Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

oi kaip čia tylu, visos mezga lotuliukas.gif thumbup.gif Kaip sekasi kolegėms mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 19, 20:17)
oi kaip čia tylu, visos mezga  lotuliukas.gif  thumbup.gif Kaip sekasi kolegėms  mirksiukas.gif

Tylu, tikrai, tylu... Bet....nebūtinai mezga mirksiukas.gif Aš vis dar plušu - o taip noriu p[aimt mezginį į rankas - geriausiu atveju padarysiu tik pakartojimus verysad.gif O realiausiai - vienas tik verysad.gif
Atsakyti
Man liko paskutinė schema, kurios šiandien tikrai neįveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
bandau ir as megzti skara, bet man cia "pauksciu kalba" biggrin.gif .
Numezgiau pagal pirma schema SETUP, o toliau pagal BODY megzti?
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2011 10 19, 20:17)
oi kaip čia tylu, visos mezga  lotuliukas.gif  thumbup.gif

dirbam, dirbam su skaromis bigsmile.gif Aš baiginėju Gail wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miskinuke16 @ 2011 10 19, 21:46)
bandau ir as megzti skara, bet man cia "pauksciu kalba" biggrin.gif .
Numezgiau pagal pirma schema SETUP, o toliau pagal BODY megzti?

taip 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos 4u.gif
Užklydau pas jus,perverčiau ką prirašėt.Gal ir visai nieko ši skarytė ax.gif Siūlus kaip ir turiu.Virbalus irgi.Ar priimsit į savo tarpą?.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 20, 03:05)
Sveikutės merginos  4u.gif
Užklydau pas jus,perverčiau ką prirašėt.Gal ir visai nieko ši skarytė ax.gif Siūlus kaip ir turiu.Virbalus irgi.Ar priimsit į savo tarpą?.. ax.gif

Žinoma junkis 4u.gif

Na o aš vakar tik vieną pakartojimą padariau verysad.gif blush2.gif Vakar visisškai neturėjau laiko - bet prisėst juk reikėjo mirksiukas.gif Nors kiek padaryt.... mirksiukas.gif Tai turiu 6 pakartojimus antrosios schemos cool.gif
Atsakyti
rašėt, kad norit sukurti naują temą vien tik skarų schemoms? bigsmile.gif Ar ji sukurta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2011 10 20, 08:03)
rašėt, kad norit sukurti naują temą vien tik skarų schemoms? bigsmile.gif  Ar ji sukurta? g.gif

ne blush2.gif

Serga mano mažiukė, o kol ji namuose, tai jokių temų neturiu laiko kurt doh.gif

ga kitą savaitę sukursiu, nors tų skarų temų ir taip daug unsure.gif Bet tokia manu būtų naudinga ax.gif Ir gal reikia ne atskirai skarų, o ir šalių schemas kartu prijungt? g.gif

Turiu 9 pakartojimus. Daugiau nemegsiu, nes skara tanki gavosi, tai poto nei gražiai ant kaklo užsirišt ax.gif

Kai baigsiu šitą skarą - darysiu pertrauką trupučiuką naujoms skaroms, nes reikia riešinių prie šitos skaros ax.gif , pabaigt tą baltąją ir daugiau pusiau pradėtų mezginių ax.gif Tai jeigu dar ūpas nepraėjo - vieną skarą megzkit be manęs, o aš prisijungsiu gal po kokios savaitėlės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 20 spalio 2011 - 07:18
Labas rytas 4u.gif
Sakykit,o kraštines akis jūs mezgat ripsu ar trikotažo raštu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 20, 09:46)
Labas rytas 4u.gif
Sakykit,o kraštines akis jūs mezgat ripsu ar trikotažo raštu? g.gif

Ripsu. Aš visoms skroms tokius kraštus darau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 20 spalio 2011 - 08:47