Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(@Deborah@ @ 2012 09 01, 16:04)
O siaip, esi tikrai patenkinta siais kursais? Pagrindus gerus duoda? Nes vat dabar as turiu rinktis kurioje mokykloje noreciau mokintis.

Taip patenkinta. thumbup.gif o rinktis nebuvo is ko,nes rememi tik jie. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 09 04, 09:35)
Taip patenkinta. thumbup.gif o rinktis nebuvo is ko,nes rememi tik jie. smile.gif

Nezinau gerai ar blogai padariau, bet pasirinkau sia mokykla. Nors galejau jau formalu moksla rinktis, naujamiescio kazkokiam mokymo centre, bet kazkodel sirdis nulinko i siuos, neformalius...
Atsakyti
Sveikos mergino! 4u.gif As irgi jungiuosi prie jusu... Esu baigusi ir jau metai su biskiuku dirbu... noreciau paklausti, tu kurios dirba ant saves... nes as dirbu ant procento, bet zadu eit ant saves... idomu butu suzinoti apytiksliai koks padinis inasas jum buvo kai reikejo viska susipirkti? wink.gif aciu rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika!
Kaip pradejau dirbt "ant saves",tai nieko ir nepasikeite. Tik kad daugiau mokesciu moket biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 09 21, 11:43)
Sveika!
Kaip pradejau dirbt "ant saves",tai nieko ir nepasikeite. Tik kad daugiau mokesciu moket  biggrin.gif  4u.gif

Tai taip biggrin.gif bet kiek pradziai reikejo viska susipirkti, dazus, priemones ir panasiai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(eriikutte @ 2012 09 25, 09:57)
Tai taip  biggrin.gif  bet kiek pradziai reikejo viska susipirkti, dazus, priemones ir panasiai smile.gif ?

man kainavo apie 2000-2500lt.
Atsakyti
Tai as apie ka:juk pries tai dirbau,tai nieko ir nereikejo investuot. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sidabrine lape @ 2012 09 25, 13:09)
man kainavo apie 2000-2500lt.

o kaip pirkot dazus? visas spalvas paletes ar tik pagrindines? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eriikutte @ 2012 09 25, 15:45)
o kaip pirkot dazus? visas spalvas paletes ar tik pagrindines?  g.gif  blush2.gif

visas naturalias ir dar pagrindines,gavosi 30vnt.
Atsakyti
Pasakykit, patyrę kirpėjos, kokiuose kursuose moko pagal Pivot Point programą? Ar tik Femina Bona? Noriu eiti, kur moko būtent pagal Pivot Point, nes juk seminaruose pagal tai ir aiškina kirpimus? Ar ne taip? Ir kas mokėtės kitaip, ar suprantate rodomus kirpimus seminarų, mokymų metu?
Atsakyti
Man atrodo,kad tik Femina Bona g.gif bigsmile.gif
O del seminaru,tai taip,viska suprantu. Tik jei kitos firmos dazai,tai numeriukai skiriasi,bet gi pagrindynius tai zinai biggrin.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilytė @ 2012 10 09, 14:52)
Pasakykit, patyrę kirpėjos, kokiuose kursuose moko pagal Pivot Point programą? Ar tik Femina Bona? Noriu eiti, kur moko būtent pagal Pivot Point, nes juk seminaruose pagal tai ir aiškina kirpimus? Ar ne taip? Ir kas mokėtės kitaip, ar suprantate rodomus kirpimus seminarų, mokymų metu?

As pati femina baigiau, ir taip, man rodos, tik jie pagal pivot pointa mokina. Pati einu i seminarus daugiausiai kolkas kur mokina pagal pivot pointa, nes visuomet is feminos sulaukiu pasiulymu i seminaus. Seip, visai nesigailiu, kad ejau i femina, tikrai neblogai paruosia, daug skiria demesio praktikai, ko manau labiausiai ir reikia... smile.gif
Atsakyti