Fainas tas meistriukas. Kai bunu Vln,visad tai masinele,tai zirkles (senas savo,baltarusiskas dar) nuvezu.
Aj,turiu dvi nenuoramas
,tai vakar viena nenuorama pasieme kita pas save miegot
O mamkai visa nakti lakstyk,ziurek-ar viskas gerai
Fainas tas meistriukas. Kai bunu Vln,visad tai masinele,tai zirkles (senas savo,baltarusiskas dar) nuvezu.
laba visoms, kaip sekasi, kas naujo?
Noreciau paklaust merginu kur per DB ejo ar eis mokytis.Kokia sutarti geriau pasirasyti, trisale ar dvisale. Man paskire mokslus su saliga kad surasiu kirpykla kuri mane priims, radau viena , liktai sutiko, o kai atnesiau trisale sutarti, tai atsisake, issigando isipareigojimu. Vat galvoju gal dvisale geriau.
QUOTE(*Voriukas* @ 2012 03 04, 15:33)
Noreciau paklaust merginu kur per DB ejo ar eis mokytis.Kokia sutarti geriau pasirasyti, trisale ar dvisale. Man paskire mokslus su saliga kad surasiu kirpykla kuri mane priims, radau viena , liktai sutiko, o kai atnesiau trisale sutarti, tai atsisake, issigando isipareigojimu. Vat galvoju gal dvisale geriau. 
labas.
o kokie trišalės sutarties įsipareigojimai?
Labu-labu!
Oj,nieko nezinau apie sutartis,tai ir patart negaliu
"Mano" firma atveze man naujas sukas,lenktas tokias-nu fainai pakelia prie saknu
"Mano" firma atveze man naujas sukas,lenktas tokias-nu fainai pakelia prie saknu
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 03 04, 15:42)
Ten darbdavis turi laikyti man vieta 12 men. 6 men kol mokausi, ir 6 men po mokslu neturi teises manes atleist. Jeigu nesilaiko sutarties tai tures ismoketi DB visus pinigelius uz mano mokslus ir moketas stipendijas.
QUOTE(bumm @ 2012 03 04, 14:31)
Sveikutes! Dvi savaites be iseiginiu - jau raganeju:)))))
Labu!
JURG@-sveikatos tau!
Pas mus tustoka,bet gi laukiam svenciu,
Zmones taupo.
JURG@-sveikatos tau!
Pas mus tustoka,bet gi laukiam svenciu,
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 03 04, 14:47)
Labu-labu!
Kas per sukos?Gal nuotrauka kokia rastum?
Toi...Nu ir nerandu
Labas visoms!
Noriu paklausti kokias znyples naudojate garbanojimui,bangavimui,kokias tiesinimui?
Kokias galetumet rekomenduoti is patirties,kad greit ir gerai ikaistu,ir efektas geras.Ar naudojate suktukus, ne cheminiui, o sukuosenoms?Zinau ,kad avies sukuosenos niekas neuzsipraso(o gal?!)
,bet pvz.didelems bangoms formuoti,ar pries darant progine sukuosena sukat ant dideliu suktuku?!
Noriu paklausti kokias znyples naudojate garbanojimui,bangavimui,kokias tiesinimui?
Kokias galetumet rekomenduoti is patirties,kad greit ir gerai ikaistu,ir efektas geras.Ar naudojate suktukus, ne cheminiui, o sukuosenoms?Zinau ,kad avies sukuosenos niekas neuzsipraso(o gal?!)
Sveika,SPIRGIUX
Naudoju ir bigudukus,ir didelius ir mazus. Ir tiesinimui "lipuckas"
Znyples-Philips rodos. O bangom ir t.t Valera komplekta turiu-
http://www.varle.lt/#!/plauku-prieziur...multistyle.html
Naudoju ir bigudukus,ir didelius ir mazus. Ir tiesinimui "lipuckas"
Znyples-Philips rodos. O bangom ir t.t Valera komplekta turiu-