Įkraunama...
Įkraunama...

Kas jus ves prie altoriaus?

QUOTE(umbra @ 2007 01 16, 13:54)
As tai noriu eiti kartu su jaunuoju. Kaip ir visa gyvenima, taip ir prie altoriaus. blush2.gif

Mes irgi ėjom kartu su savo vyru ir kunigass mus lydėjo link altoriaus.. tiksliau jis pirmas ėjo..
man patiko.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2007 01 17, 03:28)
Mes irgi ėjom kartu su savo vyru ir kunigass mus lydėjo link altoriaus.. tiksliau jis pirmas ėjo..
man patiko.. wub.gif

As eisiu link altoriaus su SB, gal del to, kad su teciu niekad labai artimi nesijautem... g.gif Siaip ar taip prie altoriaus mane ves jaunikis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 01 17, 09:54)
As eisiu link altoriaus su SB, gal del to, kad su teciu niekad labai artimi nesijautem... g.gif Siaip ar taip prie altoriaus mane ves jaunikis mirksiukas.gif

Tai ir sakau, kad kiekvienam savo wink.gif
Nuo mažens tėtis mus su sese lepina - tai man tai jis tikrai artimas wink.gif
O tai dar ir tėčio savimeilę manau tikrai stipriai paglostys wink.gif
Ir visi patenkinti bus smile.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
mes ejome kartu su jaunikiu ir man visai gerai, nenorejau akd mane kas kita svestu.. o siaip va dar ir toki dalyka isgirdau kad kai einu prie altoriau paskutini zingsni reikia zengti pirmiau uz vyra, tada valdzia seimoje bus tavo rankose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lely @ 2007 01 17, 18:51)
mes ejome kartu su jaunikiu ir man visai gerai, nenorejau akd mane kas kita svestu.. o siaip va dar ir toki dalyka isgirdau kad kai einu prie altoriau paskutini zingsni reikia zengti pirmiau uz vyra, tada valdzia seimoje bus tavo rankose biggrin.gif

biggrin.gif As valdzios nenoriu biggrin.gif Mane tikriausiai ves tete...Na,bet man nera skirtumo kas veda.Mano pazystama irgi norejo,kad tevas vestu,bet kunigas pasitaike keistas.Grieztai uzdraude.Motyvavo tuom,kad cia ne Amerika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 19 vasario 2007 - 14:39
O ka jus manote jei nuotaka veda prie altoriaus sunelis.As turiu suneli kuriam per musu vestuves bus jau du metukai.Nenoriu,kad tevas vestu prie altoriaus del tam tikru priezasciu.As galvoju juk visai fainiai turetu atroditi kai pats vaikelis mama nuveda pas teti.Ka jus manote g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rueta: 19 vasario 2007 - 14:35
QUOTE(Rueta @ 2007 02 19, 15:33)
O ka jus manote jei nuotaka veda prie altoriaus sunelis.As turiu suneli kuriam per  musu vestuves bus jau du metukai.Nenoriu,kad tevas vestu prie altoriaus del tam tikru priezasciu.As galvoju juk visai fainiai turetu atroditi kai pats vaikelis mama nuveda pas teti.Ka jus manote g.gif

Manau orginalu,idomu ir grazu...Kiekvienas turim savu priezasciu del vieno ar kito dalyko.Jei tu taip nori,taip ir daryk thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rueta @ 2007 02 19, 15:33)
O ka jus manote jei nuotaka veda prie altoriaus sunelis.As turiu suneli kuriam per  musu vestuves bus jau du metukai.Nenoriu,kad tevas vestu prie altoriaus del tam tikru priezasciu.As galvoju juk visai fainiai turetu atroditi kai pats vaikelis mama nuveda pas teti.Ka jus manote g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai labai šauniai atrodytų! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Velniukstis @ 2007 01 17, 10:40)
Tai ir sakau, kad kiekvienam savo wink.gif
Nuo mažens tėtis mus su sese lepina - tai man tai jis tikrai artimas wink.gif
O tai dar ir tėčio savimeilę manau tikrai stipriai paglostys wink.gif
Ir visi patenkinti bus smile.gif
drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Aš irgi tėčio lepūnėlė biggrin.gif Todėl jis ir ves mane prie altoriaus clap.gif
Atsakyti
O mes dar nenusprendem kaip eisim prie altoriaus ax.gif . Kazkaip neteikiu labai dideles reiksmes tam. Greiciausiai darysim tradiciskai - eisim kartu, nes jei tetis vestu tada noreciau viena i baznycia atvaziuot ir kad jaunikis lauktu ten. Tokiu atveju reiktu MB kazkur isgrusti, nes jis is kito miesto, kazkaip sudetingiau taip gaunasi. Labiau isivaizduoju kaip mus teveliai paprastai is namu islydi abu smile.gif .
Atsakyti
mane tai ves tetis. 4u.gif
kadangi as nenoriu jokiu verksmingu islydetuviu (kaip dazniausiai ir buna), tai nutarem, kad jaunikis lauks jau baznycioje wub.gif
Atsakyti
o mane i baznycia atvede brolis (tevu neturim). nors mes su vyru jau ne vieni metai kartu gyvenom, bet mum tai visvien buvo kaip ir pripazinimas visu akyse, kad mes jau pora ir kad mane mano artimieji atiduoda gyvenumui su vyru. tai tarsi parodymas kad mano gimine sutinka su tuo, kad as jau priklausau ne tik ju, bet ir vyro giminei. na, nzn, ar kas mane suprato blush2.gif
Atsakyti
Noriu kad vestu tetis. Bet gal kartu ir SB zygiuosim prie altoriaus. Paziuresim kaip pavyks susideliot visa scenariju kas is kur isvaziuoja.
Atsakyti