Įkraunama...
Įkraunama...

Kaunas pradeda šildymo sezoną

Man kaip priskaiciavo virtuve 9000 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 12 21, 19:22)
Man kaip priskaiciavo virtuve 9000  blink.gif

Kiek metru vituvinis?
Man pigiausiai buvo paskaiciave 6600lt (7,5metro virtuvinio).Bet gavosi zymiai brangiau.Del papildomu mechanizmu, Filinguotos MDF plokstes ir t.t...
O jei butu dar lietas stalvirsis su ilieta kriaukle...Tavo minima suma bent jau dvigubai isaugtu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2011 12 21, 21:46)
Kiek metru vituvinis?
Man pigiausiai buvo paskaiciave 6600lt (7,5metro virtuvinio).Bet gavosi zymiai brangiau.Del papildomu mechanizmu, Filinguotos MDF plokstes ir t.t...
O jei butu dar lietas stalvirsis su ilieta kriaukle...Tavo minima suma bent jau dvigubai isaugtu. rolleyes.gif

aga kazkas panasaus i tavo apie 7-8 metrus

man cia puse nezinomu terminu kurios isvardinai.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba visiem,gal kas planuojat ar jau ir turit centirni dulkiu siurbli susimontave ,gal kokios informacijos is savo patirties galetumet suteikt ,kokie minusai ir pliusai,kainos 4u.gif
Atsakyti
Pilnai pritariu - virtuviu kainos Kosmines blink.gif Na bet vakar jau pasirasiau sutarti, dabar reikia pradeti taupyti wink.gif
Beje nors as ten neuzsakinejau, bet man visai neblogas kainos ir aptarnavimo santykis pasirode ant savanoriu ir taikos kampo esanti firma "patogi virtuve"
Pasidomejau mediniu stalvirsiu issamiau, tai is tiesu, kaip ji bepagamintum, ant jo matysis ne tik issisenejusios demes (paliktos per nakti), bet ir karsta puoda pastacius gali isdegti ratas. Zodziu sis daiktas yra grieztai megejams, kuriems tokie dalykai ateityje neklius, man asmeniskai tikrai klius wink.gif

Dar buvau fainoje rankeneliu parduotuveje Aleksote, tai jau skaityk ir jas issirinkau wink.gif Jei kam idomu tai pravaziavus maxima baze, desineje, kai prasideda toks pailgas pastatas ivariu firmu. Greta geliu salono.
Atsakyti
QUOTE(geguziukas1 @ 2011 12 23, 09:32)

Dar buvau fainoje rankeneliu parduotuveje Aleksote, tai jau skaityk ir jas issirinkau wink.gif Jei kam idomu tai pravaziavus maxima baze, desineje, kai prasideda toks pailgas pastatas ivariu firmu. Greta geliu salono.

"GRitija", ar ne? mirksiukas.gif

Su uzsakytu virtuviniu sveikinu. 4u.gif
O namai jau syla?
Atsakyti
Dujos jau pajungtos, bet dar laukiam katilistu wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ka, kazkaip tylu pas mus cia smile.gif

As norejau visus pasveikinti su artejanciomis Kaledomis ir Naujausiais. Mielieji, nudirbot jau visus darbus siais metais smile.gif Laikas susirinkti seimos rate, viska apmastyti, padiskutuoti, atsvesti. O kitais metais kibsim i darbus.

Geru Jums Kaledu ir Naujuju!!!!
Atsakyti
user posted image
visus kolegas besistatancius-isirenginejancius-besikraustancius su artejanciomis sventemis!!!
Atsakyti
Brangieji visus sveikinu su Šventom Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais Metais. Linkiu daug kūrybingumo, kantrybės ir pinigų statybose, meilės ir darnos šeimose.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedruolė: 27 gruodžio 2011 - 08:14
O as noriu palinketi, kad kitu metu eglutes jau zibetu kiekvieno is musu naujuose namuose! thumbup.gif
Atsakyti
o as linkiu sandariu ir siltu namu ir nemelynuojanciu ar neraudonuojanciu termovizijos nuotrauku smile.gif
Atsakyti