Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Del sito nezinau g.gif
Atsakyti
pirmadieni sake seminaras bus tokiais klausimais..eisiu pasmalsauti blush2.gif
Atsakyti
Ir prasyciau-iskart pas mus dalintis info! mirksiukas.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2013 02 06, 20:53)
pirmadieni sake seminaras bus tokiais klausimais..eisiu pasmalsauti blush2.gif

DB? Kuriam mieste?
Atsakyti
taip Db,Kaune mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2013 02 06, 21:35)
taip Db,Kaune mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif tuomet ir aš apsilankysiu.
Atsakyti
as i kursus bet kuriuo atveju drosiu,nes gana visa gyvenima man apie tai spangti..labai noriu..bet idomu pasiklausyt kas ir prie ko mirksiukas.gif 02.11 10val bus..tik negaliu pasakytio ar reikia registruotis ar ne..mane tarpininke irase..
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2013 02 06, 21:48)
as i kursus bet kuriuo atveju drosiu,nes gana visa gyvenima man apie tai spangti..labai noriu..bet idomu pasiklausyt kas ir prie ko mirksiukas.gif 02.11 10val bus..tik negaliu pasakytio ar reikia registruotis ar ne..mane tarpininke irase..

Dėkui dėkui, pasiskambinsiu, paklausiu.
Atsakyti
Nezinau,kaip kituose miestuose,bet as savo kursuos patenkinta. Tik daugiau DB gasdina:tipo,ziurekit,praleist negalima,to negalima-isvis is ten ir t.t. (nu pas mus taip sake bigsmile.gif ) Viskas ten gerai,labai visi draugiski. Ir jei negalesi,ar susirgsi-gali pranest,ir jokiu problemu 4u.gif

Dar pasiteiraukit-kur atlikinesit praktika?-ar paciom reikes susirast,ar kaip? mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip pas gera mokytoja zadu isirauti..kur zvalgiausi kaip tycia ilga laika ir seile varvejo..tik finansai neleido,taai jei viskas bus gerai ir paims bus jegele..DB negasdina,kaip tik bent maniske konsultante netgi savo pastebejimus ir atsiliepimus papasakojo,taip optimistiskai ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2013 02 07, 13:17)
siaip pas gera mokytoja zadu isirauti..kur zvalgiausi kaip tycia ilga laika ir seile varvejo..tik finansai neleido,taai jei viskas bus gerai ir paims bus jegele..DB negasdina,kaip tik bent maniske konsultante netgi savo pastebejimus ir atsiliepimus papasakojo,taip optimistiskai ji biggrin.gif

merginos, kiek patentas kainuoja?
Atsakyti
net nezinau 90lt sveikatos mokestis o uz pati patenta skirtingai..pernais metais kirpeja sake 1600lt mokejo..o uzpernai 2000lt..taigi keiciasi tos kainos labai ax.gif
Atsakyti