QUOTE(Kamillota @ 2011 10 25, 14:51)
7d.

kai bus planai

,. tai jau teks
-->

/bigsmile.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='bigsmile.gif' /> 50687497 end_of_the_skype_highlighting"><{POST_SNAPBACK}>
lapkricio?
tada lauk manes
Papildyta:
pas mane tai situacija tragiska, as priaugau dar 1 kg, db jau 2 kg antsvorio

nezinau kur taip nueisiu, nuo rytojaus man griezta dieta
Papildyta:
[quote=slitka,2011 10 25, 15:16]
aga

ko visia nenoreciau, is tikruju , zinau, kad priklauso gultis ir t.t., bet kai esu vietine-kauniete, niu kodel negaliu atvaziuot kad ir porai valandu, pabut, tyrimus priduot, kardiograma pasidaryt, akis pasitikrint ir vsio, tai ne ***** turi gulet...gerai jei i vip'ine palata patenki, o jei nea, tai guli su 5 knarkianciom bobutem
[/quo

te]
as ir kauniete ir manes neguldo, as taip ir darau, einu kalbuosi, tariuosi ,jokiu guldymu
Papildyta:
QUOTE(oksy @ 2011 10 25, 17:17)
Mano snukelis visas apėjo dermatitu, greičiausiai būsiu išsiaiškinus kad alergizuoja Eucerino pienelis jautriai odai

Pasivadina norėjau kuo geriau- gavos kaip visada Š
-->

/unsure.gif' border='0' style='vertical-align:middle' alt='unsure.gif' /> 50692251 end_of_the_skype_highlighting"><{POST_SNAPBACK}>
o tai kas yra?

paraudus niezti?
as tai pries kelias savaites gausiai issitepiau kremu nuo celiulito kaip sualergizavo, ismete spuogais, o paskui baisinem melynem, atrodziau kaip sudauzyta, antialerginius turejau gerti dvi savaites