Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas pradeda šildymo sezoną

QUOTE(LokysL @ 2011 12 11, 13:25)
o kodel butent ta imone pasirinkote? tos putos skaitosi uzdaru ar atviru poru?

tiesa pasakius, pasirinkimo nelabai yra. Su jais lengviausia ėjo susitarti dėl tokio kiekio. baigė netoliese objektą ir pas mus atvažiavo. Putos kietos uždarų porų.
Papildyta:
QUOTE(Domogintare @ 2011 12 11, 17:49)
Nesuprantu is kur cia tokios sumos, net salciu nebuvo, mes net duju nejungiam, zidini pakuriam ir 19 laipsniu negyvenamam name turim, viena diena ijunge dujas ir pamirso isjungti, per nakti paliko, tai ryte darbininkai langus atidare laike nes kvepuoti nebuvo kuom.

Jetau tikiuosi ir pas mus taip bus...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 12 10, 15:25)
Tiesa o gal kas gali parasyti svariu argumentu kodel orkaite turi buti elektrine o ne duijine??

bliamba as uzsisikau elektrines o vyras dujines... neturiu kaip jam irodyt kad reik elektrines biggrin.gif gal padesit.

Jeigu orkaitė tai tik elektrinė, dujinė man jau visiška atgyvena blush2.gif O kaitlentė pas mane irgi bus elektrinė, nebenoriu dujinės, dar pradžioj pradėjo MB burbėt, kad kas per nesąmonė elektrinė kaitlentė, bet buvau kategoriška ir pasakiau, kad jokių balionų pas mane nebus, ir net jeigu būtų vamzdynas, vis tiek imčiau indukcinę. Mano vienintelis motyvas - daug paprastesnis valymas, nebenoriu jokių grotelių, degiklių ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2011 12 10, 22:16)
700Lt/m3. Gavosi šiek tiek virš 2m3.

O kaip tuos kubus paskaiciavo ar skaitliukas koks rodo ar paskaiciavo turi pagal faktini turi lxhxs ?
Atsakyti
Aparatas maišo medžiagas ir skaičiuoja sumaišymo ciklus. iš 171 ciklo gaunasi 1m3 medžiagos. Priež pradedant darbus aparatą nunulino. Tiesa man pats storis buvo nelabai aktualus, todėl pusė bėdos, kad prie darbo temperatūros (apie +5C) reakcija - pūtimasis vyksta silpniau. Todėl kai su putom "augina" sluoksnį, tai svarbu kad būtų šilčiau.
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2011 12 10, 15:56)
nu bet ir problema, ne diedo reikals čia  lotuliukas.gif jei maniškis pareikštų norą dėl dujinės ištiktų šokas mane turbūt  doh.gif

o jei rimtai, tai tik elektrinę, daug programų, įvairių būdų kepimo (viršus, apačia, grilinimas, ventiliatorius ir t.t.) ir visa tai gali keisti kepimo metu, o su dujine, nu tai ką kepi užsikūri apačioje, matai, kad šuduks, gesini, kuri viršuje ir t.t. terlionės daug, efektyvumas gaminimo mažesnis.

taip taip pas mus ir tokios problemos.. abu megstam virtuvej seimininkaut.

Dabar namie elektrine orkaite tai jam vienos problemos... kai reikia 3 padeklus picos iskepti...
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 12 11, 21:48)
taip taip pas mus ir tokios problemos.. abu megstam virtuvej seimininkaut.

Dabar namie elektrine orkaite tai jam vienos problemos... kai reikia 3 padeklus picos iskepti...

tai reik ne orkaite/vyrykle ,o gyvenimo buda smile.gif ir valgyti salotas vietoj picos smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite laminato klojiku kontaktais pasidalinti, labai reikia g.gif
Atsakyti
Domogintare, labai šilti namai jūsų good.gif, o kokios namuko sienos, kiek ir kuom šiltinote? Kiek ir kuo stogą šiltinote? Grindis? Ačiū.

Giedruole, kiek pamenu esat pasikausčiusi vėdinimo sistemose ax.gif. Pas mus dalis namo vieno aukšto, ten ir vonia, ir virtuvė yra, reikia kažkaip šitų mazgų ventiliaciją išspręsti. Architektas numatęs tam reikalui kaminą virš stogo, bet pas mus yra vėdinama palėpė, tai gal galima tiesiog lubose išvesti difuzorius į palėpę ir nestatyti kamino. Kažin, ar gerai ištrauktų drėgmę?

Pas mus jau yra stogas, tik dar be dangos. Dabar drenažą vyras įrenginėja - pasisekė, kad šiemet žiema vėluoja clap.gif - vis daugiau į priekį.
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2011 12 12, 14:50)
Domogintare, labai šilti namai jūsų good.gif, o kokios namuko sienos, kiek ir kuom šiltinote? Kiek ir kuo stogą šiltinote?  Grindis? Ačiū.

Giedruole, kiek pamenu esat pasikausčiusi vėdinimo sistemose ax.gif. Pas mus dalis namo vieno aukšto, ten ir vonia, ir virtuvė yra, reikia kažkaip šitų mazgų ventiliaciją išspręsti. Architektas numatęs tam reikalui kaminą virš stogo, bet pas mus yra vėdinama palėpė, tai gal galima tiesiog lubose išvesti difuzorius į palėpę ir nestatyti kamino. Kažin, ar gerai ištrauktų drėgmę?

Pas mus jau yra stogas, tik dar be dangos. Dabar drenažą vyras įrenginėja - pasisekė, kad šiemet žiema vėluoja  clap.gif  - vis daugiau į priekį.

Karamikiniai blokeliai ir 15 cm neuporas, siltinta perdanga, tiksliai nepamenu kiek vatos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2011 12 12, 14:50)
Pas mus dalis namo vieno aukšto, ten ir vonia, ir virtuvė yra, reikia kažkaip šitų mazgų ventiliaciją išspręsti. Architektas numatęs tam reikalui kaminą virš stogo, bet pas mus yra vėdinama palėpė, tai gal galima tiesiog lubose išvesti difuzorius į palėpę ir nestatyti kamino. Kažin, ar gerai ištrauktų drėgmę?

Tokiu kaip dabar ir šaltesniu oru ventiliacija vyks, jei bus nesandarumų name, tačiau vasaros metu, kuomet palėpėj bus karščiau nei patalpose, tai ventiliacijos tikrai nebus.
Atsakyti
Sveiki,

noriu pasiteirauti del langu - vitrinu.

Pas mus numatyta vitrinos anga - 5.5 metro. Kokio didziausio plocio langu profiliai gali buti, kol tai dar yra techniskai teisingas sprendimas? Man architektai sako - 2, absoliuciai max. 2.5 metro. Siulo deti kolonas, nes vis tiek lango vientiso neturesiu, o sarama gales buti paprastesne.

Kokio plocio langu profiliai pas Jus?

Atsakyti
Anadeisy, o pas langistus nebandei pasiklaust?
Atsakyti