Įkraunama...
Įkraunama...

Cukrinis Diabetas

QUOTE(slitka @ 2011 10 25, 14:42)
nea is kyriu dar negulu, bet gal kada ir gulsiu  biggrin.gif  o kada tu gulies?

As jau nebesuprantu ax.gif Cia pas tave dar tik planai apie nestuke.gif , ar jau viskas suplanuota ir ivykdyta biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 10 25, 14:51)
7d.  rolleyes.gif kai bus planai  nestuke.gif ,. tai jau teks  thumbup.gif

aga sad.gif ko visia nenoreciau, is tikruju , zinau, kad priklauso gultis ir t.t., bet kai esu vietine-kauniete, niu kodel negaliu atvaziuot kad ir porai valandu, pabut, tyrimus priduot, kardiograma pasidaryt, akis pasitikrint ir vsio, tai ne ***** turi gulet...gerai jei i vip'ine palata patenki, o jei nea, tai guli su 5 knarkianciom bobutem doh.gif

QUOTE(0rchideja @ 2011 10 25, 15:01)
Oi ta kasdienybė... doh.gif  Šiandien ėjau dienos metu prigulti,galva plyšo,o panos liko namuose tai tvarkos nerasta, sakau  eisiu nusnausiu minutei kitai gal galva bus lengvesnė, tai patikėkite, kai "niania" didžioji prižiūri mažesnius tai tvarka namuose kaip po uragano! biggrin.gif Žodžiu ėjome per naujo tvarką įvedinėti...Taip pabosta kasdieniai tvarkymai kad ojojoj, o dar valgio gaminimas ir pan... doh.gif  Žodžiu gyvenimas -karuselė
Kartais pagalvoju kad viskas sukasi ties namais, buitim ir žieminėm slogom, ..

bet zinok mane tokia karusele veda is proto,eini ratais ir ratais, drauges sako, ai nekreipk demesio i ta betvarke,niu bet negaliuuuuu, zek batai sunesti ir sukrauti ant lovos, jau neuzmatei tai atsineses kede jau ka nors jungineja arba nuo lentynu daiktus vercia, tas daiktu, zaislu tampymas per visa buta taip uzknisa, kad negaliu sad.gif
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2011 10 25, 15:14)
As jau nebesuprantu ax.gif  Cia pas tave dar tik planai apie nestuke.gif , ar jau viskas suplanuota ir ivykdyta biggrin.gif  blush2.gif

planai planai biggrin.gif biggrin.gif kai suplanuosim pranesiu biggrin.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 10 25, 15:16)
aga sad.gif ko visia nenoreciau, is tikruju , zinau, kad priklauso gultis ir t.t., bet kai esu vietine-kauniete, niu kodel negaliu atvaziuot kad ir porai valandu, pabut, tyrimus priduot, kardiograma pasidaryt, akis pasitikrint ir vsio, tai ne ***** turi gulet...gerai jei i vip'ine palata patenki, o jei nea, tai guli su 5 knarkianciom bobutem  doh.gif

planai planai  biggrin.gif  biggrin.gif kai suplanuosim pranesiu  biggrin.gif  tongue.gif  tongue.gif

Man pasitaike su jaunom gyventi palatoj, tai buvom 6, ne viena traktoriuku nevaziavom thumbup.gif taip jau yra, viena kauniete su skydliauke laike 10dienu, tai ji is proto ejo, kad reikia guleti vien delto, kad vaistus isgerti ir i procedura nueiti kuri trunka max.1val. O namai netoli kliniku buvo doh.gif sunelis namuose apie metukus amziaus buvo doh.gif unsure.gif

Laukiam dziugiu ziniu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas, ar baigsit dejuot kaip namų rutina užknisa schmoll.gif Blamba man šia minute pasakytu, kd išspiria iš darbo muset dar pabučiuočiau doh.gif Kaip užkniso jau visą mėnesi dulkina, ir dar galo nesimato doh.gif
Gal žinot kaip užssisakyt aukso puoda, jo majo parodau vidurini rankos piršta šefui ir sėdžiu namie ax.gif Dėl idomumo dar ir vaikiuka užsikonstruočiau biggrin.gif

Mano snukelis visas apėjo dermatitu, greičiausiai būsiu išsiaiškinus kad alergizuoja Eucerino pienelis jautriai odai doh.gif Pasivadina norėjau kuo geriau- gavos kaip visada Š unsure.gif

MB cukrus bet pastarasias savaites tai liuksiškas, bet pradėjo labai ranka iš peties tirpt.

