Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(spirgiux @ 2012 05 07, 07:57)
Siulyciau issiaiskinti su savininku ne tik kiek procentu,bet ir kitas salygas.Man teko dirbti dviejuose salonuose uz procentus,tai pvz. viename gavau 37%,bet savininkai apmokedavo visus mokescius uz verslo liudijima,sodra,sveikatos draudima...Nereikejo paciai nei kosmetikos,nei jokiu priemoniu ar irankiu pirkt...tik savo zirkles...net kaikuriuos seminarus apmokedavo...Man sis variantas tiesiog tobulas buvo thumbup.gif .Ir be to tuos 37% skaiciuodavo nuo visos is kliento paimtos sumos. O kitame  salone gaudavau 50%,bet juos skaiciuodavo tik nuo sumos atskaiciavus sunaudotu  dazu kaina.Mokescius paciai reikejo moketi,kosmetika pirkti,visus irankius savo atsinesti.Savininkai mokedavo uz ranksluosciu skalbima skalbyklai,ir valytojai...Man sis variantas nepatiko,bet tai buvo mano pati pirmoji darbo vieta,buvau jauna ir nelabai mokejau paskirstyti pinigu visoms islaidoms ax.gif
Nebijokit deretis su savininku savo naudai,nes jau kai pradesit dirbti bus sunkiau ka gauti.Sekmes!
Papildyta:
Geguzes 28d. bus sukuosenu seminaras  http://hairprof.lt/s...snis.php?id=689

aciu uz info smile.gif
o su kokios firmos dazais esat dirbe? kokie apie juos atsiliepimai? pati dabar dirbu su green light luxury bet esu nevisai patenkinta gal kokie kiti jusu pasiulyti man patiktu nes noreciau pakeisti savus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 07, 09:02)
Yra daug firmu,kur galima isigit. Mes perkam pas tekejus  4u.gif Ir kaina mazesne.  mirksiukas.gif

Gal galit parekomenduoti dazus, kuriuose butu pvz spalva 9.58 ar 9.56? Ir kur ju butu galima isigyti? As cia pati noriu sau dazytis. Gal galit pasakyti platintoju pavadinimus ar kontaktus? Dekui
Atsakyti
BRUKNE,kiekviena firma (dazu) turi savo atspalviu numeriuku. Kaip supratau,dazotes su professionaliais dazais. Pats geriausias variantas,tai turet ta pati daza. O jei jau norit firma keist,tai ziurekit pagal palete. Nes sunku taip pasakyt ir patart. 4u.gif
Atspalvis atspalviui neligus mirksiukas.gif
As dirbu su FarmaVita-man patinka 4u.gif
Atsakyti
As vis nepataikau nusidazyti kirpyklose, tai noriu pati bandyt smile.gif Gal zinot, kur galima butu nusipirkti, paziuret paletes L'oreal, Wella ar jusu FarmaVita dazu?
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2012 05 07, 19:00)
As vis nepataikau nusidazyti kirpyklose, tai noriu pati bandyt smile.gif Gal zinot, kur galima butu nusipirkti, paziuret paletes L'oreal, Wella ar jusu FarmaVita dazu?

Tik kirpyklose,niekaip kitaip jus negausite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Brukne* @ 2012 05 07, 18:00)

Gal tiesiog neradot "savo" spalvos? g.gif Ar nemokat paaiskint kirpejai ko norit? g.gif Nes paletei-vienaip atrodo,o vat ant (dazytu,zylu ir t.t) jusu plauku-gali visai kitaip atrodyt 4u.gif
Jei nuvazuosit pvz,i kokia professionalam skirta parduotuve,tai gal ir rasit paleciu. Bet siaip,tikrai,geriau nueikit i kirpykla,ir tiesiog paprasykit konsultacijos. 4u.gif
Galit man i AZ atsiusti savo nuotrauka(man svarbu paziureti plauku spalva) gal ir is FarmaVita ka rasim 4u.gif
Va,cia apie situs dazus. Bet tik kad pakuote jau pakeista biggrin.gif http://www.justbeaut...cfm?ItemID=1600
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juliciukas666: 07 gegužės 2012 - 20:35
Sveikos merginos,na pagaliau pirmadienį išeinu į kursus 4u.gif ,bet kaip bijau doh.gif
Atsakyti
Femina Bona? bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 16, 11:14)
Femina Bona?  bigsmile.gif  4u.gif

ne, jonavos g.jokio pasirinkimo nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Tada sekmes! mirksiukas.gif 4u.gif Ner ko bijot,viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 05 16, 12:43)
Tada sekmes!  mirksiukas.gif  4u.gif Ner ko bijot,viskas bus gerai  mirksiukas.gif

oi,kaip bijau,nes labai daug isipareigojimų biržai,o kur dar pati pradžia ,kai reikės stoti dirbti,neįsivaizduoju doh.gif.o dar klientus susirinkti.,o mokęsčiai kokie doh.gif įdomu kaip čia bus??????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidabrine lape: 16 gegužės 2012 - 14:01
Pradzios sunku,kai investuot reikia,paskui lengviau! mirksiukas.gif Svarbu-patinka,tai ir pirmin! 4u.gif
Atsakyti