Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

kada tie vaikai naktim miegot prades normaliai????? ir mes pailsetumem, ir musu cukrai g.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2011 11 12, 13:10)
kada tie vaikai naktim miegot prades normaliai????? ir mes pailsetumem, ir musu cukrai  g.gif

Aš šiandien su dviem vaikais vienoje lovoje pabudau , vienas vietoj vyro kitas prie kojų susirangės lotuliukas.gif doh.gif Nė nepajutau kada prisistatė lotuliukas.gif
Ačiū Tepaluotai už fainuolį vyruką bigsmile.gif ir jaunutei aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2011 11 12, 15:10)
kada tie vaikai naktim miegot prades normaliai????? ir mes pailsetumem, ir musu cukrai  g.gif

manoji kazkur nuo 1,5 metu pradejo ismiegoti neprabusdama nakti.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(CervusDama @ 2011 11 12, 16:15)
manoji kazkur nuo 1,5 metu pradejo ismiegoti neprabusdama nakti....  ax.gif

nu ačiū, nuraminai, nu iš kart ramiau pasidarė 4u.gif kad taip įšokt nejučiom į tą amžių g.gif maniškę tai musiet gimtadinio krizė aplankė doh.gif
Atsakyti
la as tai va ruosiuos i darba, paskutine naktine ir iseigines, valio, planuojam su dukra i Panorama, rytoj Telebombam gimtadieni ten. o va maniske tai visa nakti nuo 2,5 menesio pilnai ismiegodavo nakti iki 3m. o dabar karts nuo karto megsta nakti ateit:)
Atsakyti
hi.gif Laba ryta,

Gal kas kavos?

Man reiktu viso kibiro unsure.gif

Gero sekmadienio 4u.gif
Atsakyti
labukas, et jau sekmadienis sad.gif greit tas savaitgalis prabega sad.gif
vot pasigirsiu siandien su mergom varau i spektakli "karas ir taika", pasibusim be diedu ir be vaiku , tai laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 11 13, 10:36)
labukas, et jau sekmadienis sad.gif greit tas savaitgalis prabega sad.gif
vot pasigirsiu  siandien su mergom varau i spektakli "karas ir taika", pasibusim be diedu ir be vaiku , tai laukiu nesulaukiu smile.gif

gero spektaklio 4u.gif

As irgi visai noreciau i koki miuzikla nulekti, nes jau senokai bebuvau ax.gif
Atsakyti
sveikute 4u.gif
slitkai gero spektaklio 4u.gif

o as va supratau, kad man reikia performos dar vieno aparato, tik galvoju is kur man ji pigiai gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 11 13, 21:35)
o as va supratau, kad man reikia performos dar vieno aparato, tik galvoju is kur man ji pigiai gauti? g.gif

O kam tau jie 2 g.gif

Jei tau neskubu, galeciau paziuret pas mum gal pigiau ir atsiust g.gif

Labanaktukas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Na pasakokit , kaip jums pradzia savaites?
Astai kazka prisidirbau su cukrum,pries valanda rode 25moll,dabar tik 3, susileidau 9vnt, nu ka geriu jau trecia stikline saldziu sulciu,kazkaip net bijau eiti miegoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 11 14, 06:18)
Na pasakokit , kaip jums pradzia savaites?

Kaip kaip, kaip koks pirmadienis... verysad.gif
Atsakyti