Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 28, 22:03)
Aš pati darbe būsiu mirksiukas.gif O be to,nesijaudink be reikalo-jei ir būsiu daugiau numezgus iki tavo grįžimo-tikrai nepaliksiu vienos su nebaigta skara 4u.gif Krašto mano nuomone geriau nekeisti...Blogiausiu atveju-parodysiu per skype mirksiukas.gif Taip kad ramiai,nesijaudinam,ir gerai maitinamės tongue.gif

na aciu nuraminai 4u.gif nes grysiu tik pirmadieni vakare tai Jus jau cia busit po 2 skaras numezgusios smile.gif na kiek suprantu mezgu, o krasta tada paliksiu po savaitgalio, nes viena tikrai jo neiveiksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 10 28, 22:18)
na aciu nuraminai  4u.gif  nes grysiu tik pirmadieni vakare tai Jus jau cia busit po 2 skaras numezgusios smile.gif na kiek suprantu mezgu, o krasta tada paliksiu po savaitgalio, nes viena tikrai jo neiveiksiu smile.gif

Tai taip ir sutariam-kai susibėgsim čia,išsiaiškinsim viską mirksiukas.gif Man savaitgalis dirbamas,o gal net ir pirmadienį dirbsiu,valandos ilgos bus,taip kad tikrai toli nenupulsiu schmoll.gif
Atsakyti
O man vel puikus 6adienio rytas! thumbup.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Visa kadran netilpo ax.gif
Fylleryd ji vadinas, jei kas susidomejot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 29, 09:36)

kokią graži wub.gif Kokia spalva wub.gif
Gal galima aprašą blush2.gif Iš kokių siūlų megzta ?
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 29, 11:36)

user posted image
user posted image
user posted image

Nuostabi skarutė.
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 29, 09:36)

user posted image

Tikrai labai wub.gif Tik klausimėlis kilo-ar atrodo man,ar paskutinėje eilėje papildomas kažkoks siūliukas naudotas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 28, 20:48)
O burbuliukai tai čia tie schemoj taškeliu juodu pažymėti? rolleyes.gif Tai iš vienos akies išmeztos 3 akys,mezginys apsukamas,tos 3 akys mezgamos išv.,tada apsukus mezginį vieną nukelti,dvi sumegzti ir ir ištraukti per nukeltąją(ta prasme-sumegzti 3 akis).
Kraštas mezgamas atskirai,jei taip galima pasakyti.Nes mezgama vieną kraštinę akį sumezgant su skaros akimi.Ar supratot nors kiek?... ax.gif

sveikos ir as jungiuosi i jusu buri ir norejau pasitikslinti blush2.gif as maniau kad burbuliukas daromas tik kad geroj pusej ismezgamos 3 akys (ar 5), o isvirkscioj pusej jos sumezgamos i viena?
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2011 10 30, 21:10)
sveikos ir as jungiuosi i jusu buri ir norejau pasitikslinti  blush2.gif  as maniau kad burbuliukas daromas tik kad geroj pusej ismezgamos 3 akys (ar 5), o isvirkscioj pusej jos sumezgamos i viena?

Būna ir taip mezgama kaip tu parašei,bet šitame aprašyme parašyta būtent taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėmesio merginoms,mezgančioms Mayflower skarą-kraštui akys uždedamos nenutraukus siūlo(aprašyme yra nuoroda kur parodyta kaip uždėti akis).
Atsakyti
QUOTE(ilgakojuke @ 2011 10 29, 10:36)

viskas, po šios foto galutinai sugundėt su Fylleryd user posted image
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 10 30, 23:24)
Dėmesio merginoms,mezgančioms Mayflower skarą-kraštui akys uždedamos nenutraukus siūlo(aprašyme yra nuoroda kur parodyta kaip uždėti akis).

aciu uz perspejimus mirksiukas.gif
o sakykit,mergaites,kaip jums skara,ne per maza gausis pagal aprasyma?As noreciau ja didinti,t.y.didinti pirma schemute,bet bijau,kad paskiau gali galai nesueiti...
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 10 31, 09:58)
aciu uz perspejimus  mirksiukas.gif
o sakykit,mergaites,kaip jums skara,ne per maza gausis pagal aprasyma?As noreciau ja didinti,t.y.didinti pirma schemute,bet bijau,kad paskiau gali galai nesueiti...

Ir man gaunasi mažoka unsure.gif Didinti,manau, galima,tik reikia labai tiksliai pasiskaičiuoti.Aš pasitenkinsiu tokia,kokia gausis ax.gif
Atsakyti