Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

QUOTE(AMARILIS @ 2011 12 02, 19:24)
pritariu, galvojau sitas kvapas bus fantastiskas, bet isbandzius labai nusivyliau  drinks_cheers.gif  kvapas be savo veido, be charakterio, kazkoks vandenukas. Dabar noreciau kur nors gauti lasiuka Chanel Un Fleur- vel gi pagal aprasyma juo susizavejau, na o kaip bus realybeje, paziuresim  g.gif

O vat šita Gardenia-sužavėjo,vis negaliu pamiršt ax.gif
http://www.fragranti...denia-2257.html
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 02, 20:23)
O vat šita Gardenia-sužavėjo,vis negaliu pamiršt ax.gif
http://www.fragranti...denia-2257.html

As sita Gardenija testavau senokai, kai dar gyvenau Berlyne, ir prisimenu tik kad ji man pasirode pernelyg saldi g.gif O dar is bandytu Gardeniju labai-labai patiko Van Cleef is tos ekskliuzivines serijos Gardenia Petale. Deja, ji nelabai gerai draugauja su mano oda, bet kam pasiseks su odos chemija- tai tiesiog "wau" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2011 12 02, 14:49)
Na ir kada gi tas penketukas, kurį dabar perkame, sukurtas?

OK, ne sukurtas, bet - sugalvotas. bigsmile.gif
Senai.
Gardenia, beje, irgi panašiai, bet, ar ana natūralia mirtim numirus buvo, ar tiesiog į akis nešokinėjo, kad negaubiama ana jokių tokių legendų bigsmile.gif .....
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 12 02, 20:36)
O dar is bandytu Gardeniju labai-labai patiko Van Cleef is tos ekskliuzivines serijos Gardenia Petale. Deja, ji nelabai gerai draugauja su mano oda, bet kam pasiseks su odos chemija- tai tiesiog "wau"  bigsmile.gif

Na va,dabar ramiai miegot negalėsiu unsure.gif iš kur gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2011 12 02, 21:25)
Na va,dabar ramiai miegot negalėsiu unsure.gif iš kur gaut g.gif

Ilgiau pasedejus ebay galima rasti, ypatingai vokiskam/prancuziskam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilik @ 2011 11 09, 22:06)
Dolce Gabana rose the one. Nu man niekaip jie nepritapo, nors kiti sake, kad neblogi, skaniai kvepiantys, bet antra karta ju nepirkciau  schmoll.gif Paskutiniu metu net nustojau jais kvepintis, nes erzindavo.

Sie nepatiko ir man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 12 01, 10:44)
Juokiasi  bebe.gif Verkt čia reikia - visos kvėpinasi Šaneliais, o man netinka  unsure.gif Kaip koks visuomenės užribis gi pasijuntu, ne juokas čia koks  g.gif

Sveiki, sakaiciau as jusu atsiliepimus ir pasisakyt uzsinorejau biggrin.gif del Chanelio tai as tada visiskas uzribis, nei vienas kvapas ju man nepatinka, net ne siaip bet labai nepatinka schmoll.gif o megstamiausi Givency organza, armani code, CK Obsesion night, o CK Obsesion schmoll.gif net erzina
Atsakyti
Manau, tinka šioje temoje - knyga "Chanel No 5 paslaptis". Nieko neatkalbinėju, skaitykite, pačios susidarykite savo nuomonę, o man tokią knygą perskaityt nervai per silpni. Vertimas prastas, redagavimas - žemiau skurdo ribos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 11 30, 20:52)
Niekada per daug nesidomėjau Guerlain tais visais ružavais, bet nutariau nors prabėgom susipažint. Pasakyt neturiu ką, nelabai aš ten ką atskyriau, bet pats nemaloniausias kvapas buvo Insolence EDP  schmoll.gif Nežinau, kokie ten deriniai pasidaro ant mano odos, bet kvepia tiesiog baisiai.

Ir man tas pats drinks_cheers.gif
Iš buteliuko pauosčius pasirodė labai nieko Givenchy Ange ou demon, bet ant odos "išlindo" kažkas panašaus į insolence doh.gif Gal juodieji serbentai nepatiko g.gif?
Atsakyti
QUOTE(Adeliutė @ 2012 01 06, 22:02)
Iš buteliuko pauosčius pasirodė labai nieko Givenchy Ange ou demon, bet ant odos "išlindo" kažkas panašaus į insolence doh.gif Gal juodieji serbentai nepatiko g.gif?

Nežinau... g.gif Ange ou Demon man irgi nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(taigra @ 2011 11 09, 22:32)
O mano tai D&G Sicily.......is pradziu labai traukiantis kvapas, o po to kazkos ukisko muilo "ataskonis"....

Man lygiai tokia pat asociacija. Turiu miniuka, bet perleisiu as ji.

Atsakyti
Taip nusivyliau, kad net atlėkiau pasiguosti, tik ne kvepalais, o buteliuku. Per kelis mėn visiškai nugaravo Guerlain Samsara 7,5 ml miniukas verysad.gif verysad.gif . Stovėjo dėžutėje, nepastebėjau, o pasikvėpinau gal 3 kartus. Paskutinį kartą jau buvo sukilęs įtarimas, bet kažkodėl nieko nedariau. O esmė tame, kad buvo ten toks "plastmasiukas" - mini kamstelis viduj. Kadangi jį nežmoniškai sunku atlupti neparagavus kvepalų, tai nulupau ir išmečiau doh.gif . O tai ir buvo klaida - kalmštelis visai nesandarus...
Atsakyti