kadangi Kaledos arteja, silko mocheros turiu, jungsiuos tikrai prie kitos skaros mezgimo online, tik nuoroda imeskit, nes siuo metu laiko stygius sklaidyti temos archyvus (mazoji ranka susilauziusi, demesio mamos ypatingai norisi
Nesunki Aeolian, persiskaicius viska idemiai, ji buvo mano pirmoji skara, ir tikrai nepaskutine
atiteko draugei kaip dovana...
kadangi Kaledos arteja, silko mocheros turiu, jungsiuos tikrai prie kitos skaros mezgimo online, tik nuoroda imeskit, nes siuo metu laiko stygius sklaidyti temos archyvus (mazoji ranka susilauziusi, demesio mamos ypatingai norisi
)...
QUOTE(linaule @ 2011 11 03, 21:58)
Nu tikrai labai graži
Čia mes visos svaigstam apie Gentiana skarą,o linaule šast foto,tipo siūliau kartu megzt,nenorėjot,tai dabar žiūrėkit kas gaunasi
Linaule skaryte tikrai
Mergaites,o kas del tos Gentiana,tai schemutes skelbti temeleje neleido,tai jei kas norit galiu atsiusti ,rasykit i az savo adresiukus ...
Mergaites,o kas del tos Gentiana,tai schemutes skelbti temeleje neleido,tai jei kas norit galiu atsiusti ,rasykit i az savo adresiukus ...
jei kas megs sia nepalikit ir manes
Mayflower Shawl
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 03, 22:04)
Linaule skaryte tikrai
Pilna dėžutė tavo...netelpa laiškutis
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 03, 23:12)
jau pratryniau laiskucius...
Bandau megzti BANDITE. numezgiau 24eiles ir toliau niekaip neiseina.Gal galit padet kuri?
O Aelion turit kuri ne angliska paaiskinima?
QUOTE(ausrara @ 2011 11 03, 22:31)
Bandau megzti BANDITE. numezgiau 24eiles ir toliau niekaip neiseina.Gal galit padet kuri?
Aš jos nemezgiau,bet jei duotum nuorodą,galėčiau pažiūrėti...
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 03, 23:01)
Nu tikrai labai graži
Čia mes visos svaigstam apie Gentiana skarą,o linaule šast foto,tipo siūliau kartu megzt,nenorėjot,tai dabar žiūrėkit kas gaunasi
Linaule, labai gražu
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 03, 23:04)
QUOTE(ausrara @ 2011 11 03, 23:31)
Mezgiau aš Springtime Bandit - man sakyčiau pati lengviausia skara buvo...
Bnadžiau žiūrėt - nežinau kur gali nesisekt - gal kaip man su VLAD - vakare 3 kartus ardžiau, o ryte viskas kuo puikiausiai atitiko
Gal kokios eilės neišmezgus - negali taip būti?
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 03, 23:41)
Prašau nuorodą - gal bendrom jėgom padėsim atkapstyt
http://www.ravelry.c...ingtime-bandit#
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 03, 22:17)