Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Labas vakaras 4u.gif

aš su tokiu prašymu. Man reikia kirpėjos darbo vietos nuomos sutarties pavyzdžio. Ieškau internete, bet nerandu ... Gal jūs turite ir galėtumėt man atsiųsti? Būčiau labai dėkinga.

ingriduliukasss@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos, kirpėjėlės smile.gif

turiu klausimą jums smile.gif Pati šiuo metu mokausi kirpėjos amato ir noriu išmokti priauginti plaukučius. Gal žinot kokius nors vykstančius seminarus, apmokymus? Kaip pačios išmokot? Ar turit diplomus priauginimo? Ar užtektų tik pas kokią nors meistrę to pasimokinti ir tiek?
Pati iš karto po kursų noriu pradėti dirbti, tad ir pasiūlyti noriu kuo daugiau paslaugų, neapsirinoti tik kirpimais, dažymais ir šukuosenom smile.gif Noriu ir plaukus priauginti, ir tiesinimus daryti ir t.t.t.t. Tad iki kursų baigimo noriu visko išmokti smile.gif

Ir kaip jums sekasi dirbti? smile.gif Ar tos, kurios dirbate jau kokį dešimtmetį šį darbą, nesijaučiate "stovinčios vietoje"? Ar nebuvo noro "iš pagrindų" pakeisti darbą? smile.gif

Merginos, moterytės, padiskutuokim ir atgaivinkim temelę smile.gif
Atsakyti
Del priauginimo, tai maciau buvo seminaras Grazvaldoj. Norejau eiti, bet kolkas man dar buvo brangoka. Ne tiek ilgai dar dirbu, biski moku priaugint viena tehnika, jejgu bus daug norinciu tai eisiu. Seip pati kai ejau dirbt, tai galvojau kaip greiciau issimokinti kad galeciau pasiuliti platesni asortimenta. Bet ne taip jau cia iseina greita. Geri seminarai -apmokymai kainoja, aisku jejgu finansai leidzia tai jokiu promblemu, tik laiko reikia.
Dar daug ka moketi tai viena, o gerai viska moketi tai kita. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Voriukas* @ 2012 11 02, 14:45)
Del priauginimo, tai maciau buvo seminaras Grazvaldoj. Norejau eiti, bet kolkas man dar buvo brangoka. Ne tiek ilgai dar dirbu, biski moku priaugint viena tehnika, jejgu bus daug norinciu tai eisiu. Seip pati kai ejau dirbt, tai galvojau kaip greiciau issimokinti kad galeciau pasiuliti platesni asortimenta. Bet ne taip jau cia iseina greita. Geri seminarai -apmokymai kainoja, aisku jejgu finansai leidzia tai jokiu promblemu, tik laiko reikia.
Dar daug ka moketi tai viena, o gerai viska moketi tai kita. smile.gif

Tai žinoma, kad svarbu ir gerai viską atlikti. Tačiau kaip be mokinimosi viską įmanoma išmokti. Tad ir noriu dabar, kai dar mokausi ir turiu laiko ir noro, nueiti dar į kokį nors seminarą, pamatyti kažką naujo, išmokti.

O kaip tau sekasi darbuotis? Kiek laiko jau dirbi? smile.gif
Atsakyti
Dirbu kazkur puse metu, nors kirpejos diploma turiu apie 3 metus. Tai pradzia sunkoka, nors jau atsiranda pastoviu klijentu. smile.gif
Atsakyti
Atejau labai nusivylusi "Sukuosenu studija"... Turejome spalio 15d. vaziuoti i kursus, bet nukele lapkricio 12d. Nuejusi siandien i birza suzinojau, kad ir vel nepriima, nes moterys, besimokancios privaciai, sumoka avanca ir kad bedarbiu jiems nebereikia.... Nesuprantu vieno, kodel isvis tuomet sudaryti su birza sutarti. Dabar ir damoketu, tikrai ten neiciau mokytis, nes zmogiskumo pas juos nulis. Patys gadina sau varda.
Atsakyti
O kur cia tokie kursai? Vln? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2012 11 06, 22:08)
O kur cia tokie kursai? Vln?  g.gif

Kaune smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2012 11 06, 21:49)
Atejau labai nusivylusi "Sukuosenu studija"...  Turejome spalio 15d. vaziuoti i kursus, bet nukele lapkricio 12d. Nuejusi siandien i birza suzinojau, kad ir vel nepriima, nes moterys, besimokancios privaciai, sumoka avanca ir kad bedarbiu jiems nebereikia.... Nesuprantu vieno, kodel isvis tuomet sudaryti su birza sutarti. Dabar ir damoketu, tikrai ten neiciau mokytis, nes zmogiskumo pas juos nulis. Patys gadina sau varda.

O daugiau nėr iš ko rinktis? Tik čia?
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 11 07, 10:24)
O daugiau nėr iš ko rinktis? Tik čia?

Yra, bet ne tame esme. Vis gi nuo vasaros laukeme siu kursu, tai kaip ir laiko gaila sakyciau... g.gif Ar jums nebutu gaila prarasto laiko? g.gif Jei ne ten, nuo rudens jau butumem kitur pradejusios mokytis smile.gif O dabar vel nusikele tolyn viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2012 11 08, 18:34)
Yra, bet ne tame esme. Vis gi nuo vasaros laukeme siu kursu, tai kaip ir laiko gaila sakyciau...  g.gif  Ar jums nebutu gaila prarasto laiko?  g.gif  Jei ne ten, nuo rudens jau butumem kitur pradejusios mokytis  smile.gif O dabar vel nusikele tolyn viskas  smile.gif

Tai taip, suprantu 4u.gif
Bandysiu ryt pasiskambint, gal ir aš galėsiu pretenduot į kursiukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2012 11 08, 20:53)
Tai taip, suprantu 4u.gif
Bandysiu ryt pasiskambint, gal ir aš galėsiu pretenduot į kursiukus wub.gif

Sekmes mirksiukas.gif Pranesk, kaip seksis.
Atsakyti