Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 28, 18:04)
Uzsimeciau akis siai:

user posted image

Siulai ne tokie ispudingi, bet tikiuos graziai ziuresis ax.gif

Gal kas neturit ka veikti, tixliau, ka megzti, ir prisijungsit? rolleyes.gif

Na na,dalijamės schemomis,pavadinimais,arba nuoroda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 28, 18:11)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Is Ravelry parsipumpavau (Bananaboat) mirksiukas.gif

Gaila, kad pirmasis rastas nuobodus doh.gif

na dabar as tau nusibosiu doh.gif kadangi pauksciu kalbos ne bum bum tai prasau paaiskint kiek akiu reik uzsimest ir ka reiksia zvaigzdes, rodykles ir pan smile.gif aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 28 spalio 2011 - 18:16
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 28, 18:11)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Is Ravelry parsipumpavau (Bananaboat) mirksiukas.gif

Gaila, kad pirmasis rastas nuobodus doh.gif

Aš gal palūkėsiu dar ax.gif ,gal kas susigundys anksčiau rodyta http://knitting-club...ower-shawl.html
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 28, 18:27)
Aš gal palūkėsiu dar ax.gif ,gal kas susigundys anksčiau rodyta  http://knitting-club...ower-shawl.html

zinai si Jusu paprastesne atrodo, gal ja irgi imsiu, nes i ta paziurejau kaip man atrodo sunkoka, reik dar pasitobulint smile.gif kada pradedam Jusu pasiulyta?
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 28, 19:13)
Na na,dalijamės schemomis,pavadinimais,arba nuoroda mirksiukas.gif

Ravelry (Bananaboat) mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 28, 19:34)
zinai si Jusu paprastesne atrodo, gal ja irgi imsiu, nes i ta paziurejau kaip man atrodo sunkoka, reik dar pasitobulint smile.gif kada pradedam Jusu pasiulyta?

Netekau kompanijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 28, 19:27)
Aš gal palūkėsiu dar ax.gif ,gal kas susigundys anksčiau rodyta  http://knitting-club...ower-shawl.html

mielai prisijungsiu prie jusu kompanijos...as ja jau senai ziuriu sia skara,sakiau bandysiu megzti,bet kai rusu kalboje nekas....tai bandziau studijuoti rasta ir nuotraukyte,tai man atrodo,kad krastas numegztas atskirai,o kaip jums atrodo g.gif as megztu pirma issiaiskinti,o paskiau megzti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 28, 18:34)

Nesitikėjau taip greit sulaukt draugijos bigsmile.gif Galima kad ir šįvakar cool.gif Tiesa,man savaitgalis dirbamas,tai tempas nebus kažin koks blush2.gif

Atsakyti
parodysiu savo laminaria,nes ryt isvarau i kaima,reiks uzsimest ant kaklo,gal bus isdziuvus
blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 28, 18:53)
Ravelry (Bananaboat) mirksiukas.gif

Papildyta:
Netekau kompanijos doh.gif

Ups....Tikrai nenorėjau nuvilioti blush2.gif
Atsakyti
[quote=linaule,2011 10 28, 20:11] neimanoma,kate viska sujaukia blush2.gif mergaites,tai nieks nesijungia megzt tos Гентиана?jei kas norit schema galiu persiust per skype,nes prase neskelpt forume blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaule: 28 spalio 2011 - 19:17
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 28, 19:04)
mielai prisijungsiu prie jusu kompanijos...as ja jau senai ziuriu sia skara,sakiau bandysiu megzti,bet kai rusu kalboje nekas....tai bandziau studijuoti rasta ir nuotraukyte,tai man atrodo,kad krastas numegztas atskirai,o kaip jums atrodo  g.gif as megztu pirma issiaiskinti,o paskiau megzti  ax.gif

Aš mėgėja eigoj aiškintis ax.gif Na bet kadangi mūsų jau visa kompanija,reikia derintis prie visų ir pirma išsiaiškinti kas ir kaip pioneer.gif
Linaule,labai gražu! wub.gif O katė iš kadro pabėgo blink.gif Maniškė kalytė tai ir į kadrą patenka kartais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2011 10 28, 20:11)
parodysiu savo laminaria,

labai graži wub.gif
Atsakyti