Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(Kamillota @ 2011 11 11, 18:44)
Paveluoti sveikinimai nuo manes  4u.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif

Ačiū brangioji friends.gif flirt.gif
Atsakyti
Orchideja, kazka as praleidau, jei tavo gimtadienis ir as prisidedu nors ir paveluotai, BUK LAIMINGA!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 11 11, 17:44)

Paveluoti sveikinimai nuo manes  4u.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
:

Labuka.

Orchideja ir as prisidedu prie sveikinimu. Kaip as cia taip prazioplinau g.gif Tai tamsta irgi skoprpionuke friends.gif Kada tavo torto diena, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
Saldziu sapnu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 11 11, 22:53)
Saldziu sapnu visoms 4u.gif

man dar 55 minutes darbelio liko unsure.gif Bet ryt sestadienis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(inge37 @ 2011 11 11, 21:16)
Orchideja, kazka as praleidau, jei tavo gimtadienis ir as prisidedu nors ir paveluotai, BUK LAIMINGA!! wub.gif

QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 11 11, 21:43)
Orchideja ir as prisidedu prie sveikinimu. Kaip as cia taip prazioplinau  g.gif Tai tamsta irgi skoprpionuke  friends.gif Kada tavo torto diena, jei ne paslaptis?  blush2.gif

Ačiū mergaitės aciuks.gif už sveikinimus, buvo 08 diena blush2.gif Bet kadangi labai nesigyriau (nors Kamillota užuomina iš karto suprato biggrin.gif ) tai ir praleidote blush2.gif 4u.gif O esu skorpionė nors realiai kas pažįsta mažų mažiausiai su šiuo ženklu mane lygina, esu netipinė savo ženklo atstovė lotuliukas.gif blush2.gif

Pabudau su 7mol. cukrumi (jau į gera) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 12 lapkričio 2011 - 08:01
Labas rytas 4u.gif

Einu kavos puodeli atsinesti thumbup.gif kaip gera atostogauti thumbup.gif ir savaitgalis laisvas, net keista lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 12, 07:59)
buvo 08 diena  blush2.gif

Pynda kaip reikalas esi, ar taip gražu? dry.gif
Imk ir bystriai švęst
user posted image
Atsakyti
Orchideja,
slapuke tu musu, su gimtadieniuku praejusiu tave:)

buk sveika ir laiminga 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(0rchideja @ 2011 11 12, 08:59)

o as su 6.0 bigsmile.gif taip gera ant sirdies dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 11 12, 11:30)
o as su 6.0  bigsmile.gif  taip gera ant sirdies dabar  blush2.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O as su 21 atsibudau doh.gif doh.gif doh.gif

Naktele kosmariska. Dickis mano kokius 5 kartus sauke, kad jam karsta, tuo metu pazadino ir mazaji, tas atsibudes laksto is savo kambario i musu doh.gif Dar ranka nakti ziauriai tirpo, kad net prasiau vyro, kad pamasazuotu doh.gif o paskui hipavau, net nesimatavau, kisau viska, kas po ranka, nes jau akyse temo. Paskui pagalvojau, kad perdaug privalgiau, tai susileidau 2vv., bet vistiek su cukrum 21 atsikeliau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2011 11 12, 13:26)
O as su 21 atsibudau doh.gif  doh.gif  doh.gif

Naktele kosmariska. Dickis mano kokius 5 kartus sauke, kad jam karsta, tuo metu pazadino ir mazaji, tas atsibudes laksto is savo kambario i musu doh.gif  Dar ranka nakti ziauriai tirpo, kad net prasiau vyro, kad pamasazuotu doh.gif o paskui hipavau, net nesimatavau, kisau viska, kas po ranka, nes jau akyse temo. Paskui pagalvojau, kad perdaug privalgiau, tai susileidau 2vv., bet vistiek su cukrum 21 atsikeliau doh.gif

pas mane panasiai, su 17 atsikeliau doh.gif
Atsakyti