Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(slitka @ 2011 11 06, 17:32)
ar tikrai  biggrin.gif nes manajam tai tu visai nematyta  cool.gif
Papildyta:
del sokiu, sake viena karta tam koluky buvo, sokiai baigesi mustynemis  rolleyes.gif

Matyt gerai įsiminė doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Labutis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 06 lapkričio 2011 - 17:58
Uj, mažulka, jaunystėj aš visai kitaip atrodžiau mirksiukas.gif O šokiai ten visada muštynėmis baigdavosi, kai kas nors iš kito kaimo užkabindavo mergą iš mūsų kaimo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 06, 18:58)
Uj, mažulka, jaunystėj aš visai kitaip atrodžiau  mirksiukas.gif O šokiai ten visada muštynėmis baigdavosi, kai kas nors iš kito kaimo užkabindavo mergą iš mūsų kaimo laugh.gif

ai tiek to jau sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 11 06, 12:39)

Kamillota, avataras tavo man patinka smile.gif

4u.gif blush2.gif
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 11 06, 12:54)
Kamillota, aciukas uz kavute  4u.gif

blush2.gif

O as einu pavakarieniauti ir keliausiu daiktus krautis doh.gif ale kaip nenoriu, bet gyvenu su tuo, kad kuo greiciau isvaziuosiu - tuo greiciau grisiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 11 06, 19:22)
ai tiek to jau  sokiai.gif

Nepereživaj ir nekedenk jo smarkiai, nebuvo anas mano kadras. Net simpatija nebuvo. Tep matytas ir tiek.
Atsakyti
Tai niekas taip ir neatsake kas siandien per svente g.gif

QUOTE(Kamillota @ 2011 11 06, 19:40)
O as einu pavakarieniauti ir keliausiu daiktus krautis doh.gif ale kaip nenoriu, bet gyvenu su tuo, kad kuo greiciau isvaziuosiu - tuo greiciau grisiu  thumbup.gif

Taip taip... ir dar mazulyti savo pamatysi wub.gif

Mano cukrams amen.. nezinau kas cia pasidare-issiderino juodai schmoll.gif Ryte 11-12, vakarop ir 18 blink.gif Atrodo niekas nepasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 11 06, 20:57)

Paseno moterukė, nu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 06, 21:48)
Nepereživaj ir nekedenk jo smarkiai, nebuvo anas mano kadras. Net simpatija nebuvo. Tep matytas ir tiek.

biggrin.gif o tu galvoji kad einu ir kamantineju, tipo neturiu ka veikt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 11 06, 21:14)
biggrin.gif o tu galvoji kad einu ir kamantineju, tipo neturiu ka veikt  cool.gif

Nea, neini. Užpuolei kai tik grįžo ir iškart iškamantinėjai. Anas pasakė, kad nepamentam, tu apsimetei, kad patikėjai, o dabar audi mintį - ar tikrai? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 06, 13:30)
Tu snukiaknygėj su raudona bliuziečka?  unsure.gif

Slitka, jauciu ir as tave radau blush2.gif thumbup.gif ieskojau bliuskes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 11 06, 21:57)

Me-Boho ♥ svencia happybday.gif clap_1.gif 4u.gif blush2.gif

Dabar galvoju, lygtais ligoninej dave stalo irankius, stiklines ir lekstes? rolleyes.gif Gal kuri pamenat tiksliai? Kaip nenoriu papildomo svorio veztis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 11 06, 21:10)
Paseno moterukė, nu  smile.gif

aaa smile.gif

QUOTE(Kamillota @ 2011 11 06, 21:39)
Me-Boho ♥  svencia  happybday.gif  clap_1.gif  4u.gif  blush2.gif

Dabar galvoju, lygtais ligoninej dave stalo irankius, stiklines ir lekstes?  rolleyes.gif Gal kuri pamenat tiksliai? Kaip nenoriu papildomo svorio veztis...  doh.gif

Tuomet ir as sveikinu happybday.gif happybday.gif

Dave, dave... bet man savo geriau blush2.gif
Atsakyti