Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas pradeda šildymo sezoną

pingvikai, nebandziau, cia turbut forume daug kas ta klausima sprende..
QUOTE(pingvikas @ 2011 12 13, 18:48)
Anadeisy, o pas langistus nebandei pasiklaust?

Atsakyti
mum tik del aukscio buvo irgi klausimas, tai vientiso nepagamino...del to ir sakau kalbint ir langistus, ka jie sako...
Atsakyti
Pas mane 3,0m anga su vienu profilio perskyrimu.
Atsakyti
aisku, aciu

QUOTE(Giedruolė @ 2011 12 14, 10:55)
Pas mane 3,0m anga su vienu profilio perskyrimu.

Atsakyti
Sveiki kaunietės ir kauniečiai statytojai 4u.gif

Anksčiau buvau trumpam užsukusi į jūsų temelę, po to ją pamečiau blush2.gif Bet matau reik grįžt, nes daug klausimų kyla blush2.gif

Pasistatėme mes dėžutę, uždengėm stogą. Dabar norim įregistruoti nebaigtą statybą. Gal galit pasidalint patirtim į kokius matininkus kreipėtės dėl kadastrinių matavimų? Na, kur pigiausiai ir greičiausiai padaro. Galima ir į AŽ mirksiukas.gif Ačiū labai 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liuoga @ 2011 12 14, 18:21)
Sveiki kaunietės ir kauniečiai statytojai  4u.gif

Anksčiau buvau trumpam užsukusi į jūsų temelę, po to ją pamečiau  blush2.gif  Bet matau reik grįžt, nes daug klausimų kyla  blush2.gif

Pasistatėme mes dėžutę, uždengėm stogą. Dabar norim įregistruoti nebaigtą statybą. Gal galit pasidalint patirtim į kokius matininkus kreipėtės dėl kadastrinių matavimų? Na, kur pigiausiai ir greičiausiai padaro. Galima ir į AŽ  mirksiukas.gif  Ačiū labai  4u.gif  smile.gif

Mes kaip tik dabar ieskojom matininku tai perskambinau gal 10 imoniu tai ir kaina svyravo kartais vos ne dvigubai doh.gif Daug buvo sakanciu kad turi daug darbu ir laukti reiktu dokumkentu 1 men. (tiek laukti nenorejau) Viena pasiule padaryt per pora savaiciu ir kaina pasirode prieinama. Dar laikas nesibaige tai nezinau ar galiu rekomenduoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 12 14, 13:37)
aisku, aciu

Pas mus sarama lieta 3,5m ir vitrina is dvieju daliu .
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2011 12 13, 16:40)
Sveiki,

noriu pasiteirauti del langu - vitrinu.

Pas mus numatyta vitrinos anga - 5.5 metro. Kokio didziausio  plocio langu profiliai gali buti, kol tai dar yra techniskai teisingas sprendimas? Man architektai sako - 2, absoliuciai max. 2.5 metro. Siulo deti kolonas, nes vis tiek lango vientiso neturesiu, o sarama gales buti paprastesne.

Kokio plocio langu profiliai pas Jus?

Gal tokie tiktų?
Atsakyti
DEU, dekui, issisaugojau nuoroda, manau, pravers smile.gif

QUOTE(DEU @ 2011 12 14, 21:12)

Atsakyti
Pagaliau ir musu dezute jau po stogu smile.gif . Siandien baigia langus plevele apkalti. Visa laime, kad siemet rudens orai buvo palankus statyboms. O vat vasaros net prisimint nenoriu -atrodo, kad be perstojo lijo doh.gif . Jau po truputi langus ziurinejam, pasiulymus renkames. Netrukus reiks uzsakineti.
Atsakyti
Siandien pasirasiau sutarti su dujomis, laukiu kol pajungs ir galesim pradeti apdaila thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gali apsviesti kokios yra murinimo darbų kainos? Planuojam biudžeta kitų metu nezinom kokia kaina įsivertinti darbus. Ar 23 lt. už kvadrata murinimo daug? 4u.gif
Atsakyti