Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(aaagnex @ 2011 10 20, 08:47)
Ripsu. Aš visoms skroms tokius kraštus darau mirksiukas.gif

Ačiū mirksiukas.gif Aš irgi kiek mezgus,visas ripsu drinks_cheers.gif
Papildyta:

Tiesa,sveika 4u.gif Likimas suvedė prie bendro mezginio group.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 20 spalio 2011 - 09:04
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 20, 10:02)
Tiesa,sveika 4u.gif Likimas suvedė prie bendro mezginio group.gif

drinks_cheers.gif

Jau pradėsiu megzt paskutinę schemą rolleyes.gif Gal net ir pabaigt šiandien pavyktų g.gif bigsmile.gif Nu bet rytoj, tai jau tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 20 spalio 2011 - 10:43
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 20, 07:10)
Serga mano mažiukė, o kol ji namuose, tai jokių temų neturiu laiko kurt doh.gif
ga kitą savaitę sukursiu, nors tų skarų temų ir taip daug unsure.gif Bet tokia manu būtų naudinga ax.gif Ir gal reikia ne atskirai skarų, o ir šalių schemas kartu prijungt? g.gif
Turiu 9 pakartojimus. Daugiau nemegsiu, nes skara tanki gavosi, tai poto nei gražiai ant kaklo užsirišt ax.gif
Kai baigsiu šitą skarą - darysiu pertrauką trupučiuką naujoms skaroms, nes reikia riešinių prie šitos skaros ax.gif , pabaigt tą baltąją ir daugiau pusiau pradėtų mezginių ax.gif Tai jeigu dar ūpas nepraėjo - vieną skarą megzkit be manęs, o aš prisijungsiu gal po kokios savaitėlės ax.gif

ir aš darysiu pertraukėlę, nes noriu kepurės prie šios skaros, o gal dar ir riešinių norėčiau, jei siūlo liks g.gif
Šiandien ir aš jau paskutę schemą pradėjau gal įveiksiu ax.gif
Atsakyti
Kiek kartų kartojat Body schemą? g.gif Kartojant 7 kartus gausis nedidelė mano nuomone g.gif Mezgu iš Roma vilnelės,3 nr.virbalais.Skaičiau,kad kažkas jau mezga iš tokių rolleyes.gif
Atsakyti
Aš kartojau 9 kartus, bet virbalai pas mane 2,5mm. nedidelė gausis pas mane vis tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 20, 11:35)
Kiek kartų kartojat Body schemą? g.gif Kartojant 7 kartus gausis nedidelė mano nuomone g.gif Mezgu iš Roma vilnelės,3 nr.virbalais.Skaičiau,kad kažkas jau mezga iš tokių rolleyes.gif

aš mezgiau tik 7, bet mano siūlai dvigubai storesni, tai 10 k. tau reikėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 20, 11:44)
Aš kartojau 9 kartus, bet virbalai pas mane 2,5mm. nedidelė gausis pas mane vis tiek 4u.gif

Ir siūlai tavieji storėlesni biškutį... unsure.gif Reiks mažiausiai 10 kartų turbūt kartot g.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 20, 11:45)
aš mezgiau tik 7, bet mano siūlai dvigubai storesni, tai 10 k. tau reikėtų  ax.gif

Palauksiu dar nuomonės merginų,mezgančių iš Romos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 20, 13:05)
Ir siūlai tavieji storėlesni biškutį... unsure.gif Reiks mažiausiai 10 kartų turbūt kartot g.gif

siūlai čia ne prie ko - aš gi tankiai sumezgu, tai ir dydis mažesnis... Patempk ir pasimatuok maždaug kokia gaunasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 20, 12:07)
siūlai čia ne prie ko - aš gi tankiai sumezgu, tai ir dydis mažesnis... Patempk ir pasimatuok maždaug kokia gaunasi mirksiukas.gif

Na kai siūlas storesnis o virbalai plonesni tai ir mezginys automatiškai tankesnis mirksiukas.gif
O skara tikrai labai paprastutė...Body jau 5-tą kartą pradedu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 10 20, 11:43)
drinks_cheers.gif

Jau pradėsiu megzt paskutinę schemą rolleyes.gif Gal net ir pabaigt šiandien pavyktų g.gif  bigsmile.gif Nu bet rytoj, tai jau tikrai  rolleyes.gif

QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 20, 12:01)
[size=1][/size]
ir aš darysiu pertraukėlę, nes noriu kepurės prie šios skaros, o gal dar ir riešinių norėčiau, jei siūlo liks  g.gif
Šiandien ir aš jau paskutę schemą pradėjau gal įveiksiu  ax.gif

QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 20, 13:29)
Na kai siūlas storesnis o virbalai plonesni tai ir mezginys automatiškai tankesnis mirksiukas.gif
O skara tikrai labai paprastutė...Body jau 5-tą kartą pradedu rolleyes.gif

Spartuolės jūs mergaitės 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš šiandien esu užsibrėžus pabaigt antrą ją schemą, nes dar turėsiu savo MB kepuriuką numegzt per šį vakarą doh.gif
Atsakyti
Laba diena, noreciau ir as pasigirti ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Visos megtos is kid mocherio su silku.
Atsakyti
QUOTE(ausrara @ 2011 10 20, 16:29)
Laba diena, noreciau ir as pasigirti  ax.gif

nieko nematau lens.gif - labai mažos foto, įkelk nors trupučiuką didesnes ax.gif
Atsakyti