Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 12, 22:17)
Kaip gražuuuu  thumbup.gif
Pas mane panašiai  verysad.gif Moters pasauly pabūt reikėjo, maisto nusipirkt irgi reikėjo, o dar malkas reikia sukraut  doh.gif Šiandien neprisėdau  verysad.gif Vakar kiek laiko turėjau ieškojau iš kur pasidaugino 1 akis  cool.gif Žodžiu, pasilikau ir aš uodegoj, bet svarbiausia kaip nors įveikt  drinks_cheers.gif

Ačiū 4u.gif
Įveiksit panos įveiksit 4u.gif Nesutrukdys nei maisto pirkimas,nei malkos schmoll.gif Anksčiau ar vėliau,bet rezultatas bus smile.gif Ir mes jo lauksim mirksiukas.gif ir aš vis užmesiu akį kaip kam sekas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 12 lapkričio 2011 - 23:46
Nepabaigusi vienos skaros (neapsisprendziu del dydzio) pradedu kita ir iskilo klausimelis: jei aprasyme nurodyta "gera akis, uzdeti ... ir t.t." ir nenurodyta, kad pirma aki nukelti, vadinasi man ja reikia ismegzti kaip gera aki, o ne nukelti. Instrukcijoje niekus del nukelimo nepamineta. Gal suprasit, ko klausiu.

Pasisakanciu uz lietuviskas raides is karto atsiprasau, kad be ju rasau. Vakar sugedo kompas, naudojuosiu nesiojamu, o jame pasirodo ju tiesiog nera. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2011 11 13, 10:30)
Nepabaigusi vienos skaros (neapsisprendziu del dydzio) pradedu kita ir iskilo klausimelis: jei aprasyme nurodyta "gera akis, uzdeti ... ir t.t." ir nenurodyta, kad pirma aki nukelti, vadinasi man ja reikia ismegzti kaip gera aki, o ne nukelti. Instrukcijoje niekus del nukelimo nepamineta. Gal suprasit, ko klausiu.

Pasisakanciu uz lietuviskas raides is karto atsiprasau, kad be ju rasau. Vakar sugedo kompas, naudojuosiu nesiojamu, o jame pasirodo ju tiesiog nera. blush2.gif

Aš dažnai megzdama skaras pirmą akį išmezgu gerąją,nes tada nereikia taip ištempt pirmosios akies-kraštelis gi gana laisvokas turi būt.Pas mane nešiojamame kompe viršutinė eilutė su skaičiais yra lietuviškos raidės smile.gif Tiesa,kompas pirktas Norvegijoje...
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 13, 15:18)
Aš dažnai megzdama skaras pirmą akį išmezgu gerąją,nes tada nereikia taip ištempt pirmosios akies-kraštelis gi gana laisvokas turi būt.Pas mane nešiojamame kompe viršutinė eilutė su skaičiais yra lietuviškos raidės smile.gif Tiesa,kompas pirktas Norvegijoje...

Aciu uz informacija. Galiu eiti ramiai megzti.
Atsakyti
lotuliukas.gif Sveikos mergaitės 4u.gif Ir aš per savaitgalį niekur nepasistumėjau doh.gif
Tarskaliuk, aš nepaskaičius tavo posto iškart į skarą puoiliau žiūrėt - ir galvoju....Gera pilka skara išėjo lotuliukas.gif Gražu wub.gif
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 12, 22:07)
Įdomu kaip Angulytei sekasi?Ar spėjo megztinį pabaigt g.gif

blush2.gif Nespėjau doh.gif Bet išsisukau iš padėties - vyro gimtadienis šiaip 15 dieną - tai sakiau mes su vaikais pasveikinsim kada priklauso lotuliukas.gif
Tai iki antradienio skaros dar nepaimsiu į rankas - op taip norėtųsi pabaigt greičiau doh.gif
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 12, 23:17)
Kaip gražuuuu  thumbup.gif
Pas mane panašiai  verysad.gif Moters pasauly pabūt reikėjo, maisto nusipirkt irgi reikėjo, o dar malkas reikia sukraut  doh.gif Šiandien neprisėdau  verysad.gif Vakar kiek laiko turėjau ieškojau iš kur pasidaugino 1 akis  cool.gif Žodžiu, pasilikau ir aš uodegoj, bet svarbiausia kaip nors įveikt  drinks_cheers.gif

Ne uodegoj, ne uodegoj.... Dabar visos panašiam lygy mirksiukas.gif Nes ir aš penkt.norėjau Moters pasaulį aplankyt, šešt.ryte maisto ruoša, vakare balius, o šiandien.... doh.gif paipalionės biggrin.gif Tik ką su vaikais iš pietų miegelio atsikėlėm - miegojom visi 4, retai taip būna
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 11, 09:18)
Ale kaip įdomu,Stiuardesee,kas per parduotuvė,a?... g.gif

