Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 7 tema

QUOTE(Pavasara @ 2012 03 24, 16:19)
Va ir man kazkaip nelogiska. Taciau kazkada maciau tos pacios dienos bilieta lietuviskoje agenturoje pigiau nei oficialiame ryanair tinklapyje. Plius lietuviai raso, kad mokesciai iskaiciuoti . Kaip supratau, turimas omenyje bilieto uzsakymo mokestis apie 10 eur.
Hm, idomu g.gif

O kas ten gero lufthansos akcijoje? Ziurejau, bet nieko doro neradau verysad.gif

Su Ryanair'u neteko skraidyti- tai negaliu komentuoti.

Tas akcijas jie meta, kai neužpildo lėktuvų- tai kad tuščiai neskraidyti, atpigina bilietus. Mes praeitą kartą būtent jos dėka nusipirkom bilietus į Malaiziją. Ta prasme, kelionę pirkom iš Frankfurto per Amsterdamą ir atskirai į Frankfurtą. Tai buvo naudinga, nes skrydžių iš Vilniaus į Amsterdamą nėra, o iš ten gerų akcijų būna, tik kad nuvykti problema.
Atsakyti
QUOTE(Pavasara @ 2012 03 24, 17:19)
Va ir man kazkaip nelogiska. Taciau kazkada maciau tos pacios dienos bilieta lietuviskoje agenturoje pigiau nei oficialiame ryanair tinklapyje. Plius lietuviai raso, kad mokesciai iskaiciuoti . Kaip supratau, turimas omenyje bilieto uzsakymo mokestis apie 10 eur.
Būtent taip man gavosi su bilietais į Gruziją. Estonia air 500 lt, tiesiai lt 449, avia 440, greitai lt 437lt.
Dėl ryanair nzn. Paskutinius 2 metus pirkdavau su prepaid, tad pigiau nesitikėdavau rasti
Atsakyti
mergaites, gal kuri uztete i dublina pigiu skrydziu geguzes menesiui, aciukas 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal padesite?
Kaip pigiausiai galima nuvykti iki Kishiniovo? Ten turiu buti 27.05
Aciu
Atsakyti
Man atrodo, jei reikia konkrečiai datai, gal pamėgink susirasti per www.greitai.lt? mastau.gif
Papildyta:
Ir dar plius pažiūrėkit į miestus greta (tingiu žemėlapį traukt). Gal skrenda kur nors, iš kur galima davažiuoti autobusu ar traukiniu?
Atsakyti
QUOTE(chiki-piki @ 2012 03 26, 23:13)
Sveiki. Gal padesite?
Kaip pigiausiai galima nuvykti iki Kishiniovo? Ten turiu buti 27.05
Aciu

http://www.airbaltic...tuesday_lt.html
paziurekite cia gal kazka rasite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 03 27, 10:41)

Aciu. Pigiausia is Rigos radau apie 500lt vienam
Gaila ryanair neskraido i Moldova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 03 26, 12:49)
mergaites, gal kuri uztete i dublina pigiu skrydziu geguzes menesiui, aciukas 4u.gif

Ryanair 05/09 d. Kaunas-Oslo-Dublin ~24 eur
Atsakyti
ieskau nebrangiu bilietu birzelio pradziai dublinas - ryga/vilnius - dublinas. grizimas birzelio pabaigoj. jei kas pamatytu, buciau dekinga uz nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Smagus reportazas 4u.gif Saunu, kad randat puikiu pasiulymu ir jais nebijot pasinaudot be jokiu agenturu thumbup.gif
Tik norejau papildyt, kad i Amsterdama galima is Vilniaus nuskristi tiesiogiai, beveik tiesiogiai - per Talina su Estionian Air. Tik lektuve reikia valanda pasedet biggrin.gif kol estai sulipa.
Anksciau budavo atvirksciai: estai atskrisdavo pas mus, pasededavo valandele lektuve, kol sulipdavo lietuviai ir tada skrisdavo i AMS. Dabar sukeite mirksiukas.gif
Tik aisku, nezinau kaip su kainom, gal pigiau skrist per kelis miestus su pigiom oro linijom. Bet man i tokia ilga kelione neuztektu vien rankinio bagazo, tai sunku pasakyt, kas pigiau. g.gif
Atsakyti
Ieskau pigiu skrydziu i Roma vasarai. Jei ka pamatysite, brukstelkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2012 04 09, 15:43)
Smagus reportazas  4u.gif Saunu, kad randat puikiu pasiulymu ir jais nebijot pasinaudot be jokiu agenturu thumbup.gif
Tik norejau papildyt, kad i Amsterdama galima is Vilniaus nuskristi tiesiogiai, beveik tiesiogiai - per Talina su Estionian Air. Tik lektuve reikia valanda pasedet biggrin.gif kol estai sulipa.
Anksciau budavo atvirksciai: estai atskrisdavo pas mus, pasededavo valandele lektuve, kol sulipdavo lietuviai ir tada skrisdavo i AMS. Dabar sukeite mirksiukas.gif
Tik aisku, nezinau kaip su kainom, gal pigiau skrist per kelis miestus su pigiom oro linijom. Bet man i tokia ilga kelione neuztektu vien rankinio bagazo, tai sunku pasakyt, kas pigiau. g.gif

Ir tiesiogiai iš Vilniaus į Amsterdamą estai skraidė, bet vėliau baigė skraidyti.
Ten tų akcijų įvairiausių būna, neseniai naudojomės KLM pasiūlymų skrydžiams iš Vokietijos miestų kartu su Lufthansos pasiūlymu iki Frankfurto už 100 Eurų.
Atsakyti