Del sito nezinau

pirmadieni sake seminaras bus tokiais klausimais..eisiu pasmalsauti

Ir prasyciau-iskart pas mus dalintis info!

QUOTE(kanapecia @ 2013 02 06, 20:53)
DB? Kuriam mieste?
taip Db,Kaune

as i kursus bet kuriuo atveju drosiu,nes gana visa gyvenima man apie tai spangti..labai noriu..bet idomu pasiklausyt kas ir prie ko
02.11 10val bus..tik negaliu pasakytio ar reikia registruotis ar ne..mane tarpininke irase..

QUOTE(kanapecia @ 2013 02 06, 21:48)
as i kursus bet kuriuo atveju drosiu,nes gana visa gyvenima man apie tai spangti..labai noriu..bet idomu pasiklausyt kas ir prie ko
02.11 10val bus..tik negaliu pasakytio ar reikia registruotis ar ne..mane tarpininke irase..

Dėkui dėkui, pasiskambinsiu, paklausiu.
Nezinau,kaip kituose miestuose,bet as savo kursuos patenkinta. Tik daugiau DB gasdina:tipo,ziurekit,praleist negalima,to negalima-isvis is ten ir t.t. (nu pas mus taip sake
) Viskas ten gerai,labai visi draugiski. Ir jei negalesi,ar susirgsi-gali pranest,ir jokiu problemu
Dar pasiteiraukit-kur atlikinesit praktika?-ar paciom reikes susirast,ar kaip?

Dar pasiteiraukit-kur atlikinesit praktika?-ar paciom reikes susirast,ar kaip?

siaip pas gera mokytoja zadu isirauti..kur zvalgiausi kaip tycia ilga laika ir seile varvejo..tik finansai neleido,taai jei viskas bus gerai ir paims bus jegele..DB negasdina,kaip tik bent maniske konsultante netgi savo pastebejimus ir atsiliepimus papasakojo,taip optimistiskai ji

QUOTE(kanapecia @ 2013 02 07, 13:17)
siaip pas gera mokytoja zadu isirauti..kur zvalgiausi kaip tycia ilga laika ir seile varvejo..tik finansai neleido,taai jei viskas bus gerai ir paims bus jegele..DB negasdina,kaip tik bent maniske konsultante netgi savo pastebejimus ir atsiliepimus papasakojo,taip optimistiskai ji 

merginos, kiek patentas kainuoja?
net nezinau 90lt sveikatos mokestis o uz pati patenta skirtingai..pernais metais kirpeja sake 1600lt mokejo..o uzpernai 2000lt..taigi keiciasi tos kainos labai