Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

O siaube. Uzjauciu console.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 06, 19:53)
Manau, tinka šioje temoje - knyga "Chanel No 5 paslaptis". Nieko neatkalbinėju, skaitykite, pačios susidarykite savo nuomonę, o man tokią knygą perskaityt nervai per silpni. Vertimas prastas, redagavimas - žemiau skurdo ribos schmoll.gif

tai jau....
boooženki, kaip sunku ją skaityti...... 36 psl. per savaitę doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Passero @ 2012 01 15, 22:23)
Taip nusivyliau, kad net atlėkiau pasiguosti, tik ne kvepalais, o buteliuku. Per kelis mėn visiškai nugaravo Guerlain Samsara 7,5 ml miniukas  verysad.gif  verysad.gif .

užuojauta.... žinau,kad būna.. man Cartiero vienas buteliukas išgaravo, vienas pats, nieko tikrai nenukandau schmoll.gif
Bjauru, reikės naujos Samsaros 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2012 01 16, 00:03)
tai jau....
boooženki, kaip sunku ją skaityti......  36 psl. per savaitę doh.gif

prisijungiu ir aš biggrin.gif dar tik įžangą perskaičiau. alia vertimas blink.gif mokykloj tokius darydavom, kažkoks įmantrių žodžių kratinys. maždaug „kuo mandriau, tuo geriau“...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 16 sausio 2012 - 19:05
QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 16, 19:05)
prisijungiu ir aš  biggrin.gif dar tik įžangą perskaičiau. alia vertimas  blink.gif mokykloj tokius darydavom, kažkoks įmantrių žodžių kratinys. maždaug „kuo mandriau, tuo geriau“...

Aš irgi kol kas tik su įžanga susidorojau... Kaži ar valiosiu visą knygą įveikti - vis tik pustrečio šimto puslapių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2012 01 16, 19:19)
Aš irgi kol kas tik su įžanga susidorojau... Kaži ar valiosiu visą knygą įveikti - vis tik pustrečio šimto puslapių  doh.gif

Aš jau galvojau, kad aš viena tokia išlepus - paskutiniu metu, ką skaitau, baisiuosi vertimu doh.gif doh.gif doh.gif Bet šita po vienos mano skaitytos dar gėlelė - tik keliose vietose buvo visiškai nelogiški sakiniai, kur galas su pradžia nesutampa... Patikėkit yra dar "geresnių" doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Passero @ 2012 01 18, 08:29)
Aš jau galvojau, kad aš viena tokia išlepus - paskutiniu metu, ką skaitau, baisiuosi vertimu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Bet šita po vienos mano skaitytos dar gėlelė - tik keliose vietose buvo visiškai nelogiški sakiniai, kur galas su pradžia nesutampa... Patikėkit yra dar "geresnių"  doh.gif  doh.gif

ne vien vertimas. redagavimas. plius aš niekaip neprasibraunu iki tos vietos, kur ims kalbėti apie ESMĘ. Vis "tuoj jūs perskaitysite kai ką negirdėto neregėto.." "Ir tai jus pakerės ir tuoj mes išsklaidysime mitus ir iliuzijas...." "Nesumeluotos istorijos, netikėti faktai, neatskleistos pusės ir detalės..." Kaip kokioj vakarinėj LT publicistikos laidoj, baisssssiai įdomu biggrin.gif

Atsakyti
Gal kam ir keistai nuskambes, bet labai nusivyliau Dior Addict. Del ju amzinas aziotazas, kainuoja dar kaip tycia nemazai...gi buna proto uztemimai, paemiau ir nusipirkau... doh.gif Man pirmas 10 min tai grynas Trouble Boucheron, kuri irgi perleidau kazkada. Erzina, dusina, smaugia ir viskas kas tik dar gali buti nemalonaus.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 18, 17:09)
Dior Addict.  Erzina, dusina, smaugia ir viskas kas tik dar gali buti nemalonaus.

drinks_cheers.gif man irgi visiškai neįmanomi dėvėti
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 18, 15:16)

drinks_cheers.gif Man stoja į vieną eilę kartu su Dior Miss Cherie, pagal neįmanomumą dėvėti.
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 18, 14:09)
Gal kam ir keistai nuskambes, bet labai nusivyliau Dior Addict. Del ju amzinas aziotazas, kainuoja dar kaip tycia nemazai...gi buna proto uztemimai, paemiau ir nusipirkau... doh.gif Man pirmas 10 min tai grynas Trouble Boucheron, kuri irgi perleidau kazkada. Erzina, dusina, smaugia ir viskas kas tik dar gali buti nemalonaus.

QUOTE(eglegle @ 2012 01 18, 14:16)

QUOTE(HappyAngel @ 2012 01 20, 07:09)
drinks_cheers.gif Man stoja į vieną eilę kartu su Dior Miss Cherie, pagal neįmanomumą dėvėti.

Dior Addict vieni mano mylimiausiu. Pirkau, perku ir dar zinau kur gaut. O kad jums netinka, tik dziaugiuosi - man daugiau liks tongue.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 20 sausio 2012 - 08:48
Ka jus visos cia skaitote? unsure.gif is ispudziu panasu, kad kokio tai pranaso apreiskimus doh.gif

Addict man- taip pat ne draugas. Kaip ir Poison serija. Man jie visi is tu kvapu, kurie perdaug intensyviai valgomi
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2012 01 20, 12:28)
Ka jus visos cia skaitote?  unsure.gif is ispudziu panasu, kad kokio tai pranaso apreiskimus  doh.gif

http://www.versus.lt...vepalu-istorija biggrin.gif
Atsakyti