QUOTE(LEEja @ 2013 01 22, 18:07)
O man patinka Montale buteliukai
Šiuolaikiški, be jokių pribumbasų, su sveika atmestinumo doze, nepataikaujantys, visas dėmesys - į turinį. Tokius ir įsivaizduoju modernių nišinių kvepalų buteliukus.
revlon charlie blue
vos tik pasipurskiu nenusakomas galvos skausmas prasideda
vos tik pasipurskiu nenusakomas galvos skausmas prasideda
QUOTE(katalike @ 2013 01 22, 19:41)
Šiuolaikiški, be jokių pribumbasų, su sveika atmestinumo doze, nepataikaujantys, visas dėmesys - į turinį. Tokius ir įsivaizduoju modernių nišinių kvepalų buteliukus.
QUOTE(LEEja @ 2013 01 22, 18:38)
o as visgi padarau isvada, kad Montale mane nuvyle: nera nei vieno patinkancio kvapo. visu nebandziau, bet kai nepatinka tai ka isbandziau, tai ir neketinu likusiu bandyti. buteliukai irgi mano akiai ir skoniui neitinka 
Aš irgi su Montale susipykus
Dar vienus pabandysiu, gal pasikeitė kažkas per du metus
QUOTE(katalike @ 2013 01 22, 18:41)
Šiuolaikiški, be jokių pribumbasų, su sveika atmestinumo doze, nepataikaujantys, visas dėmesys - į turinį.
Visiškai pasirašau
QUOTE(rusma @ 2013 01 23, 06:55)
Dar pridėčiau tai, kad jie žavimi lengvumu.
O, rusma, griztant prie kvepalu likucio nepermatomam buteliuke temos, gal galit pameginti sitaip (zinoma, kai turesit laiko)?
QUOTE(rzrzr @ 2013 01 15, 14:10)
Man patikimesnis atrodo kažkada skaitytas būdas įmerkti buteliuką į vandenį - jis turėtų panirti ties jame esančio skysčio riba, tačiau dar neteko išbandyti. Gal kas bandėt?
QUOTE(MilGana @ 2013 01 23, 12:00)
O, rusma, griztant prie kvepalu likucio nepermatomam buteliuke temos, gal galit pameginti sitaip (zinoma, kai turesit laiko)? 
Bandžiau - tiksliau, nei barškint ir įsivaizduoti kur riba, bet netikslu. Bet kadangi ištuštinau likutį iki dugno, prieš išmesdama gražų butelį uždedu jį ant svarstyklių
Viskas. Pabaigtuvės. Tai mano pirmieji gyvenime taip greitai pabaigti kvepalai.
QUOTE(rusma @ 2013 01 23, 15:34)
tik buteliukas sveria 30 g. (nuo 100 ml Tiare Intense).
Greitai gausiu visa ciela 100 ml butelaiti Tiare Intense, pasversiu ir parasiu koks brutto svoris.
Rusma, negaila buvo isdalinti iki laso?
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 22, 19:05)
O man nuo Gucci galva plysta, kvapas patinka, o kvepintis negaliu - taip ir stovi buteliukas
QUOTE(MilGana @ 2013 01 23, 16:50)
Aš geranoriška ir draugiška
Kai įdėjau skelbimą, neturėjau galimybės kelias valandas bendrauti. Tai kai pamačiau, kad gavau net 18 žinučių (gal ir daugiau kas rašė, nes užsikišusią radau), pagailo liaudies, išvarvinau ir tuos paskutinius ml (pasirodo, lygiai 8 ml), kuriuos planavau pasilikti
O jeigu rimčiau apie mano požiūrį į juos - jie labai panašūs į Comptoir Sud Pacifique Coco Figue, tik šie, man, figų gerbėjai, arčiau širdies. Jeigu norėsiu dar tokio minkšto pūkuoto kvapo, įsigysiu CSP...
QUOTE(rusma @ 2013 01 23, 18:18)
Tai kai pamačiau, kad gavau net 18 žinučių (gal ir daugiau kas rašė, nes užsikišusią radau)