Įkraunama...
Įkraunama...

Nusivylimai

QUOTE(rusma @ 2013 01 23, 17:18)

O jeigu rimčiau apie mano požiūrį į juos - jie labai panašūs į Comptoir Sud Pacifique Coco Figue, tik šie, man, figų gerbėjai, arčiau širdies. Jeigu norėsiu dar tokio minkšto pūkuoto kvapo,  įsigysiu CSP...

Va Rusma ir sudejo man taskus ant "i". Siaip nesu Montaliu gerbeja, nes kvapai savo stiprumu tarsi nebepalieka man paciai erdves ir vietos, bet Tiare Intense man- ypatingas siaubas. Vis masciau, kodel (testuoti dar karta nenorejau, zinodama, kaip sunku ta kvapa "nusiplauti"). O gi del mano taip nemegstamo kokoso...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 23, 16:18)
Jeigu norėsiu dar tokio minkšto pūkuoto kvapo,  įsigysiu CSP...

O jeigu pro sali eis nostalgija ir netycia uzeis pas jus, galesiu ivarvinti atomika. biggrin.gif

QUOTE(eglegle @ 2013 01 23, 16:24)
lotuliukas.gif štai ką reiškia gera reklama (dabar lauksim pardavinėjamų atomikų - "netiko kvapas"  hihihi.gif )

Ne, ne, dabar nereikia, nes ruosiuosi irgi dalintis. Va kai isdalinsiu numatyta kieki, tada tegul irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MilGana @ 2013 01 23, 17:48)
*O jeigu pro sali eis nostalgija ir netycia uzeis pas jus, galesiu ivarvinti atomika.  biggrin.gif

**Ne, ne, dabar nereikia, nes ruosiuosi irgi dalintis. Va kai isdalinsiu numatyta kieki, tada tegul  irnesakyk.gif  biggrin.gif

*Sutarta drinks_cheers.gif, bet geriau nežadėkit, ims išnešios kaip vėjas lapus, nei sumirksėt nespėsit lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

**Geras tas kvapas, geras, gerietiškas, komplimentiškas, nebus manau to antplūdžio "nepatiko", iš manęs pirmosios įsigijusios po atomiką jau pasididino atsargas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 23, 17:46)
O gi del mano taip nemegstamo kokoso...

O taip, kokosas riebus Tiaroje, labai riebus. Intense Coco Tiare vardas man patiktų labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 23, 17:01)
*Sutarta  drinks_cheers.gif, bet geriau nežadėkit, ims išnešios kaip vėjas lapus, nei sumirksėt nespėsit  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Smarkiai kontroliuosiu si reikala triniti.gif
Atsakyti
YSL Yvresse EDT.
Net nežinau ar tai nusivylimas unsure.gif. Iš karto atsiprašau mylėtojų smile.gif.
Jau seniai ką nors baisesnio beuosčiau.
Vokiškas, saldus putojantis vynas, sintetiniai vaisiai.
Pasidarė taaaip bloga, o nusiplaut neturėjau galimybės.

Atsakyti
Prieš porą dienų buvau šermenyse, kur kažkas buvo prisikvėpinęs Elie Saab Le Parfum. Kvepalai susimaišė su laidojimo namų kvapu (kas žinot tų kvepalų kvapą, galit įsivaizduot) wacko.gif Dabar, kai pauostau juos, iškart prisimenu šermenis. O norėjau juos nusipirkti doh.gif Sugadino kvepalus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 08 kovo 2013 - 16:16
QUOTE(katalike @ 2013 03 08, 17:40)
Elie Saab Le Parfum. Kvepalai susimaišė su laidojimo namų kvapu (kas žinot tų kvepalų kvapą, galit įsivaizduot) wacko.gif

bigsmile.gif O tai gal visai nieko? g.gif Kažkodėl netgi įsivaizduoju tokį derinį kaip visai įmanomą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 03 08, 18:05)
bigsmile.gif O tai gal visai nieko?  g.gif Kažkodėl netgi įsivaizduoju tokį derinį kaip visai įmanomą  biggrin.gif

Ne nieko, o baisu doh.gif biggrin.gif Net bloga pasidarė nuo to kvapo. Elie Saab Le Parfum dėl medaus natos primena kažkokį desertą g.gif Tai toks derinys schmoll.gif
Atsakyti
Visiskai nusivyliau Intense Tiare Montale ir Sensual Orchid LM Parfums verysad.gif
Sensual Orchid LM Parfums - kvapas kaip gero sampuno kvapnioji medziaga unsure.gif ....o ir Intense Tiare man primyne body bath priemoniu kvapyklio koncentrata , arba yra kvepaliukai Bon Bons Eurokose vaikiski ,tai vat juos BANALU doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denasima @ 2013 03 18, 20:25)
Visiskai nusivyliau Intense Tiare Montale ir Sensual Orchid LM Parfums  verysad.gif
Sensual Orchid LM Parfums - kvapas kaip gero sampuno kvapnioji medziaga  unsure.gif ....o ir Intense Tiare man primyne body bath priemoniu kvapyklio koncentrata , arba yra kvepaliukai Bon Bons Eurokose vaikiski ,tai vat juos BANALU  doh.gif

drinks_cheers.gif beveik panašiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denasima @ 2013 03 18, 20:25)
Visiskai nusivyliau Intense Tiare Montale ir Sensual Orchid LM Parfums  verysad.gif
Sensual Orchid LM Parfums - kvapas kaip gero sampuno kvapnioji medziaga  unsure.gif ....o ir Intense Tiare man primyne body bath priemoniu kvapyklio koncentrata , arba yra kvepaliukai Bon Bons Eurokose vaikiski ,tai vat juos BANALU  doh.gif

Tiare flower odor profile: tropical Tahitian gardenia scent with an attractive smell which often reminds us of suntan lotion in perfumes due to its frequent use in such products; monoi essence is made by macerating tiara in coconut oil smile.gif

Tiare geles kvapas, kaip raso ir turi priminti losjono nuo saules kvapa smile.gif Man asmeniskai Intense Tiare primena pina colada smile.gif
Atsakyti

Man Intense Tiara taip pat pasirodė kažkoks "plokščias'' ir banalokas (nekalbant, kad ir pats kvapas nelabai patiko), o Montale žavi būtent Oudų kompozicijomis, ko šiuo atveju man ir trūko g.gif
Atsakyti