Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpėjų kampelis

Apklausa: Ar brangios jusu zirkles? (134 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 01 10, 13:31)
Sveikos!
Gal kas pasidalins patirtimi  biggrin.gif Atejo laikas ir man pradet mokitis  lotuliukas.gif Tiesiog DB siulo,tai eisiu biggrin.gif
Kaip ten kas tuose kursuose?  biggrin.gif
Aj,dar norejau paklausti,ar "verslo plana" reikia emailu rasyt,ar kaip?
4u.gif

As ir galvju per birza eiti mokytis,jauciu bsu vargo vakariene su tais ju reikalavimais doh.gif
Atsakyti
Nu ten nieko baisaus,tik pazadi biggrin.gif kad po kursu eisi su pstentu dirbt,ir nurodai vieta-kur 4u.gif
Mano kursai jau nuo antradienio prasideda. Kasdien iki pietu. Ir taip iki rugpjucio men. ax.gif
Atsakyti
Sveikos, kirpejos!
Atejo laikas man pradeti savo karjera. Ieskau darba plataus profilio Panevezyje. Beto noreciau paklausti, kokiu dokumentu man dabar reikia?
1. nusipirkti patenta
2. pirmosios pagalbos kortele.
3. knygute su med apziura
4. ????

isklausisiu patarymu pradedanciai smile.gif
Atsakyti
Ar zinote kokios kainos Feminoje?
Atsakyti
DIONKA,dar reikia prie pirmos pagalbos,ta vadinama-zalia kortele. Anksciau buvo karetu su ta pirmos pagalbos. ax.gif
Ir dar liko darbo vieta rasti biggrin.gif mirksiukas.gif Tada sudarai sutarti-ir pirmin 4u.gif

O apie FEMINA Bona galite ir internete paskaityt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2013 01 17, 18:46)
DIONKA,dar reikia prie pirmos pagalbos,ta vadinama-zalia kortele. Anksciau buvo karetu su ta pirmos pagalbos.  ax.gif 
Ir dar liko darbo vieta rasti  biggrin.gif  mirksiukas.gif Tada sudarai sutarti-ir pirmin  4u.gif

O apie FEMINA Bona galite ir internete paskaityt  mirksiukas.gif

antrame punkte apie ta kortele ir galvojau )))

kazkaip kainu nerandu, ar zinot kur galima paskaityti?

ir dar klausymas, kiek dabar liudijimas kainoja metams?
Atsakyti
Nu ir as nezinau g.gif Ir kur informacija gaut? g.gif Anksciau Vilniaus g. 16 buvo tas sveikatos centras. 4u.gif
Atsakyti
mergaites, paaiskinkit kas tikrai zino....
Noreciau isigyti verslo liudijima ir Dirbti Panevezyje
va radau VMI pislapije http://www.vmi.lt/lt...?itemId=1083689 , kad liudijimo kaina Panevezio miesto sav. 1530 lt. o Panevezio rajone 120 lt. Rajonas, tai reiskia kad dirbsiu pavizdziui kaime, bet ne paciame mieste?
Na nezinau, kaina nereali!
Atsakyti
Net nezinau,DIONKA,kaip cia taip g.gif Ziurint gal kur priregistruota tu,ar kaime-tai gal pigiau bus tada,ar mieste(tada brangiau) g.gif

Ir verslo liudijimo kaina visur skirtinga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,dometis ir as DB kursais pradejau ir norejau pasitikslinti kiek laiko po kursu su patentu reikia isdirbti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kanapecia: 06 vasario 2013 - 16:55
Kiek zinau,kompensuoja DB visus metus,o privalai atydirbt 6men 4u.gif
Atsakyti
o kompencuoja kiek gal zinot darbdaviui?nezinau koki geriau varianta rinktis ..patenta,ar ieskot pazystamos kuri kirpykla turi.. 4u.gif
Atsakyti