Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

hi.gif Laba ryta,

kazin kodel cia tokia ramuma g.gif Pirmadienis? g.gif

Geros savaiteles visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2011 10 24, 12:21)
hi.gif Laba ryta,

kazin kodel cia tokia ramuma  g.gif  Pirmadienis?  g.gif

Geros savaiteles visoms  4u.gif

visos isejo atostogu tourist5.gif vacation1.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(inge37 @ 2011 10 22, 16:42)

o jetau man praktiskai viskas tinka, isskyrus nasle unsure.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auga57 @ 2011 10 24, 10:40)
visos isejo atostogu  tourist5.gif  vacation1.gif  vacation4.gif

cray.gif as irgi noreti verysad.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Kaip visų savijautos, cukriukai? rolleyes.gif
Tepaluota a gyva? rolleyes.gif Retokai rodaisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 10 25, 10:04)
Retokai rodaisi  blush2.gif

Tai kad neturiu ką smarkiai pasakyt, o ir jūs visos tylit, tik laba diena, kam kavos... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Prisikisau obuoliu, dabar turbut cukrus bus doh.gif Tylu, ramu, turbut visos nuo CD pasveiko... lotuliukas.gif
Atsakyti
oi kad taip neturiu dazniausiai ka pasakot doh.gif kai su vaiku sedi namie tai ta pati rutina kiekviena diena, atsikeli, pamaitini, dupce nuplauni, pati skrandi uzpildai, tada namai buna verciami iki pietu, nuo 13 ateina mano "poilsio" metas, kai vaikas miega,apsikuopi, est kazka padarai ir lauki vyro doh.gif niu va ir zombeji po truputi....

varysiu va kita savaite pas endokrinologa i KMUK, profilaktiskai pasisnekuciuot smile.gif nes paskutini gal buvau pries kokius 2 metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 10 25, 14:34)
varysiu va kita savaite pas endokrinologa i KMUK, profilaktiskai pasisnekuciuot smile.gif nes paskutini gal buvau pries kokius 2 metus smile.gif

Pats laikas jau ax.gif skaitau skaitau, galvojau rasiu, kad i skyriu gulsies, bet nieko neaptikau doh.gif teks man ten vienai vaziuoti nuo proto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 10 25, 14:40)
Pats laikas jau  ax.gif skaitau skaitau, galvojau rasiu, kad i skyriu gulsies, bet nieko neaptikau  doh.gif teks man ten vienai vaziuoti nuo proto  lotuliukas.gif

nea is kyriu dar negulu, bet gal kada ir gulsiu biggrin.gif o kada tu gulies?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 10 25, 14:42)
nea is kyriu dar negulu, bet gal kada ir gulsiu  biggrin.gif  o kada tu gulies?

7d. rolleyes.gif kai bus planai nestuke.gif ,. tai jau teks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 10 25, 14:34)
oi kad taip neturiu dazniausiai ka pasakot  doh.gif  kai su vaiku sedi namie tai ta pati rutina kiekviena diena, atsikeli, pamaitini, dupce nuplauni, pati skrandi uzpildai, tada namai buna verciami iki pietu, nuo 13 ateina mano "poilsio" metas, kai vaikas miega,apsikuopi, est kazka padarai ir lauki vyro  doh.gif  niu va ir zombeji po truputi....

Oi ta kasdienybė... doh.gif Šiandien ėjau dienos metu prigulti,galva plyšo,o panos liko namuose tai tvarkos nerasta, sakau eisiu nusnausiu minutei kitai gal galva bus lengvesnė, tai patikėkite, kai "niania" didžioji prižiūri mažesnius tai tvarka namuose kaip po uragano! biggrin.gif Žodžiu ėjome per naujo tvarką įvedinėti...Taip pabosta kasdieniai tvarkymai kad ojojoj, o dar valgio gaminimas ir pan... doh.gif Žodžiu gyvenimas -karuselė
Kartais pagalvoju kad viskas sukasi ties namais, buitim ir žieminėm slogom, ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 25 spalio 2011 - 14:03