Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

Labas rytas 4u.gif
QUOTE(madmuazele @ 2011 10 31, 23:54)
As va kokia zinau: skaiciuokle smile.gif (58 zinute) Mano mama norejo mergaites-isskaiciavo mane smile.gif Paziurejau pagal saviskius-atitinka smile.gif O mergaite norint tureti-reikia po 32 gimtadienio planuoti, t.y.mazdaug po gero pusmecio biggrin.gif Gal palaukti ir surizikuoti? blush2.gif

Pagal ta skaiciuokle mes mergaites laukiam rolleyes.gif bet irgi kazkaip ant ribos, tai net nezinau ar ebejoti ar ne g.gif mums abiems atsinaujino kraujas 2009m. bet jo pusmeciu anksciau ax.gif

Aj palauksiu Kauno, visgi nebedaug beliko blush2.gif
Atsakyti
Laba mergaites. As cia truputi ne i tema. Liko mano tetuko 1 dezute juosteliu cukriuka matuoti ACCU CHEK Aktive (dezute bata su zaliu). NEPRAPLESTA< nauja Galioja iki 2012 01. Jei jus tokias naudojate ir reikia tai parasykite i az.
Tiesiog gaila ismesti 4u.gif , tuo labiau zinau kad jos brangios, o ompensuoja ju nedaug 4u.gif
Atsakyti
Jauniute, ar tau reikia juostelių? Man rytoj žadėjo atnešti į darbą, aną savaitę įdarbinau cukrinukę. Nežinau nei kokios, nei kiek, nei po kiek sutarsim, pasakiau, kad neštų kokias turi, aparatėliai pas mane juk trys lotuliukas.gif Sakė, jai daug lieka doh.gif Kiek matau, neprisižiūri visai, valgo belen ką, belen kada, belen kiek... Jauna mergica, berods 25 net nėr unsure.gif
Jei kam dar reikia, duokit žinoti, matysiu, kokia situacija, žinosiu kiek jamt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 01 lapkričio 2011 - 12:15
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 01, 13:13)
Jauniute, ar tau reikia juostelių? Man rytoj žadėjo atnešti į darbą, aną savaitę įdarbinau cukrinukę. Nežinau nei kokios, nei kiek, nei po kiek sutarsim, pasakiau, kad neštų kokias turi, aparatėliai pas mane juk trys  lotuliukas.gif  Sakė, jai daug lieka doh.gif Kiek matau, neprisižiūri visai, valgo belen ką, belen kada, belen kiek... Jauna mergica, berods 25 net nėr  unsure.gif
Jei kam dar reikia, duokit žinoti, matysiu, kokia situacija, žinosiu kiek jamt  ax.gif

reikia reikia Tepaluota 4u.gif aciu Tau labai 4u.gif
man tinka arba accu check performa arba free style ligt (bet butent light, ten nekalibruojamos) 4u.gif
Atsakyti
Nedėkok, dar nežinau, ką atneš unsure.gif
Atsakyti
oi mielai irgi prigriebciau accu chek performa blush2.gif o siaip apart vaistiniu, kur tu juosteliu galima nusipirkti pigiau, per pacia firma?skelbimuose ziurejau, tai daugiau yra perkanciu nei parduodanciu
Atsakyti
Kažkiek pigiau per CD klubus, man rodos, o pigiausias kelias iš tų, kuriems viskas dzin. Ima iš vaistinės dykai, apsimeta, kad naudoja, o išties perparduoda.
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 11 01, 14:48)
oi mielai irgi prigriebciau accu chek performa blush2.gif  o siaip apart vaistiniu, kur tu juosteliu galima nusipirkti pigiau, per pacia firma?skelbimuose ziurejau, tai daugiau yra perkanciu nei parduodanciu

as anksciau tik per sklebimus pirkdavau, kazkaip pavykdavo rasti, o dabar man labai gelbsti visada Tepaluota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 11 01, 14:47)
as anksciau tik per sklebimus pirkdavau

Dabar skelbimuose labai kainos sukeltos, aš mažiau 60Lt nerandu doh.gif Va ir ieškau tokių visokių "skylučių". Geriau nupirkt daugiau ir dalintis su jumis, taip išlaikant nuolatinius "tiekėjus", nei špyga taukuota cool.gif
Atsakyti
Tepaluota, ir as imciau pigiau juosteliu. Turiu kelis aparatus, tai skelbk garsiai, kai zinosi kokiu gali gauti papigiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 01, 18:02)
Dabar skelbimuose labai kainos sukeltos, aš mažiau 60Lt nerandu  doh.gif Va ir ieškau tokių visokių "skylučių". Geriau nupirkt daugiau ir dalintis su jumis, taip išlaikant nuolatinius "tiekėjus", nei špyga taukuota  cool.gif

varciau kontakta, ten maciau accucek po 30lt,ir optium plius 30lt taip pat, pasiskambinkit.Po 60lt niekada nemaciau kad pardavinetu is laikrascio
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 01, 15:02)
Kažkiek pigiau per CD klubus, man rodos, o pigiausias kelias iš tų, kuriems viskas dzin. Ima iš vaistinės dykai, apsimeta, kad naudoja, o išties perparduoda.

niu geda prisipazinti, bet nezimau nei vieno cd klubo doh.gif vienintelis mano klubas SM :)ai Mildazytes dia bites zinau, o daugiau nieko cool.gif
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 01, 17:02)
Dabar skelbimuose labai kainos sukeltos, aš mažiau 60Lt nerandu  doh.gif Va ir ieškau tokių visokių "skylučių". Geriau nupirkt daugiau ir dalintis su jumis, taip išlaikant nuolatinius "tiekėjus", nei špyga taukuota  cool.gif

as net uz tiek neradau biggrin.gif

va pazejau, turiu dar Accu chek aktive aparateli

kiek jus aplamai tu juosteliu issirasot? man 3 menesiams israso 5 pakuotes, visada uztekdavo , ir liKdavo, tik dabar ziuriu cukrai labai durniuoja, daznai tikrinuos, ir jauciu neuzteks iki tol kol eisiu pas daktara.
Papildyta:
QUOTE(inge37 @ 2011 11 01, 17:45)
varciau kontakta, ten maciau accucek po 30lt,ir optium plius 30lt taip pat, pasiskambinkit.Po 60lt niekada nemaciau kad pardavinetu is laikrascio

nelabai supratau, cia kur? blush2.gif
Atsakyti