QUOTE(pupune @ 2008 02 16, 16:49)
As planavau, kad mane prie altoriaus atves tetis. Nuejau i baznycia pas klebona uzsisakyti data ir uzsiminiau, kad noresiu, kad mane atvestu tetis. O jis - "kas cia per issigalvojimas, muilo operu prisiziurejai ir pan. O tipo ka jaunikis, lauks kaip "durnelis" O tecio prasysi, kad ir iki lovos palydetu?" (cia cituoju jo zodzius
)
Zodziu, neleis. Kaip manot ar kunigas gali uzdrausti? Gal kas susidure su tokia situacija? 

Girdėjome irgi konservatyvesnius kunigus taip kalbant. Todėl, kad pagal mūsų regiono katalikiškas apeigas ateina jaunieji abu. Čia gi niekas tavęs niekam neatiduoda pati nusprendi ir teki. Tėčiui gi nepriklausai, kad dabar jis tave atiduotų vyro nuosavybėn. O dėl serialų ir muilo operų, tai būtent iš jų ir ateina mada, kai prie altoriaus veda tėvas. Šiuolaikiškesni kunigai paprasčiausiai neatlaiko tikinčiųjų spaudimo ir pamažu leidžia daryti pagal vakarietišką madą.

as tai noriu kad mane tevelis atvestu!

QUOTE(Samira @ 2008 02 16, 21:59)
Girdėjome irgi konservatyvesnius kunigus taip kalbant. Todėl, kad pagal mūsų regiono katalikiškas apeigas ateina jaunieji abu. Čia gi niekas tavęs niekam neatiduoda pati nusprendi ir teki. Tėčiui gi nepriklausai, kad dabar jis tave atiduotų vyro nuosavybėn. O dėl serialų ir muilo operų, tai būtent iš jų ir ateina mada, kai prie altoriaus veda tėvas. Šiuolaikiškesni kunigai paprasčiausiai neatlaiko tikinčiųjų spaudimo ir pamažu leidžia daryti pagal vakarietišką madą. 

Prie altoriaus mes eisime patys, t.y. ves jaunikis

QUOTE(skgreta @ 2008 02 18, 17:23)

Tikrai nesutinku, kad tai kopijavimas ar serialų mada. Tiesiog pačią svarbiausią gyvenimo šventę kiekvienas organizuoja taip, kad ji būtų jam pati gražiausia

As tai noreciau, akd tetis palydetu, bet turbut bus nelabai kaip as noriu, bet ir su savo busimuoju manau gerai nueisim jei taip bus

o as tai irgi niekaip neapsisprendziau kaip noriu..ir taip grazu ir kitaip... bet dabar tai jau nuspresta-eisim su busimuoju kartu,nes tevai mano nepritare tokiom naujovem(biskutuka senamadiski jie pas mane).o as nenoriu,kad mano vestuves butu kamnors kaip kokia prievole.pradzioj susinervinau,kad tevai atsisake,bet poto nusiraminau ir pagalvojau,kad KOKS SKIRTUMAS KAS KAIP VS,SVARBU,KAD GAUNU GERA VYRA

Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.