Įkraunama...
Įkraunama...

Kam ir ką turi dovanoti jaunoji?

Girdejau,

kad jaunoji turi dovanoti dovanas jaunojo seimos nariams. Man tai atrodo nesamone, ir taip turiu rupesciu, o cia dar dovanos....Kam dovanoti ir svarbiausia ka dovanoti? Neisivaizduoju....
Gal kas buvo susidures su sia problema? Lauksiu patarimo.

Aciuks
Atsakyti
As tai tikrai nieko nedovanojau. O ir kiek vestuvese buvau, irgi nieko nemaciau g.gif
O tuo labiau jaunojo seimai ?????
Na, nezinau, kaip tik turetu vyro tevai ka nors dovanoti kad teku uz ju sunaus laugh.gif
Jei darai ne pagal tradicijas, del to tikrai nereiketu jaudintis
Atsakyti
Sena lietuvių tradicija byloja, kad jaunoji arba jaunosios tėvai perka dovanas jaunojo mamai ir tėvui.

Mes planuojam dovanoti abiems tėčiams ir mano mamai lėkštututes ir puodukus su mūsų nuotraukomis, o apačioje parašysim kažką tipo: "mes jus mylim" Arba ką nors geriau.
Tox gyvenimas brangiosios, tokie papročiai...... heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 25, 13:49)
Sena lietuvių tradicija byloja, kad jaunoji arba jaunosios tėvai perka dovanas jaunojo mamai ir tėvui.

Mes planuojam dovanoti abiems tėčiams ir mano mamai lėkštututes ir puodukus su mūsų nuotraukomis, o apačioje parašysim kažką tipo: "mes jus mylim" Arba ką nors geriau.
Tox gyvenimas brangiosios, tokie papročiai...... heart.gif

O mano brangusis turi dar du brolius. Ar jiems irgi turiu ruosti dovanas?
Atsakyti
Paprastai broliams ar seserims nedovanoja nieko arba jei dovanoja tai kokius nors mažmožius.
SĖKMĖS.... heart.gif
Atsakyti
Aš tai nieko nedovanosiu, net ir savo jaunajam tikriausiai nieko nedovanosiu (tiksliau, dovanosiu save smile.gif wub.gif ), nes mes nedarom pagal tradicijas, be to, nelabai man aiški dovanų prasmė (už tai kad gavau jų sūnelį į vyrus? Su jo mamytės ašarom priedo?). Nežinau, gal piktoka esu, bet pakankamai man gyvenimo prigadino būsimoji anyta su savo kvailom nesąmonėm (ašarom, moralais mano jaunikiui, uždraudimu įkelti koją į "JOS" namus ir pan.). Ot taip. mad.gif
Atsakyti
Jetus tu mano, kuo toliau i miska , tuo daugiau medziu....dar pasakykit, kad dar sveciams irgi padekos dovaneles reikia paruosti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na buna gal taip, bet atsiprasau, tai kiek tada vestuves kainuoja...puse namo? kuriame galetumet gyventi?....siulau neperlenkti lazdos su visom tom tradicijom ir paprociais.viskam reikia saiko..... wink.gif
Atsakyti
Aišku, mes nutolome nuo lietuvių tradicijų(gal ir gerai), bet tėvams nors kokį suvenyrą vertėtų padovanoti.
Šiaip tai mes abu rūpinamės ta dovana tėvams. Tai tik simbolika, sakysim " kad mūsų nepamiršumėte įteiksime puodelius ir lėkštutes su mūsų snukeliais" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 27, 08:57)
Aišku, mes nutolome nuo lietuvių tradicijų(gal ir gerai), bet tėvams nors kokį suvenyrą vertėtų padovanoti.
Šiaip tai mes abu rūpinamės ta dovana tėvams. Tai tik simbolika, sakysim " kad mūsų nepamiršumėte įteiksime puodelius ir lėkštutes su mūsų snukeliais" tongue.gif

o gal geriau ir po vestuviu karts nuo karto aplankyt, kad snukeliu nepamirstu laugh.gif kiek pamenu is kitu temu, uz jusu vestuves moka tevai (ir gana nemenkai moka...). tai kaip ir patys nusiperka sau dovana, kad ir smulkmena wink.gif manau tai jaunuju svente, o ne ju tevu. taigi ir dovanos turetu buti jauniesiems (nors man asmeniskai didziausia dovana bus sveciu dalyvavimas vestuvese, nes kvieciam butent tuos kuriuos norim matyti)
Atsakyti
Oi , tu suklydai, už savo vestuves mes patys mokėsime iki paskutinio lito, nes mes jau dideli ir kelis metus jau gyvenom susimetę šmutkes, tai ir susitaupėm.
O mano tėvelis tik padės fiziškai -jis labai puikus kulinaras ir konditeris, tai pagelbės su mėsų darymu.

Norėčiau tėvams kokias solidesnes dovanas padovanoti, bet kad pinigų nebeliko, tai nors simboliškai. heart.gif heart.gif heart.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 27, 08:57)

Musu vestuves irgi ne tradiciju, bet dovaneles tevams bus. Irgi savo "snukelius" tongue.gif Fotografas iremins viena is meniniu fotografiju (Dar neapsisprendziau, gal ji bus specialiai pozuojama) ir vakare atves clap.gif tada mes iteiksim clap.gif Ir visi bus laimingi clap.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 06 29, 22:19)
Oi , tu suklydai, už savo vestuves mes patys mokėsime iki paskutinio lito, nes mes jau dideli ir kelis metus jau gyvenom susimetę šmutkes, tai ir susitaupėm.
O mano tėvelis tik padės fiziškai -jis labai puikus kulinaras ir konditeris, tai pagelbės su mėsų darymu.

Norėčiau tėvams kokias solidesnes dovanas padovanoti, bet kad pinigų nebeliko, tai nors simboliškai. heart.gif heart.gif heart.gif

Alonda, labai labai atsiprasau blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif as tave sumaisiau su kita mergina ph34r.gif ir kaip as taip galejau frusty.gif labai labai atsiprasau...
Atsakyti