Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 02, 23:14)
Pagaliau uzbaigiau MAYFLOWER dideliausias aciu tarskaliukui  4u.gif  4u.gif , be jos niekaip nebuciau iveikusi  blush2.gif  na ir ka dabar narpliosim?

Būtum būtum mirksiukas.gif Baigei tai baigei,ale foto reikėtų pirma,tik po to naujų idėjų ieškoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 02, 23:27)
Būtum būtum  mirksiukas.gif Baigei tai baigei,ale foto reikėtų pirma,tik po to naujų idėjų ieškoti blush2.gif

tai fotikas namo negrysta, rytoj bandysiu su tel fotkint ax.gif
viena niekaip nebuciau taip sugalvosi smile.gif dekui dar karta smile.gif

user posted image

user posted image

na va pabandziau labai nekokybiskai ale baika geriau jau nebus blush2.gif
tik as mezgiau be burbuliukai nes mezgiau is kid mocheros ir jie man labai baisiai atrode tokie plonyciai kaip privelta siulo tai isardziau ir be ju mezgiau kita bus kaip pridera blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitele: 02 lapkričio 2011 - 23:51
QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 02, 23:35)
tai fotikas namo negrysta, rytoj bandysiu su tel fotkint  ax.gif
viena niekaip nebuciau taip sugalvosi smile.gif dekui dar karta smile.gif

na va pabandziau labai nekokybiskai ale baika geriau jau nebus  blush2.gif
tik as mezgiau be burbuliukai nes mezgiau is kid mocheros ir jie man labai baisiai atrode tokie plonyciai kaip privelta siulo tai isardziau ir be ju mezgiau kita bus kaip pridera  blush2.gif

Gražu thumbup.gif O koks dydis ir kokio nr. virbalai buvo?Man atrodo,kad tavoji didesnė rolleyes.gif Šiaip truputį gailiuosi kad ne iš kidmocheros pati mezgiau-šita skara kol kas kaip ir gražiausia man blush2.gif Na mocheros burbuliukai panašiai ir atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 03, 00:20)
Gražu  thumbup.gif  O koks dydis ir kokio nr. virbalai buvo?Man atrodo,kad tavoji didesnė rolleyes.gif Šiaip truputį gailiuosi kad ne iš kidmocheros pati mezgiau-šita skara kol kas kaip ir gražiausia man blush2.gif Na mocheros burbuliukai panašiai ir atrodo  lotuliukas.gif

rytoj ismatuosiu nes vaikai jau miega nenoriu bludint, bet siaip ji man nemaza atrodo ax.gif o virbalai 3.5 lygtai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 03, 00:22)
rytoj ismatuosiu nes vaikai jau miega nenoriu bludint, bet siaip ji man nemaza atrodo  ax.gif  o virbalai 3.5 lygtai smile.gif

Ok,rytoj lauksiu išmatavimų smile.gif Labanakt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 03, 00:25)
Ok,rytoj lauksiu išmatavimų  smile.gif  Labanakt  mirksiukas.gif

Labos smile.gif
Atsakyti
merginos, gal galit man tundrai paaiskint kaip pradet si skara kiek cia akiu uzdet ir pan, nes aspauksciu kalbos nemoku verysad.gif

http://www.ravelry.c...library/valeria
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 03, 09:04)
merginos, gal galit man tundrai paaiskint kaip pradet si skara kiek cia akiu uzdet ir pan, nes aspauksciu kalbos nemoku  verysad.gif 

