QUOTE(eglegle @ 2012 01 06, 19:53)
Manau, tinka šioje temoje - knyga "Chanel No 5 paslaptis". Nieko neatkalbinėju, skaitykite, pačios susidarykite savo nuomonę, o man tokią knygą perskaityt nervai per silpni. Vertimas prastas, redagavimas - žemiau skurdo ribos 

tai jau....
boooženki, kaip sunku ją skaityti...... 36 psl. per savaitę

Papildyta:
QUOTE(Passero @ 2012 01 15, 22:23)
Taip nusivyliau, kad net atlėkiau pasiguosti, tik ne kvepalais, o buteliuku. Per kelis mėn visiškai nugaravo Guerlain Samsara 7,5 ml miniukas
.

užuojauta.... žinau,kad būna.. man Cartiero vienas buteliukas išgaravo, vienas pats, nieko tikrai nenukandau

Bjauru, reikės naujos Samsaros

QUOTE(Renatina @ 2012 01 16, 00:03)
prisijungiu ir aš

QUOTE(Monmorensi @ 2012 01 16, 19:05)
prisijungiu ir aš
dar tik įžangą perskaičiau. alia vertimas
mokykloj tokius darydavom, kažkoks įmantrių žodžių kratinys. maždaug kuo mandriau, tuo geriau...

Aš irgi kol kas tik su įžanga susidorojau... Kaži ar valiosiu visą knygą įveikti - vis tik pustrečio šimto puslapių

QUOTE(Laisvė @ 2012 01 16, 19:19)
Aš irgi kol kas tik su įžanga susidorojau... Kaži ar valiosiu visą knygą įveikti - vis tik pustrečio šimto puslapių 

Aš jau galvojau, kad aš viena tokia išlepus - paskutiniu metu, ką skaitau, baisiuosi vertimu

QUOTE(Passero @ 2012 01 18, 08:29)
Aš jau galvojau, kad aš viena tokia išlepus - paskutiniu metu, ką skaitau, baisiuosi vertimu
Bet šita po vienos mano skaitytos dar gėlelė - tik keliose vietose buvo visiškai nelogiški sakiniai, kur galas su pradžia nesutampa... Patikėkit yra dar "geresnių"

ne vien vertimas. redagavimas. plius aš niekaip neprasibraunu iki tos vietos, kur ims kalbėti apie ESMĘ. Vis "tuoj jūs perskaitysite kai ką negirdėto neregėto.." "Ir tai jus pakerės ir tuoj mes išsklaidysime mitus ir iliuzijas...." "Nesumeluotos istorijos, netikėti faktai, neatskleistos pusės ir detalės..." Kaip kokioj vakarinėj LT publicistikos laidoj, baisssssiai įdomu

Gal kam ir keistai nuskambes, bet labai nusivyliau Dior Addict. Del ju amzinas aziotazas, kainuoja dar kaip tycia nemazai...gi buna proto uztemimai, paemiau ir nusipirkau...
Man pirmas 10 min tai grynas Trouble Boucheron, kuri irgi perleidau kazkada. Erzina, dusina, smaugia ir viskas kas tik dar gali buti nemalonaus.

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 18, 17:09)
Dior Addict. Erzina, dusina, smaugia ir viskas kas tik dar gali buti nemalonaus.

QUOTE(eglegle @ 2012 01 18, 15:16)

QUOTE(Pikta liūtė @ 2012 01 18, 14:09)
Gal kam ir keistai nuskambes, bet labai nusivyliau Dior Addict. Del ju amzinas aziotazas, kainuoja dar kaip tycia nemazai...gi buna proto uztemimai, paemiau ir nusipirkau...
Man pirmas 10 min tai grynas Trouble Boucheron, kuri irgi perleidau kazkada. Erzina, dusina, smaugia ir viskas kas tik dar gali buti nemalonaus.

QUOTE(eglegle @ 2012 01 18, 14:16)
QUOTE(HappyAngel @ 2012 01 20, 07:09)
Dior Addict vieni mano mylimiausiu. Pirkau, perku ir dar zinau kur gaut. O kad jums netinka, tik dziaugiuosi - man daugiau liks

Ka jus visos cia skaitote?
is ispudziu panasu, kad kokio tai pranaso apreiskimus
Addict man- taip pat ne draugas. Kaip ir Poison serija. Man jie visi is tu kvapu, kurie perdaug intensyviai valgomi

Addict man- taip pat ne draugas. Kaip ir Poison serija. Man jie visi is tu kvapu, kurie perdaug intensyviai valgomi