Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(vaida777 @ 2011 11 08, 15:35)
kad as tik tarpais prisedu,tai dabar baigiau 47 eile,tai kaip suprantu 48 eileje jau akiu dadeti nebereikia?(gal vakare prisesiu ir bandysiu jus prisivyti,bet jauciu dar toli man iki jusu tempu,bet stengiuosi stengiuosi vytis  lotuliukas.gif )

Taip,jau nebereikia.Gal ir nepamiršai,bet priminsiu 49-55 eilutės visos gerosiomis akimis ax.gif
Visai geri tie tempai,vienos laiko turi vienu paros metu,kitos kitu ( kas naktį kas dieną mezga).Mes gi nelenktyniaujam-svarbiausia,kad mezgimas teiktų malonumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 08, 16:49)
Taip,jau nebereikia.Gal ir nepamiršai,bet priminsiu 49-55 eilutės visos gerosiomis akimis  ax.gif
Visai geri tie tempai,vienos laiko turi vienu paros metu,kitos kitu ( kas naktį kas dieną mezga).Mes gi nelenktyniaujam-svarbiausia,kad mezgimas teiktų malonumą mirksiukas.gif

taip taip juk cia ne lenktynes,bet smagu,kai gali kartu megzti ir kartu aiskintis....... thumbup.gif o mezgimas man,tai tikrai didelis malonumas,tik gaila,kad ta para tiek mazai valandu turi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,
jei priimsit, tai ir aš prisijungsiu prie jūsų Gentijana skaros mezgimui ax.gif Pradedu tik šiandien, nusipirkau Roma siūlus(dukra išrinko šviesiai mėlyną spalvą-sakė šią žiemą madinga biggrin.gif )Nors ir buvau nusprendus daugiau skarų nebemegzti, o megzti pusskares, bet šiai negaliu atsispirti blush2.gif Labai greitai nepamegsiu, nes dar nepabaigta pusskarė, tik ažūras numegztas, o liko nebaigtos eilės, bet norėčiau kartu su jumis megzti, tai neaišku kurią čia pirma pabaigsiu g.gif biggrin.gif Prižadu daug neklausinėti, nesu naujokė mezgime, nors temezgu tik žiemomis, nepaslenku rašyti žinučių blush2.gif , bet ...megzti kartu noriu ax.gif
Atsakyti
Tai vo... 54 eilės įveiktos, prasideda smagumas mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 08, 19:55)
Tai vo... 54 eilės įveiktos, prasideda smagumas  mega_shok.gif

Tai jau tikrai lotuliukas.gif Aš 91-moj,jau paprastesnė vieta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bangelee @ 2011 11 08, 19:34)
Sveikos mergaitės,
jei priimsit, tai ir aš prisijungsiu prie jūsų Gentijana skaros mezgimui ax.gif Pradedu tik šiandien, nusipirkau Roma siūlus(dukra išrinko šviesiai mėlyną spalvą-sakė šią žiemą madinga biggrin.gif )Nors ir buvau nusprendus daugiau skarų nebemegzti, o megzti pusskares, bet šiai negaliu atsispirti blush2.gif Labai greitai nepamegsiu, nes dar nepabaigta pusskarė, tik ažūras numegztas, o liko nebaigtos eilės, bet norėčiau kartu su jumis megzti, tai neaišku kurią čia pirma pabaigsiu g.gif  biggrin.gif Prižadu daug neklausinėti, nesu naujokė mezgime, nors temezgu tik žiemomis, nepaslenku rašyti žinučių blush2.gif , bet ...megzti kartu noriu ax.gif

Priimsim priimsim group.gif .Ir klausinėti galima,jei tik reikia mirksiukas.gif .Geriau penkis kartus paklausti,jei kas neaišku,negu paskui ardyti cool.gif
Atsakyti
Man klausimas su 61 eile, pačiu viduriu.