http://www.ravelry.c...library/valeria

Sveika,
žodžiu taip - užsidedi 3 akis ant virbalo, mezgi 6 eiles gerosiomis akimis, t.y.gausi ripsą. Tada, turėdama ant virbalo 3 akis, renki iš šono akis ir iš apačios - turi gauti ant virbalo 9 akis ax.gif
Dabar pasakysiu taip - angliškų šifruočių nelabai suprantu, bet žiūrėdama į skarą megzčiau taip:
1 eilė - 3 akys geros (bus kraštelis), užmetimas, 1gera, užmetimas, 1 gera(bus centrinė akis), užmetimas, 1 gera, užmetimas, 3 geros
2 eilė - 3geros , 7 išvirkščios ir vėl 3 geros
3 eilė - 3 geros, užmetimas, 3geros, užmetimas, 1 gera (centrinė), užmetimas, 3 geros, užmetimas, 3 geros
Ir taip toliau - visada darai užmetima po kraštinių 3 akių, prieš ir po centrinės akies ir prieš paskutines 3 karštelio akis. Taip mezgiau jau ne vieną skarą 4u.gif

Bet gal kas atsiras, kas konkrečiai išvers būtent šios skaros simbolius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 03 lapkričio 2011 - 09:23
QUOTE(angulyte @ 2011 11 03, 09:12)
Sveika,
žodžiu taip - užsidedi 3 akis ant virbalo, mezgi 6 eiles gerosiomis akimis, t.y.gausi ripsą. Tada, turėdama ant virbalo 3 akis, renki iš šono  akis ir iš apačios - turi gauti ant virbalo 9 akis  ax.gif
Dabar pasakysiu taip - angliškų šifruočių nelabai suprantu, bet žiūrėdama į skarą megzčiau taip:
1 eilė - 3 akys geros (bus kraštelis), užmetimas, 1gera, užmetimas, 1 gera(bus centrinė akis), užmetimas, 1 gera, užmetimas, 3 geros
2 eilė - 3geros , 7 išvirkščios ir vėl 3 geros
3 eilė - 3 geros, užmetimas, 3geros, užmetimas, 1 gera (centrinė), užmetimas, 3 geros, užmetimas, 3 geros
Ir taip toliau - visada darai užmetima po kraštinių 3 akių, prieš ir po centrinės akies ir prieš paskutines 3 karštelio akis. Taip mezgiau jau ne vieną skarą  4u.gif

Bet gal kas atsiras, kas konkrečiai išvers būtent šios skaros simbolius  mirksiukas.gif

na cia aisku jau smile.gif o kiek reik mesgt kad pradet megst pagal schemas ir ka reiskia tie dideli juodi pasvire bruksniai?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 03, 10:53)
na cia aisku jau  smile.gif  o kiek reik mesgt kad pradet megst pagal schemas  ir ka reiskia tie dideli juodi pasvire bruksniai?

Taip megzti, kol ant virbalų bus 239 akys. Tada mezgama Chart A (1 kartas), po josios - Chart B (taipogi 1 kartas), o tada - Chart C - ji taip pat mezgama 1 kartą. Numezgus Chart C - turėtume turėti ant virbalų 387 akis.

Tie dideli įstriži brūkšniai rodo į kuria pusę reikėtų kryžiuot akis, nes toje vietoje turi būti daromos pynutės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 11 03, 11:17)
Taip megzti, kol ant virbalų bus 239 akys. Tada mezgama Chart A (1 kartas), po josios - Chart B (taipogi 1 kartas), o tada - Chart C - ji taip pat mezgama 1 kartą. Numezgus Chart C - turėtume turėti ant virbalų 387 akis.

Tie dideli įstriži brūkšniai rodo į kuria pusę reikėtų kryžiuot akis, nes toje vietoje turi būti daromos pynutės.  4u.gif

Labai dekui, bet dar vienas kvailas klausimelis, tai tie dideli bruksniai reiskia, kad reikia daryt pynute na 3/3 akis sukryziuot ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitele @ 2011 11 03, 15:17)
Labai dekui, bet dar vienas kvailas klausimelis, tai tie dideli bruksniai reiskia, kad reikia daryt pynute na 3/3 akis sukryziuot ar ne?

Man ten įdomiai taip parodyta, bet pastudijavus paveiksliuką - aš 3 su 3 kryžiuočiau, kaip tu ir minėjai mirksiukas.gif

Kaži, o kur kitos mezgėjėlės dingę? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 03 lapkričio 2011 - 14:41