Įkraunama...
Įkraunama...

Skarų mezgimas gyvai 6

QUOTE(angulyte @ 2011 11 14, 10:02)
Šiaip tikrai greit mezgasi Springtime bandit, Vlad taipogi  mirksiukas.gif
Teisingai Tarskaliukas sako - puskarės dar greičiau  mirksiukas.gif Labai smagiai Annis mezgėsi  mirksiukas.gif

Ieškojau ieškojau kokios tos pusskarės ir nelabai radau, ačiū už pavadinimą, bandysiu pagal pavadinimą susirast 4u.gif

QUOTE(ausrara @ 2011 11 14, 16:07)
Gail skara
Growing leaves
Man tai si greitai ir smagiai mezgesi.
Dabar bandau GENTIANA,gal pavyks nors schema tai sunki.gaila kad nespejau kartu megzt verysad.gif

Gražuuu thumbup.gif

Manau, kad pavysi ir pralenksi dar kai kurias, pvz. mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 14, 22:05)
Ieškojau ieškojau kokios tos pusskarės ir nelabai radau, ačiū už pavadinimą, bandysiu pagal pavadinimą susirast  4u.gif

http://knitting-club...cles-shawl.html
http://knitting-club...ter-lilies.html
http://2kubika.blogs.../07/maluka.html
ir dar daugiau ten rastum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 15, 00:25)

AČIŪ mirksiukas.gif Ten nežiūrėjau, bandžiau čia SM ieškot,bet nelabai sekėsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2011 11 15, 11:26)
AČIŪ  mirksiukas.gif Ten nežiūrėjau, bandžiau čia SM ieškot,bet nelabai sekėsi  blush2.gif

Jei kurią išsirinksi ir kils klausimų- kriepkis,mielai padėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgejeles, jau senai gundausi skaromis, o dabar jau lyg ir pribrendo noras galutinia, bet reikia pagalbos....kazkada (speju, kad skaru temoje)uzmaciau tokia tamsiai melyna skara, lygtai is roma siulu megzta ir mezgejele lyg ir aagne ar kazkas panasaus. tai va ta skara labai patiko, bet niekur nerandu, kad ja buciau uzsisaugojusi, ar bent pavadinima isiminusi. Gal kuri supras apie ka kalbu ir pasufleruos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tarskaliukas @ 2011 11 15, 14:28)
Jei kurią išsirinksi ir kils klausimų- kriepkis,mielai padėsim  mirksiukas.gif

gal apie sia kalbi?
http://knitting-club...ime-bandit.html

O man reik pagalbos Gentianoje. Ka reiskia simbolis kaip 8? kokia tai akis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrara: 15 lapkričio 2011 - 15:41
QUOTE(ausrara @ 2011 11 15, 15:39)
gal apie sia kalbi?
user posted image

O man reik pagalbos Gentianoje. Ka reiskia simbolis kaip 8? kokia tai akis?

Išvirkščioji smile.gif,beje,išv.pusėje ji bus mezgama gerąja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tarskaliukas: 15 lapkričio 2011 - 15:44
Aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 11 15, 15:30)
Sveikos, mezgejeles, jau senai gundausi skaromis, o dabar jau lyg ir pribrendo noras galutinia, bet reikia pagalbos....kazkada (speju, kad skaru temoje)uzmaciau tokia tamsiai melyna skara, lygtai is roma siulu megzta ir mezgejele lyg ir aagne ar kazkas panasaus. tai va ta skara labai patiko, bet niekur nerandu, kad ja buciau uzsisaugojusi, ar bent pavadinima isiminusi. Gal kuri supras apie ka kalbu ir pasufleruos. 4u.gif

gal apie maniškę kalbi? g.gif
user posted image
user posted image

jeigu apie šitą, tai megzta pagal Echo Flower skaros pirmas 2 schemas, o poto pabaigoj gal kokios 8 eilutės paprastai gerom iš geros pusės, blogom iš blogos pusės akim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 15, 16:21)
gal apie maniškę kalbi? g.gif

Valio!!!Kaip tik apie sita kalbejau. Dabar zinau bent jau pavadinima, eisiu atsispausdinsiu schemas, o tada ziuresiu, kiek man uzteks drasos ax.gif
Aciu didelis 4u.gif
Tiesa, ar vieno matkelio romos uzteks siai skarai?
Atsakyti
QUOTE(kapseika @ 2011 11 15, 17:28)
Valio!!!Kaip tik apie sita kalbejau. Dabar zinau bent jau pavadinima, eisiu atsispausdinsiu schemas, o tada ziuresiu, kiek man uzteks drasos ax.gif
Aciu didelis 4u.gif
Tiesa, ar vieno matkelio romos uzteks siai skarai?

užteko mirksiukas.gif jeigu megsi tokią kaip ši grynai, tai bet kada gali užbaigt rolleyes.gif Tiesiog matysi kokio dydžio tau reikia ir ar dar eilę gėlyčių daryt ar ne...

jeigu imsi tikrąją Echo Flower - tada jau pabaigai daugiau siūlų sueina ir nepabaigsi kada nori, bet irgi pilnai užtenka ir dar lieka 1 matkiuko mirksiukas.gif

jei kils kokių nesklandumų - klausk - mielai padėsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 11 15, 17:39)
užteko mirksiukas.gif jeigu megsi tokią kaip ši grynai, tai bet kada gali užbaigt rolleyes.gif Tiesiog matysi kokio dydžio tau reikia ir ar dar eilę gėlyčių daryt ar ne...

jeigu imsi tikrąją Echo Flower - tada jau pabaigai daugiau siūlų sueina ir nepabaigsi kada nori, bet irgi pilnai užtenka ir dar lieka 1 matkiuko mirksiukas.gif

jei kils kokių nesklandumų - klausk - mielai padėsiu mirksiukas.gif

Kad jau taip pasiseke, kad radau to grozio kaltininke smile.gif, tai jau ir kankinsiu....
Ar trecio nr. virbaliukai ne per mazi? kitus turiu tik 5 nr. ir ne valinukus... g.gif
Atsakyti