Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(Tunacka @ 2006 05 03, 17:13)
Mane jau pradeda nervinti tai, kad mes is skirtingu miestu ir tie vazinejimais viska gadina  doh.gif  bet reikes kazkaip suktis. As manau mes darysim taip: as atsakinga uz pamerges, kurios greiciausiai pas mane atleks, o jaunikis uz pabrolius su kuriais susitiks prie baznycios. Ten pat gaus ir gelytes isisegti, pasisnekuciuoti ir laukti musu baznycioje. O po to mes atvaziuosim.
Nors dar negalutinis cia variantas, gal bus taip, kad jaunikiui teks visu pulku pasirupinti, pasitikti prie baznycios, supazindinti, susegti gelytes, issirikiuoti baznycioje, o as jau paskutine atvaziuosiu.
Zodziu dar daug nezinomuju musu vestuviu scenarijuje  biggrin.gif

na o as jau ta toki pagrindini scenariju kur kas ir kada susitaciau....
mus pabroliai ir jaunikis pasitiks prie baznycios, kieme, kaip kieviena pamerge atskirai islips is masinos ja pasitiks jos pabrolys ir paduos jai jos gelytes, o pamerge isegs jam gelyte...

paskui tas pats su manim ir jaunikiu....mes eisim kartu, pulko vedami..visi sveciai lauks baznycioje!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2006 05 04, 19:00)
na o as jau ta toki pagrindini scenariju kur kas ir kada susitaciau....
mus pabroliai ir jaunikis pasitiks prie baznycios, kieme, kaip kieviena pamerge atskirai islips is masinos ja pasitiks jos pabrolys ir paduos jai jos gelytes, o pamerge isegs jam gelyte...

paskui tas pats su manim ir jaunikiu....mes eisim kartu, pulko vedami..visi sveciai lauks baznycioje!

Geras planas katyteee thumbup.gif
Atsakyti
mane ves tetis ir jis labai del to jaudinasi,
Atsakyti
mane brangiausiasis ves wub.gif
Atsakyti
mane ves mano isrinktasis, nes tecio tikriausiai nebus Lietuvoj... unsure.gif
Atsakyti
Mane prie altoriaus vedė tėtis wub.gif Taip išdidžiai, kaip tikras tėtis, o aš net į parankę jam neįsikabinau, nes ir pati taip jaudinausi, kad tvirtai kaip dukrytė už rankos laikiausi biggrin.gif Nuvedė prie altoriaus, pakėlė vėliumą ir įteikė jaunikiui biggrin.gif
Nesigailiu tokio savo sprendimo ir manau, kad niekada nesigailėsiu, nors kai norėjau, kad tėtis lydėtų, tai teko nemažai kritikos paklausyti tongue.gif
Atsakyti
Mane irgi ves tetis, nes taip norejau, o jaunikis lauks prie altoriaus.
Atsakyti
QUOTE(B_Ernesta @ 2006 06 08, 13:07)

drinks_cheers.gif ir aš taip darysiu
Atsakyti
QUOTE(Jenny @ 2006 04 26, 14:18)
Beja jei sakot, kad tevelis "ves" tai geriau sakykit, kad jus "LYDES", nes anot kunigu - tik gyvulius "veda" smile.gif

niu didesnės nesamonės dar nesu girdėjusi doh.gif unsure.gif kažin ar tas, kas taip šneka, žodyną rankoje yra laikęs g.gif lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(B_Ernesta @ 2006 06 08, 12:07)

Sveikos,
tik dabar isijungiu i pokalbi, bet as taip esu is tu, kurios nori, kad tetis vestu...nes as atsisakau net namuose atsisveikinimo ir palaiminimo ceremoniju...noriu, kad mano isrinktasis manes lauktu baznycioje, todel kad palaiminimas tevu butu pries kunigo palaiminima... ax.gif nu as taip sumascius esu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny @ 2006 04 26, 14:18)
Lietuviskiau yra kai jaunasis veda prie altoriaus...

Beja jei sakot, kad tevelis "ves" tai geriau sakykit, kad jus "LYDES", nes anot kunigu - tik gyvulius "veda" smile.gif

Mes abu eisim prie altoriaus, t.y. busimasis mane ves (vyras veda, o moteris isteka tongue.gif ) - taip mums priimtiniausia

...bet man grazu ir kai tevelis lydi, nors tai jau ir uzsienines tradicijos... g.gif

Ir dar viena mintis (is linksmosios puses) kilo... tevelis negali jusu vesti, nes yra vedes jusu mama biggrin.gif

Tai pala - jei teigi, kad vyras visgi veda, o vesti galima tik gyvulį, tai kokia būtų išvada? blink.gif
Atsakyti
Mane tėvelis palydėjo prie altoriaus, o ten jau laukė jaunikis wub.gif buvo labai jaudinanti akimirka, kai tėtis atidavė mano ranką jaunajam. ax.gif wub.gif
Atsakyti