Man kaip priskaiciavo virtuve 9000

QUOTE(kristinka_2010 @ 2011 12 21, 19:22)
Kiek metru vituvinis?
Man pigiausiai buvo paskaiciave 6600lt (7,5metro virtuvinio).Bet gavosi zymiai brangiau.Del papildomu mechanizmu, Filinguotos MDF plokstes ir t.t...
O jei butu dar lietas stalvirsis su ilieta kriaukle...Tavo minima suma bent jau dvigubai isaugtu.

QUOTE(Caca* @ 2011 12 21, 21:46)
Kiek metru vituvinis?
Man pigiausiai buvo paskaiciave 6600lt (7,5metro virtuvinio).Bet gavosi zymiai brangiau.Del papildomu mechanizmu, Filinguotos MDF plokstes ir t.t...
O jei butu dar lietas stalvirsis su ilieta kriaukle...Tavo minima suma bent jau dvigubai isaugtu.

aga kazkas panasaus i tavo apie 7-8 metrus
man cia puse nezinomu terminu kurios isvardinai..

Laba visiem,gal kas planuojat ar jau ir turit centirni dulkiu siurbli susimontave ,gal kokios informacijos is savo patirties galetumet suteikt ,kokie minusai ir pliusai,kainos

Pilnai pritariu - virtuviu kainos Kosmines
Na bet vakar jau pasirasiau sutarti, dabar reikia pradeti taupyti 
Beje nors as ten neuzsakinejau, bet man visai neblogas kainos ir aptarnavimo santykis pasirode ant savanoriu ir taikos kampo esanti firma "patogi virtuve"
Pasidomejau mediniu stalvirsiu issamiau, tai is tiesu, kaip ji bepagamintum, ant jo matysis ne tik issisenejusios demes (paliktos per nakti), bet ir karsta puoda pastacius gali isdegti ratas. Zodziu sis daiktas yra grieztai megejams, kuriems tokie dalykai ateityje neklius, man asmeniskai tikrai klius
Dar buvau fainoje rankeneliu parduotuveje Aleksote, tai jau skaityk ir jas issirinkau
Jei kam idomu tai pravaziavus maxima baze, desineje, kai prasideda toks pailgas pastatas ivariu firmu. Greta geliu salono.

Beje nors as ten neuzsakinejau, bet man visai neblogas kainos ir aptarnavimo santykis pasirode ant savanoriu ir taikos kampo esanti firma "patogi virtuve"
Pasidomejau mediniu stalvirsiu issamiau, tai is tiesu, kaip ji bepagamintum, ant jo matysis ne tik issisenejusios demes (paliktos per nakti), bet ir karsta puoda pastacius gali isdegti ratas. Zodziu sis daiktas yra grieztai megejams, kuriems tokie dalykai ateityje neklius, man asmeniskai tikrai klius

Dar buvau fainoje rankeneliu parduotuveje Aleksote, tai jau skaityk ir jas issirinkau

QUOTE(geguziukas1 @ 2011 12 23, 09:32)

"GRitija", ar ne?

Su uzsakytu virtuviniu sveikinu.

O namai jau syla?
Dujos jau pajungtos, bet dar laukiam katilistu

Na ka, kazkaip tylu pas mus cia 
As norejau visus pasveikinti su artejanciomis Kaledomis ir Naujausiais. Mielieji, nudirbot jau visus darbus siais metais
Laikas susirinkti seimos rate, viska apmastyti, padiskutuoti, atsvesti. O kitais metais kibsim i darbus.
Geru Jums Kaledu ir Naujuju!!!!

As norejau visus pasveikinti su artejanciomis Kaledomis ir Naujausiais. Mielieji, nudirbot jau visus darbus siais metais

Geru Jums Kaledu ir Naujuju!!!!

visus kolegas besistatancius-isirenginejancius-besikraustancius su artejanciomis sventemis!!!
Brangieji visus sveikinu su Šventom Kalėdom ir artėjančiais Naujaisiais Metais. Linkiu daug kūrybingumo, kantrybės ir pinigų statybose, meilės ir darnos šeimose.

O as noriu palinketi, kad kitu metu eglutes jau zibetu kiekvieno is musu naujuose namuose!

o as linkiu sandariu ir siltu namu ir nemelynuojanciu ar neraudonuojanciu termovizijos nuotrauku