Mezgam A,B,A,B, tada A, o paskui vėl A. Va čia klausimas man, ar šitas antras A mezgamas taip pat kaip ir kiti A pagal schemą iš dešinės į kairę ar simetriškai atgal? Ten skiriasi į kurią pusę sumezgamos 2 akys g.gif Nes iki šiol buvo simetriškai tas A iš kur bepažiūrėsi.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nežinau ar reikia,bet išversiu ir trečią dalį. ax.gif
Išvirkšiojoj pusėj 96-114 eilėse gerosiomis megzti tas akis,kurios prieš tai eilutėje buvo išvirkščiosios.
Pradedant nuo 97 eilutės pirmiausia megzti 3 kartus akis,esančias dešinėje raudonos linijos,žiūrint schemą iš dešinės į kairę,paskui megzti akis esančias kairėje linijos pusėje,vieną kartą-tai skaros centras,toliau megzti akis esančias dešinėje pusėje,3 kartus,paskui vieną kartą akis,esančias kairėje pusėje.
Po 138 eilutės skarą užbaigt vašeliu,sumezgant žemu stulpeliu tiek akių,kiek parašyta virš 137 eilutės po lankeliu.Tarp stplelių daryti 7-9 kilpelių pynutę.Kraštines akis taip pat sunerti žemu stulpeliu.
Schemoje yra eilutės,geltonai pažymėtos.Tai tik kad lengviau būtų pereiti iš lapo į kitą lapą.Ta prasme,jei vienam lape baigiate žeklu,pažymėtu geltona linija,tai kitam lape megzti reikia nuo ženklo,esančio jau už to geltono.Tikiuosi suprasit ką parašiau blush2.gif
Ir dar-neapsirikite-pirmoji eilutė trečioje schemoje yra 95,ji jau išmegzta antrojoje schemoje smile.gif
Išeinu į naktinę verysad.gif O jums sėkmės mezgant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 08, 23:22)

Mezgam A,B,A,B, tada A, o paskui vėl A.  Va čia klausimas man, ar šitas antras A mezgamas taip pat kaip ir kiti A pagal schemą iš dešinės į kairę ar simetriškai atgal? Ten skiriasi į kurią pusę sumezgamos 2 akys  g.gif Nes iki šiol buvo simetriškai tas A iš kur bepažiūrėsi.

Ačiū  4u.gif

Aš skaitau ir antroj pusėj schemas iš kairės į dešinę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 08, 22:22)

Mezgam A,B,A,B, tada A, o paskui vėl A.  Va čia klausimas man, ar šitas antras A mezgamas taip pat kaip ir kiti A pagal schemą iš dešinės į kairę ar simetriškai atgal? Ten skiriasi į kurią pusę sumezgamos 2 akys  g.gif Nes iki šiol buvo simetriškai tas A iš kur bepažiūrėsi.

Ačiū  4u.gif

Tai kad viskas simetriška ten g.gif Panos nepykit,bet man jau laikas bėgti...
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 11 08, 22:41)
Aš skaitau ir antroj pusėj schemas iš kairės į dešinę  mirksiukas.gif

Visada skaitai iš kairės į dešinę? Abi puses? Tundra aš blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 08, 23:44)
Tai kad viskas simetriška ten g.gif Panos nepykit,bet man jau laikas bėgti...

Gero darbelio tau, Tarskaliuk 4u.gif

QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 08, 23:44)
Visada skaitai iš kairės į dešinę? Abi puses?  Tundra aš  blush2.gif

Kitose skarose ne - veidrodiniu principu, bet šitojoj - viskas simetriška, tad ir paprasčiau megzt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės darbštuolės 4u.gif
Gal kas galėtų trumpai paaiškinti Ginkgo skaros pradžią ir kiek eilių megsti iki rašto pradžios blush2.gif Nelabai turiu laiko nagrinėti shemas o reikia greit doh.gif ačiukas išanksto wub.gif
Atsakyti