Mergaites pagelbekit, kurios iš Vilniaus, kur dar galima mokytis kirpejos amato be Femina Bonos, Elyzos, Krivcovos (Karoliniškese) kursu? Kolegija atkrenta, su darbo birza neprasidesiu, reikalauja daug, o pagalbos zmogui 0, bent jau pas mane taip

sveikos merginos, as kirpeja jau mmmm gal pusantru metu. tik va niekaip neisivaziuoju, labai sunku susirinkt klientu, ziauriai patinka si veikla ypac sukuosenas daryt, bet pragyvenimui vos vos uztenka, is gatves klientu nedaug, is savu draugu nepragyvensi, kitais budais sunku pritraukt. papasakokit kaip jums sekasi?

QUOTE(xmigliux @ 2012 06 12, 12:22)
sveikos merginos, as kirpeja jau mmmm gal pusantru metu. tik va niekaip neisivaziuoju, labai sunku susirinkt klientu, ziauriai patinka si veikla ypac sukuosenas daryt, bet pragyvenimui vos vos uztenka, is gatves klientu nedaug, is savu draugu nepragyvensi, kitais budais sunku pritraukt. papasakokit kaip jums sekasi?

Ir manes laukia greit kirpejos darbas, mokslai eina i pabaiga, tai irgi baisoka kaip seksis su klientais.

QUOTE(*Voriukas* @ 2012 06 12, 12:27)
Ir manes laukia greit kirpejos darbas, mokslai eina i pabaiga, tai irgi baisoka kaip seksis su klientais. 

labukas

as mokinuosi jau trys savites,dar yra laiko iki pabaigimo,bet nerimas yra kaip ten bus toliau.

QUOTE(Laimonaa2 @ 2012 06 08, 23:28)
Nedaug tik trys menesiai
Pati pradzia

QUOTE(xmigliux @ 2012 06 12, 11:22)
... ziauriai patinka si veikla ypac sukuosenas daryt, bet pragyvenimui vos vos uztenka, is gatves klientu nedaug,
...Mano patarimas butu toks: Vat taip ir galvok visada!

sveikos merginos
noriu paklaust kokios firmos dazus naudojat ir kodel?
noriu paklaust kokios firmos dazus naudojat ir kodel?

QUOTE(Laimonaa2 @ 2012 06 14, 00:03)
sveikos

ir man idomu butu suzinoti

QUOTE(Laimonaa2 @ 2012 06 07, 23:11)
Sveikos
ar priimsit i savo burį? Esu kirpeja t.y.baigiau kirpeju kursus pagal DB kurie truko 7men dabar dirbu su verslo liudijimu.Kirpykla neseniai issikurusi tai ir klientu nedaug ,as manau su laiku atsiras.Siaip esu optimiste ir ziuriu i ateiti pozityviai,nes sis darbas man labai patinka.
ar priimsit i savo burį? Esu kirpeja t.y.baigiau kirpeju kursus pagal DB kurie truko 7men dabar dirbu su verslo liudijimu.Kirpykla neseniai issikurusi tai ir klientu nedaug ,as manau su laiku atsiras.Siaip esu optimiste ir ziuriu i ateiti pozityviai,nes sis darbas man labai patinka.
Sveiki, norejau paklausti kokiam mieste baiget kursus, kokioj istaigoj (feminoj ar kur kitur?), ar po tokiu kursu iskart ejote dirbti? pati planuoju eiti per DB kursus, tai lb idomu viskas, parasykite jei galesite i AZ, aciu lb

QUOTE(Laimonaa2 @ 2012 06 13, 23:03)
Naudiju SUBRINA ir FarmaVita dazus. O todel,kad kaina tinka,ir atspalviai neblogi. (nu ir del to,kad musu kraste po 100lt uz dazyma mazai kas mokes,tai kaip ir L;Orealiu nedazysi)

Laba, ziurint kur gyveni, na, bet jei busi Vilniuje, uzeik i "Krinona" akropolyje, ar BIG'e i Cascada. Ten tikrai ka nors nebrangaus ir geresnio rasi.
p.s.: yra zirkluciu kad ir Droge, Eurokos. tik apie kokybe nieko negaliu pasakyti
p.s.: yra zirkluciu kad ir Droge, Eurokos. tik apie kokybe nieko negaliu pasakyti
QUOTE(liggitta @ 2012 08 14, 13:12)
Laba, ziurint kur gyveni, na, bet jei busi Vilniuje, uzeik i "Krinona" akropolyje, ar BIG'e i Cascada. Ten tikrai ka nors nebrangaus ir geresnio rasi.
Klaipeda
Reiks uzeit i Droga,Eurokos pasizvalgyt.O Jus sakykit juk fileravimo zirklemis paplonina kirpciuku galiukus?