Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(angulyte @ 2011 11 08, 11:11)
A viską suprantu -tik man kažkodėl dviejose vietose prie sumezgimų akių trūko - matyt klaidą įvėlus buvau - ištaisiau bemezgant  mirksiukas.gif Bet galvojau jei ir tau taip - tada ieškotume rašte klaidos  mirksiukas.gif

Kol kas viskas kaip per sviestą eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 08, 12:17)
Kol kas viskas kaip per sviestą eina  smile.gif

man dabar irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 08, 11:10)
Taip,ta vieta bus būtent ten  mirksiukas.gif
O greitis visai geras  thumbup.gif .Čia kaip vairuotojui neseniai išlaikius teises-geriau važiuot lėčiau,bet užtikrintai cool.gif

Ačiū 4u.gif O kad dar laiko galėčiau skirt kiek norisi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 08, 12:19)
Ačiū  4u.gif O kad dar laiko galėčiau skirt kiek norisi  rolleyes.gif

Su laiko stoka - čia visoms bėda mirksiukas.gif Juk taip nenorom atsitrauki nuo mezginio - bet reikia atiduot duoklę ir šeimai mirksiukas.gif
Aš tai išvis pribėgom du gaminius gaminu - šitą skarą, ir vyrui megztinį mezgu, kurį reik pabaigt iki šeštadienio, bet ir skaros nenoriu padėt -kai kartu mezgam , tai ir neaiškumus ,jei jų kils bus lengviau išspręst ax.gif Tai va -pamegsiu skarą iki 70 eilės ir imsiuosi megztinio - skarą čiupsiu vakare - megztinį mezgu vyrui nematant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2011 11 08, 11:25)
Su laiko stoka - čia visoms bėda  mirksiukas.gif  Juk taip nenorom atsitrauki nuo mezginio - bet reikia atiduot duoklę ir šeimai  mirksiukas.gif
Aš tai išvis pribėgom du gaminius gaminu - šitą skarą, ir vyrui megztinį mezgu, kurį reik pabaigt iki šeštadienio, bet ir skaros nenoriu padėt  -kai kartu mezgam , tai ir neaiškumus ,jei jų kils bus lengviau išspręst  ax.gif Tai va -pamegsiu skarą iki 70 eilės ir imsiuosi megztinio - skarą čiupsiu vakare - megztinį mezgu vyrui nematant  biggrin.gif

Įtariu,kad savaitgalį vyro gimtadienis ax.gif
Aš vis pasidžiaugiu,sužinojusi,kad ne aš viena barbė-devyndarbė lotuliukas.gif Pas mane liemenė ant virbalų-siūlų trūkumas,rezgu planą ką suchimičint,vašeliu neriamas kilpinis kilimėlis voniai-kartais pailsėt noriu nuo jo,darbe per pertraukas mezgu baktusą,na ir skara-negalėjau pavest vaida777,kuriai žadėjau startą pirmadienį ax.gif
O dar ir dirbu ax.gif Taigi laiko pertekliaus irgi nėra mirksiukas.gif
Atsakyti
o varge,mergaites,jus tikros devindarbes thumbup.gif kaip ir suspejat,man tai kazakip nesigauna kelis mezginius megzti vienu metu....stengiuosi megzti po viena,bet palyginus su jumis ,nesu tokia jau profe sioje srityje smile.gif
pas mane irgi to laisvo laiko ne marios,iveikiau dar tik 39 eile ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 08, 12:48)
o varge,mergaites,jus tikros devindarbes  thumbup.gif kaip ir suspejat,man tai kazakip nesigauna kelis mezginius megzti vienu metu....stengiuosi megzti po viena,bet palyginus su jumis ,nesu tokia jau profe sioje srityje  smile.gif
pas mane irgi to laisvo laiko ne marios,iveikiau dar tik 39 eile    ax.gif

bet ir tai pirmyn žygiuoji, kas sveikintina mirksiukas.gif Mano tempai būtų tikrai ne tokie, bet kadangi esu namie, kol serga mano mazgis, tai ir narpulinu kiek įmanydama - relaksacija smegenims, taip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
mergaites,mezgancios GENTIANA,man iskilo vienas klausimas,tai tas dvigubas uzdejimas yra is vienos akies ismegztos 2,ar kazkaip ne taip supratau g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 08, 14:39)
mergaites,mezgancios GENTIANA,man iskilo vienas klausimas,tai tas dvigubas uzdejimas yra is vienos akies ismegztos 2,ar kazkaip ne taip supratau  g.gif

Ne,tai kaip du kartus apvyniot siūlą- vienas priklauso vienam motyvui,kitas jau kitam smile.gif Išv.pusėj vienas apvyniojimas mezgamas kaip geroji akis,kitas kaip išv.akis.
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 08, 16:05)
Ne,tai kaip du kartus apvyniot siūlą- vienas priklauso vienam motyvui,kitas jau kitam smile.gif Išv.pusėj vienas apvyniojimas mezgamas kaip geroji akis,kitas kaip išv.akis.

Tai reiskia ,kad cia dvi naujos akys.... Aciu tau,tarskaliuk,uz kantrybe ir pagalba notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida777 @ 2011 11 08, 15:18)
Tai reiskia ,kad cia dvi naujos akys.... Aciu tau,tarskaliuk,uz kantrybe ir pagalba  notworthy.gif  4u.gif

Taip,tai naujos akys mirksiukas.gif Kurioj eilutėj randies?
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 08, 16:23)
Taip,tai naujos akys  mirksiukas.gif Kurioj eilutėj randies?

kad as tik tarpais prisedu,tai dabar baigiau 47 eile,tai kaip suprantu 48 eileje jau akiu dadeti nebereikia?(gal vakare prisesiu ir bandysiu jus prisivyti,bet jauciu dar toli man iki jusu tempu,bet stengiuosi stengiuosi vytis lotuliukas.gif )
p.s.jau issiaiskinau pati 48-ta eile mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaida777: 08 lapkričio 2011 - 15:47