Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

Labas rytas 4u.gif
o as jau antra diena stengiuos valytis organizma g.gif
tai krecia saltis, skauda galva, buvau labai apsileidus, labai mazai geriau vandens, cukrai ausktoki buvo, tai visa jauciausi nekaip, db po truputi darosi lengviau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 30, 13:14)
Labas rytas  4u.gif
o as jau antra diena stengiuos valytis organizma g.gif
tai krecia saltis, skauda galva, buvau labai apsileidus, labai mazai geriau vandens, cukrai ausktoki buvo, tai visa jauciausi nekaip, db po truputi darosi lengviau cool.gif

kokiu budu valaisi? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(0rchideja @ 2011 10 30, 10:40)
Laba  cool.gif

Jei skydliaukė negydoma tada taip, jei gydoma, netūrėtų būti bėdų  mirksiukas.gif

taip,jeigu gydant pavyksta islaikyti tinkama hormonu kieki,man taip nepavykdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 10 30, 15:51)
kokiu budu valaisi? ax.gif
Papildyta:

arbatom ir vandeniu, ir kas tris valandas suvalgau induka maza jogurto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 30, 16:15)
arbatom ir vandeniu, ir kas tris valandas suvalgau induka maza jogurto ax.gif

o tai kaip su insulinu darai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 10 30, 20:16)
o tai kaip su insulinu darai?  g.gif

cukru matoju kas pora valandu, po jogurto suleidziu pora vnt trumpalaiki smile.gif
Atsakyti
klausykit miargai niekada nevartojau medaus, tiksliau labai retai, ar jis tinka hipo? g.gif cia turbut Tepaluotai reiktu pasireikst ax.gif beje, a kur jus visos dingusios, a? g.gif helouvinas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 30, 21:16)
klausykit miargai niekada nevartojau medaus, tiksliau labai retai, ar jis tinka hipo? :

tinka tinka, medus turi daug angliavandeniu kurie tikrai greit pakelia cukru, man uztenka pora sauksteliu palaizyt.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 30, 20:16)
ar jis tinka hipo?

Idealiai. Poveikis cukrams kaip saldainių, organizmui - tūkstantį kartų geriau. Ir šiaip medaus nereiktų bijoti, imunitetui pastiprinti labai gerai. Ypač mums, kai imunitetas velniop eina.
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 30, 21:16)
  beje, a kur jus visos dingusios, a? g.gif helouvinas? g.gif

visos jos cia,tik pasislepusios,matai,kaip greitai islindo vos tik paminejai mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 10 29, 16:38)
daugiau tiketina,kad del skydliaukes,kuri daznai buna kartu su CD  g.gif

Kad 3*tpfu kol kas neturiu bedu su ja.. Antro nestumo pradzioje buvo ties normos riba, bet veliau normalizavosi. smile.gif
Slitka, linkiu, kad is pirmo karto pavyktu mirksiukas.gif

As galvoju, man cia kokiu skaiciuokliu paieskoti-ar tiek tos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena visoms 4u.gif
tai ka atostogikes i pabaiga? rolleyes.gif
Atsakyti