Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Sveikos merginos, neuzpykit, kad lendu i jusu tema 4u.gif Pati esu kosmetologe ir musu salonas Kaune nuo balandzio men, ieskos 2 kirpeju kas antra diena arba 1 kasdiena nuomos pagrindais. Jei zinote kas iesko vietos tai man i az 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 06 kovo 2012 - 17:55
Oi koks "mires" tas kirpeju kampelis.... verysad.gif
Bandau pagaivint mirksiukas.gif
Parasykite savo nuomone apie kirpejos apranga.Ka jus devite darbe,gal turite visos vienoda apranga jusu salone,ar dirbate tais pacias drabuziais kuriais atejote is namu,ar persirengiate darbe,kokia avalyne jums patogi...ir t.t.Papasakokit gal teko dirbti ar matyti tokiu kirpeju kurios atrode juokingai,ar net neestetiskai,kvailai apsirengusios,del kuriu net geda,o gal kaip tik labai stilingu,kurias net norisi pakopijuoti?!

As kazkada grizus i Lietuva uzsukau i visai neblogai irengta kirpykla pasidaryti manikiuro-pedikiuro...Buvau pakraupus nuo vienos ten dirbancios kirpejos isvaizdos ir elgesio.Apsirengus kaip butu nuo peciaus katik nulipus,megzta golfa,apsiburbuliavusios trikotazines kelnes,kroksai tie gigantiski kaliosiniai...plaukai klaikiai nudazyti o baisiausia tai, kad vienas zmogus kirpykloje gali toki turgu sukelti...pokalbiu su klijentem temos nuo kotletu iki dirbtinio apvaisinimo.O dar mobilusis ant laisvu ranku sistemos pajungtas... doh.gif Manikiuriste tokia nebloga,bet daugiau ten negrizciau.Pagalvojau,kad kai savininkai nuomuoja kede,nelabai ziuri ka priima,o kencia likusieji dirbantys zmones.
Atsakyti
Sveikos! Mes turim uniformas tai drabužių klausimas paprastas smile.gif turiu crocs, arba clarks patogius batukus, nes kojos man labai silpna vieta sad.gif
Atsakyti
Jus man neismanelei paaiskinkit ka reiskia nulaidyti ir islaidyti.Ateina pas mane vyresnio amziaus moteriskes ir su tokiais norais unsure.gif
Atsakyti
Labu-labu!
Oj,as turiu ziursta sau,nuo senu laiku ir viskas Maikute darbine po apacia,ir kaip kada-tai kelnes,tai dzinsai biggrin.gif

Apie elgesi ir kultura. Tai cia kas kaip supranta ir kokiu klienciu kontingenta turi. Jei pas mane moteriskes ir is turgaus,ir is savivaldybes ateina,tai snekam ne tik apie kotletus lotuliukas.gif Buna ir iklotus "apsnekam" lotuliukas.gif
Jei ateina visai "naujas" zmogus,tada joooo-reik "pagaut banga",ir prasideda bendravimas. Bet iskart apie mmm,ar kotletus tikrai neklausiu schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2012 03 14, 17:31)
Jus man neismanelei paaiskinkit ka reiskia nulaidyti ir islaidyti.Ateina pas mane vyresnio amziaus moteriskes ir su tokiais norais  unsure.gif

As suprantu islaidyti ir nulaidyti kaip isfiliruoti,isploninti,kad nebutu griezta linija.Bet tai taip pat galetu reiksti ir iskarpyma.Gal vis delto reiktu issiaiskint su kiekviena klijente ka ji turi galvoje.O gal kitos kirpejos zino geresni vertima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 03 14, 17:44)
Labu-labu!
Oj,as turiu ziursta sau,nuo senu laiku ir viskas Maikute darbine po apacia,ir kaip kada-tai kelnes,tai dzinsai  biggrin.gif

Apie elgesi ir kultura. Tai cia kas kaip supranta ir kokiu klienciu kontingenta turi. Jei pas mane moteriskes ir is turgaus,ir is savivaldybes ateina,tai snekam ne tik apie kotletus  lotuliukas.gif Buna ir iklotus "apsnekam"  lotuliukas.gif
Jei ateina visai "naujas" zmogus,tada joooo-reik "pagaut banga",ir prasideda bendravimas. Bet iskart apie mmm,ar kotletus tikrai neklausiu  schmoll.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif tai jus gal viena pati dirbat kirpykloj,ir jus bunat tik dviese su kliente?!Bet jei yra dar dirbanciu zmoniu,tai manau reiktu atsizvelgti ir i juos...O jei kokiai klientei ir sove i galva paplepet apie iklotus doh.gif visad kirpeja gali graziai nukreipt tema apie plaukus ar kita viesham pokalbiui tinkamesne tema.Asmeniskai man tokios temos yra tabu,taip pat neleisciau sau niekad apkalbineti kitus zmones su kliente
Atsakyti
QUOTE(spirgiux @ 2012 03 18, 16:49)
...Bet jei yra dar dirbanciu zmoniu,tai manau reiktu atsizvelgti ir i juos..
....visad kirpeja gali graziai nukreipt tema apie plaukus ar kita viesham pokalbiui tinkamesne tema.

... schmoll.gif kultura-yra kultura,nei as rekciau per visa sale,apie iklotus nei ka...tiesiog,yra tokiu klienciu,kurios ateina ne tik apsikirpt,tik "pasizmonet" -tai ir valio! Yra gi moteru,kuriom sitokios temos-aktualios biggrin.gif

...Nu ne schmoll.gif nu nenori ji sneket vien apie plaukus biggrin.gif As juokauju,bet supraskit-yra pastoviu klienciu,kuriu net,atsiprasau,asmenini gyvenima zinai bigsmile.gif bet tai nereiskia,kad mes apie tai nekalbam didelioi kirpykloi. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,norejau paklausti gal kas zinote meistre Kaune kuri galetu per menesi laiko apmokinti vyru kirpimo?Labai buciau dekinga,aciu.
Atsakyti
Sveikos, as mokausi buti kirpeja. Siaip baigiu menotyra siemet VDU, bet noriu ismokti dar ir kirpimo amato smile.gif galiu sakyt, kad cia sena mano svajone... 4u.gif
Atsakyti
Sveika MARSHMALLOW 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žino, jeigu kirpykla be pavadinimo, ar reikia kokiu leidimu pavadinimui.
Atsakyti