Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

Labas rytas 4u.gif paskutinis dirbamas savaitgalis assa.gif assa.gif assa.gif
QUOTE(monetuxe @ 2011 11 05, 00:36)
prisiminiau kaip vienas kolega kazkada nuotykį pasakojo:
vaziavo jis po darbu su mikru,visos vietos užimtos.... ilipa irgi tokia "ponia", stovi stovi, neiškentus sako: "nu gal yra džentelmenų šiais laikais dar??"... o mano kolega: "džentelmenų yra, vietų nėra"  lotuliukas.gif

Xi xi xi lotuliukas.gif is pacio ryto jau nuotaika atsirado paskaicius apie "babas" lotuliukas.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 05, 01:30)
Reikėjo dar ir invalido pažymėjimą po nosim pakišt zarazai.

Reikejo, bet tam momentui nesugalvojau doh.gif ax.gif kaip tik drebanto buvo, tai saldainius ryjau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 11 04, 19:03)
Klausimas kaunietems  ax.gif su kokiu autobusu ar mikriuku galima nuvaziuoti i klinikas is autobusu stoties?  blush2.gif

jau mergaites atrase, tikrai vaziuoja 3 ir 43 mikrai
QUOTE(Kamillota @ 2011 11 04, 20:33)
Siandien issipuscius ponia autobuse priejus prie manes pasake, "gal jaunimas zada uzleisti vieta?"  lotuliukas.gif O as jai atsakiau " ponia, as tikrai nescia nezadu stoveti ir stumdytis sausakimsam autobuse" tai nelabai patenkinta buvo, galvoju taip persidazyt mokejai, tai ir pastovet galesi  lotuliukas.gif

biggrin.gif niu normaliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 11 04, 19:03)
Klausimas kaunietems  ax.gif su kokiu autobusu ar mikriuku galima nuvaziuoti i klinikas is autobusu stoties?  blush2.gif

Nuo tos stoteles pagal mane ir pirmas troleibusas ir dar 11 mikrikas, tikrai vaziuoja ir trecias autobusas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 11 05, 15:51)
Nuo tos stoteles pagal mane ir pirmas troleibusas ir dar 11 mikrikas, tikrai vaziuoja ir trecias autobusas smile.gif

Labas rytas 4u.gif

Atnesu kavytes cukrinukems thumbup.gif Hipuojancioms pridedu salia ir cukriuko gabaliuka blush2.gif
user posted image

Jauniute, jeigu kas - as tau paskambinsiu blush2.gif bet tikiuosi, kad nepasiklysiu thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, na kaip laikotes?

siandien ziurejau laida apie sveikata, berods "sveikas zmogus", niu ir ka viena tema buvo apie CD, ir ten senyvo amziaus zmogelis porino kai jonizuotas vanduo jam padeda sureguliuoti cukrus doh.gif aparatais jonizuojanciaus vandeni prekiauja firma burbulas ar burbuliukas, neatsimenu, niu reklama gera padare, gal sakau kas is musu ta vandeni geria, gal rimtai padeda, as tai tokiom nesamones netikiu, bet ka jus apie tai manot ax.gif
Atsakyti
Labas dienas. Pirmiausiai tai sveikinimai gražios šventės proga, prašom pasiimti, kam priklauso tongue.gif Didesnius palinkėjimus palikau snukiaknygėj ax.gif

Kas dar nepasirašė, bystriai varo pasirašyt ir platina nuorodą visiems, kam įmanoma.

Slitka, manom tą patį, ką ir tu doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

O kokia svente?

Man jau nusibodo visi - siuntineja visokiu papildu, stebuklingu gerimu nuorodas - pabandyk-pasveiksi doh.gif doh.gif Slitka, netikiu schmoll.gif

Kamillota, avataras tavo man patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 06 lapkričio 2011 - 11:42
hi.gif Laba ryteli,

Kamillota, aciukas uz kavute 4u.gif

Tepaluota, dekui uz sveikinimus ax.gif 4u.gif wub.gif Susirenku ir einu darbuotis unsure.gif

Grazios dieneles visoms 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 06, 12:28)

pasirasiau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 11 06, 12:01)
pasirasiau  cool.gif

Tu snukiaknygėj su raudona bliuziečka? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 06, 13:30)
Tu snukiaknygėj su raudona bliuziečka?  unsure.gif

aga biggrin.gif