Kaune Nemuno gatvėj net nežinau kaip vadinasi, nelabai senai ji ten atsirado smile.gif

QUOTE(angulyte @ 2011 11 13, 18:19)
Ne uodegoj, ne uodegoj.... Dabar visos panašiam lygy  mirksiukas.gif  Nes ir aš penkt.norėjau Moters pasaulį aplankyt, šešt.ryte maisto ruoša, vakare balius, o šiandien.... doh.gif paipalionės  biggrin.gif Tik ką su vaikais iš pietų miegelio atsikėlėm - miegojom visi 4, retai taip būna

Kaip lietuviškai gera, kad uodegoj esi ne vienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet visvien įveiksim drinks_cheers.gif

O kuri skara būtų "greitesnė"? Man dovanoms būt gerai, bet su tokiais tempais iškart po naujų reikėjo pradėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 13, 21:03)
Kaune Nemuno gatvėj net nežinau kaip vadinasi, nelabai senai ji ten atsirado  smile.gif
Kaip lietuviškai gera, kad uodegoj esi ne vienas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet visvien įveiksim  drinks_cheers.gif

O  kuri skara būtų "greitesnė"? Man dovanoms būt gerai, bet su tokiais tempais iškart po naujų reikėjo pradėt  lotuliukas.gif

O tu Stiuardesee pusskares dovanoms megzk-tikrai greičiau bus mirksiukas.gif o ir gražu man visai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(angulyte @ 2011 11 13, 18:19)
lotuliukas.gif Sveikos mergaitės 4u.gif Ir aš per savaitgalį niekur nepasistumėjau  doh.gif
Tarskaliuk, aš nepaskaičius tavo posto iškart į skarą puoiliau žiūrėt - ir galvoju....Gera pilka skara išėjo  lotuliukas.gif Gražu  wub.gif
blush2.gif Nespėjau  doh.gif  Bet išsisukau iš padėties - vyro gimtadienis šiaip 15 dieną - tai sakiau mes su vaikais pasveikinsim kada priklauso  lotuliukas.gif
Tai iki antradienio skaros dar nepaimsiu į rankas - op taip norėtųsi pabaigt greičiau  doh.gif

Ačiū 4u.gif
Gaila kak nespėjai,bet gerai kad pavyko išsisukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos bitutes, noriu paprasyti jusu pagalbos, pradejau megzti haruni skara, A schemoje viskas aisku, tik niekaip negaliu suprasti kaip megzti B schema (kaip suprasti tuos pilkus langelius g.gif ), gal galit kas parasyti kaip mezgama B schemos 1 eile , toliau tikiuosi bus lengviau.Nepykit , kad uzduodu tokius kvailus klausimus tai pirmas mano mezginys.
Atsakyti
QUOTE(SANIL @ 2011 11 13, 23:40)
Sveikos bitutes, noriu paprasyti jusu pagalbos, pradejau megzti haruni skara, A schemoje viskas aisku, tik niekaip negaliu suprasti kaip megzti B schema (kaip suprasti tuos pilkus langelius  g.gif ), gal galit kas parasyti kaip mezgama B schemos 1 eile , toliau tikiuosi bus lengviau.Nepykit , kad uzduodu tokius kvailus klausimus tai pirmas mano mezginys.

Jų nereikia megzti, ten tuščia.
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 13, 22:03)
O  kuri skara būtų "greitesnė"? Man dovanoms būt gerai, bet su tokiais tempais iškart po naujų reikėjo pradėt  lotuliukas.gif

Šiaip tikrai greit mezgasi Springtime bandit, Vlad taipogi mirksiukas.gif
Teisingai Tarskaliukas sako - puskarės dar greičiau mirksiukas.gif Labai smagiai Annis mezgėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Gail skara
user posted image
Growing leaves
user posted image
Man tai si greitai ir smagiai mezgesi.
Dabar bandau GENTIANA,gal pavyks nors schema tai sunki.gaila kad nespejau kartu megzt verysad.gif
Atsakyti
sveiko ,koleges,o tik nebuk savaitgali temeleje ir nauju darbeliu prikeptu randi thumbup.gif jau ir gentiana yra baigusiu....
Tarskaliuk,nu jau lengvumas skarytes ir tikrai thumbup.gif grazi gavosi wub.gif
ausrara skaryte thumbup.gif ir nenusimink,gali drasiai imtis gentianos,nes as jos dar nenumez,giau,nes per savaitgali teko isvykti,tai net i rankas virbalu nepaemiau.....su mano tempais,tai tikrai dar gali mane aplenkti mirksiukas.gif ,o jei bus kas neaisku ,visada klausk,juk sioje temeleje visada atsiras kas tau pades ,patars smile.gif
Atsakyti