Daugiau neturiu ką ir papasakot, ai dar namie klausau lašų muzikos lotuliukas.gif kaimynka iš 2 aukšto myžioja ant galvos. Parašiau skundą savivaldybei, bet jau nebepamenu skaičiaus kiek yra prirašyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamillota @ 2011 10 25, 14:51)

lapkricio? bigsmile.gif
tada lauk manes 4u.gif
Papildyta:
pas mane tai situacija tragiska, as priaugau dar 1 kg, db jau 2 kg antsvorio bijau.gif nezinau kur taip nueisiu, nuo rytojaus man griezta dieta doh.gif
Papildyta:
[quote=slitka,2011 10 25, 15:16]
aga sad.gif ko visia nenoreciau, is tikruju , zinau, kad priklauso gultis ir t.t., bet kai esu vietine-kauniete, niu kodel negaliu atvaziuot kad ir porai valandu, pabut, tyrimus priduot, kardiograma pasidaryt, akis pasitikrint ir vsio, tai ne ***** turi gulet...gerai jei i vip'ine palata patenki, o jei nea, tai guli su 5 knarkianciom bobutem doh.gif

[/quo schmoll.gif te]

as ir kauniete ir manes neguldo, as taip ir darau, einu kalbuosi, tariuosi ,jokiu guldymu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(oksy @ 2011 10 25, 17:17)

Mano snukelis visas apėjo dermatitu, greičiausiai būsiu išsiaiškinus kad alergizuoja Eucerino pienelis jautriai odai doh.gif Pasivadina norėjau kuo geriau- gavos kaip visada Š unsure.gif

o tai kas yra? unsure.gif paraudus niezti? g.gif
as tai pries kelias savaites gausiai issitepiau kremu nuo celiulito kaip sualergizavo, ismete spuogais, o paskui baisinem melynem, atrodziau kaip sudauzyta, antialerginius turejau gerti dvi savaites doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 25, 21:38)
lapkricio? bigsmile.gif
tada lauk manes 4u.gif
[as ir kauniete ir manes neguldo, as taip ir darau, einu kalbuosi, tariuosi ,jokiu guldymu schmoll.gif

as truputi nesupratau blush2.gif blush2.gif tu ta prasme nestuke.gif ? blush2.gif blush2.gif

niu tikiuosi ateity gal ir as susitarsiu, nes su pirmu turejau gulet ir viskas, bet ir tai to gulejimo is manes reikalaudavo ginekologas, Petrenko kazkaip neprievartaudavo siuo atzvilgiu, issisukau tik kai buvo 24 sav, mat tada ranka buvau susilauzius, tai sakiau nejuokaukit, nes vienos rankos nevaldziau, kas sakau man pades apsirengti, galva isisiplauti ir lekstej mesa supjaustyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2011 10 25, 21:45)
as truputi nesupratau  blush2.gif  blush2.gif tu ta prasme  nestuke.gif ? blush2.gif  blush2.gif

niu tikiuosi ateity gal ir as susitarsiu, nes su pirmu turejau gulet ir viskas, bet ir tai to gulejimo is manes reikalaudavo ginekologas, Petrenko kazkaip neprievartaudavo siuo atzvilgiu, issisukau tik kai buvo 24 sav, mat tada ranka buvau susilauzius, tai sakiau nejuokaukit, nes vienos rankos nevaldziau, kas sakau man pades apsirengti, galva isisiplauti ir lekstej mesa supjaustyti  cool.gif

ne ne as tai ne nescia, o tu ka jau? bigsmile.gif
na mano drauges tai negulde, o jei tik planuoji tai nemanau kad cia gultis reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 25, 22:06)
ne ne as tai ne nescia, o tu ka jau? bigsmile.gif
na mano drauges tai negulde, o jei tik planuoji tai nemanau kad cia gultis reikia g.gif

ne ne, as nea

del planavimo tikrai neguldo, cia kai patampi nestuke.gif tai tada prasideda ligoniniu maratonai, 2 kartus guli endo, du akuseriniam

o kodel tavo drauges negulde, susitare kaip nors?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 10 25, 21:42)
lapkricio? bigsmile.gif
tada lauk manes 4u.gif

Aha, jau lapkricio rolleyes.gif noriu ir nenoriu kartu blush2.gif noriu del echo, nenoriu del ligonines gulejimo lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane tai situacija tragiska, as priaugau dar 1 kg, db jau 2 kg antsvorio bijau.gif nezinau kur taip nueisiu, nuo rytojaus man griezta dieta doh.gif

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
as tai pries kelias savaites gausiai issitepiau kremu nuo celiulito

O dabar jau visa gerkle žvengiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 26, 07:36)

O dabar jau visa gerkle žvengiu  lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Na va, Tepaluotai, pakelta nuotaika is pacio ryto thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2011 10 26, 07:36)

O dabar jau visa gerkle žvengiu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu ir Jauniute tu skaldai bajerius, kaip ant tavo kauliukų celiulitas gali atsirast lotuliukas.gif
Labas rytelis mirksiukas.gif
Atsakyti