Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 7 tema

Aš tik šiąnakt grįžau iš Malaizijos. Skridom per Amsterdamą, bilietus pirkom iš Frankfurto, nes į Vilnių nėra jungties iš Amsterdamo. Malaizija yra buvusi Niderlandų kolonija- tai į ten skrenda du lėktuvai per dieną. Dar į Europą skraido Malaizijos avialinijos. Galit skristi į Singapūrą, jei randat su kuo pigiau. Iš ten į Malaiziją su pigiom avialinijom galima nuskristi. Mes vienai dienai į Singapūrą buvom nuskridę už 124 Lt žmogui, ten ir atgal su visais mokesčiais. Pigiausiai išeina su Tiger Air, bet jie į Singapūrą vėlai skrenda- tai mes nuskridom su AirAsia, o grįžom su Tiger.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 03 20, 15:14)
Aš tik šiąnakt grįžau iš Malaizijos.

Laukiam iliustruotu ispudziu Malaizijos temoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 03 20, 15:14)
Aš tik šiąnakt grįžau iš Malaizijos. Skridom per Amsterdamą, bilietus pirkom iš Frankfurto, nes į Vilnių nėra jungties iš Amsterdamo. Malaizija yra buvusi Niderlandų kolonija- tai į ten skrenda du lėktuvai per dieną. Dar į Europą skraido Malaizijos avialinijos. Galit skristi į Singapūrą, jei randat su kuo pigiau. Iš ten į Malaiziją su pigiom avialinijom galima nuskristi. Mes vienai dienai į Singapūrą buvom nuskridę už 124 Lt žmogui, ten ir atgal su visais mokesčiais. Pigiausiai išeina su Tiger Air, bet jie į Singapūrą vėlai skrenda- tai mes nuskridom su AirAsia, o grįžom su Tiger.

kiek kainavo bilietas is Frankfurto i Malaizija?
Atsakyti
QUOTE(mamaSandra @ 2012 03 20, 14:44)
kiek kainavo bilietas is Frankfurto i Malaizija?

Mes skrido iki Frankfurto už 100 Eurų žmogui. O iš ten persėdom į KLM atrodo 480 Eurų žmogui. Jei randi tinkamą skrydį- tai viskas super, nes šalyje galima pigiai pagyventi.
Atsakyti
Estonian Airlines pasiūlymai:
Talinas 67 Lt
Tartu 114 Lt
Helsinkis 106 Lt
Joensū, Juveskiulė, Kajanis 106 Lt
Ryga 112 Lt
Oslas 106 Lt
Maskva 138 Lt
Sankt Peterburgas 143 Lt
Amsterdamas, Briuselis, Hanoveris, Kijevas, Stokholmas, Viena 172 Lt
Kopenhaga 181 Lt
Paryžius, Trondheimas, Tbilisis 206 Lt
Londonas 241 Lt

Aviabilietų kainos litais į vieną pusę, įskaičiavus oro uostų ir kuro, bet neįskaičiavus aptarnavimo mokesčių.
Bilietų pardavimas: iki 2012 m. kovo 25 d.
Kelionės laikotarpis: nuo 2012 m. gegužės 1 d. iki rugpjūčio 31 d.
Bilietai negrąžinami, nekeičiami.
Vietų skaičius ribotas.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 14, 23:52)
Sveikos, keliautojos 4u.gif
Gal kas man, durnai ir žaliai keliautojai, papasakos, kaip tuos pigius bilietus nusipirkt? blush2.gif Apšvieskit, ką...
Ar tam reikia kažkokios specialios kortelės, ar užtenka elementarios Visa Electron? Ir kaip su viešbučių rezervacija, kokia kortele tai daroma? O gal užtenka tokios, kur PayPal'ui naudojama?

Būčiau labai dėkinga už paaiškinimus 4u.gif Jau taip norisi ur išlėkt... wub.gif

Jei perkat blt per wizzair.com, galima atsiskaityti pavedimu. Tuomet nereikalinga jokia kortele ir mokesciai kike mazesni gaunasi.
Zinoma, iki keliones turi buti like kazkiek laiko, gal 2 sav, jei teisingai pamenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasara: 23 kovo 2012 - 22:10
Ieskau pigiu bilietu is Vilniaus i Roma vasarai, gal kas uzmatet?
Pasidalinkit info, please mirksiukas.gif

Ar gali buti taip, kad agenturos ryanair ir wizz bilietus parduoda pigiau nei pacios aviakompanijos savo oficialiuose tinklapiuose? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasara @ 2012 03 23, 22:29)

Ar gali buti taip, kad agenturos ryanair ir wizz bilietus parduoda pigiau nei pacios aviakompanijos savo oficialiuose tinklapiuose? g.gif

Nemanau, nes agentūra dar ima aptarnavimo mokestį. Kiek teko pirkti- tai tiesiogiai iš aviakompanijos puslapio visad pigiau išeina.

Lufthansa savaitgalio akcija.
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 03 23, 22:33)
Nemanau, nes agentūra dar ima aptarnavimo mokestį. Kiek teko pirkti- tai tiesiogiai iš aviakompanijos puslapio visad pigiau išeina.

Ir aš suabejojau unsure.gif Juk negali skrydis Vilnius-Viena su Lufthansa plius Viena-Amanas su Austrų oro linijomis kainuoti perpus pigiau per, pvz., avia.lt, nei iš vienos į Amaną su Austrų oro linijomis perkant pas juos tiesiogiai g.gif nors rašo, kad į kainą įskaičiuota skrydžio kaina ir mokesčiai, bet prie papildomų sąlygų rašoma, kad oro uoste gali būti renkami papildomi aviakompanijų taikomi mokesčiai (bagažo, registracijos ir kt.) g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 03 24, 12:28)
Ir aš suabejojau unsure.gif Juk negali skrydis Vilnius-Viena su Lufthansa plius Viena-Amanas su Austrų oro linijomis kainuoti perpus pigiau per, pvz., avia.lt, nei iš vienos į Amaną su Austrų oro linijomis perkant pas juos tiesiogiai g.gif nors rašo, kad į kainą įskaičiuota skrydžio kaina ir mokesčiai, bet prie papildomų sąlygų rašoma, kad oro uoste gali būti renkami papildomi aviakompanijų taikomi mokesčiai (bagažo, registracijos ir kt.) g.gif

Del bagazo, tai naturalu, nes gal imsit papildoma bagaza, ar virsysit svori, todel cia jau visada papildomai mokama.
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2012 03 24, 11:28)

Kiek žinau- tai tiek Lufthansa, tiek Austrian arrows priklauso Star aljansui. Kaip skrendi su jais- tai tarsi su tom pačiom avialinijom išeina. Kiek žinau- tai pas juos registruoto laidžia iki 23 kg, rankinio 7 kg. Tik Lufthnsa reikalauja, kad būtų vienas vienetas tiek to, tiek kito bagažo.

Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2012 03 24, 00:33)

Lufthansa savaitgalio akcija.

Va ir man kazkaip nelogiska. Taciau kazkada maciau tos pacios dienos bilieta lietuviskoje agenturoje pigiau nei oficialiame ryanair tinklapyje. Plius lietuviai raso, kad mokesciai iskaiciuoti . Kaip supratau, turimas omenyje bilieto uzsakymo mokestis apie 10 eur.
Hm, idomu g.gif

O kas ten gero lufthansos akcijoje? Ziurejau, bet nieko doro neradau verysad.gif
Atsakyti