavau laišką apie topshop naujienas, yra toks daiktas:

http://www.topshop.l...v...amams&pcs=2

čia kaip suprantu naujas?ar jau turite kas nors, sužavėjo perskaičius  g.gif

Mačiau parduotuvėje kaip tik merginos jį surinkinėjo, tai sakė, kad jis skirtas tik grindų valymas, o Mop'as universalesnis, tad čia kam ko reikia 4u.gif
Dėl laminato nežinau, pas mane praktiškai visur parketlentės, tik virtuvės zonoj ir vonios kambaryje plytelės, tai man viską išvalė kuo puikiausiai. Bandžiau plytelių tarpus valyt, likau maloniai nustebinta smile.gif BAldų dar nebandžiau, turiu naturalios odos baltą sofą. bet manau, kad nerizikuosiu, na nebent kur nors nematomam plotelyje gal. Vėliau pabandysiu kedes pavalyt dirbtinės odos, kažkas rašė, kad nuvalo puikiai.
Reziumė būtų toks - likau nustebinta, tikrai nesitikėjau iš Top Shop nusipirkti gerą daiktą ax.gif Aišku gal metų netarnaus, bet bent jau metus busiu rami, kol yra garantija. Beje, pirkau internetu, kad, reikalui esant, galėčiau grąžinti, bet pabandžiau, man tiko ir patiko, tad pasiliksiu 4u.gif Dabar Ermitaze proc. nuolaida, tad gaunasi visai nebloga kaina smile.gif

O gal mergytės, žinot, ar Nicer Dicer plus yra Ermitaže ar ne? Nes kai kurias prekes ir Top Shopo mačiau ten.
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2012 02 28, 17:24)
Dabar Ermitaze  proc. nuolaida, tad gaunasi visai nebloga kaina smile.gif

o Ermitaze yra topshop parduotuve? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 02 28, 19:21)
o Ermitaze yra topshop parduotuve? blush2.gif

Nera, bet yra ju prekių kai kurių, Mop'as tikrai yra smile.gif
Atsakyti
Idekit nuoroda, koki mopa visos giriat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktusytek @ 2012 02 28, 21:32)
Idekit nuoroda, koki mopa visos giriat smile.gif

http://www.topshop.l...p;refint=NA_osm
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2012 02 28, 17:24)
Dabar Ermitaze  proc. nuolaida, tad gaunasi visai nebloga kaina smile.gif

Bet sako, kad Ermitaže nusipirkus, negalima grąžinti,jei nepatiks. Kažin kaip yra iš tikrųjų?
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2012 02 29, 00:54)
Bet sako, kad Ermitaže nusipirkus, negalima grąžinti,jei nepatiks. Kažin kaip yra iš tikrųjų?

Taip, jei Ermitaže perkant,tai grąžinti negalima. Top shop, tik perkant internetu galima grąžinti per 14 dienų. Jei perki parduotuvėje, tada jau negalioja šis punktas 4u.gif Nebent turit kortelę Club5, tuomet net ir perkant parduotuvėje galima grąžinti per 30 dienų
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 02 28, 21:49)

Idomu o cia galima pirkti? Nebus, kaip is pigu.lt g.gif
Atsakyti