Įkraunama...
Įkraunama...

Kam ir ką turi dovanoti jaunoji?

QUOTE(Labanga @ 2007 03 23, 11:53)
O as mamoms numezgiau mocherines skraistes, o teveliams - po salika (kartu ir suzadetinio broliui mezgu salika).
Tikiusoi, supras ir ivertins ranku darba.

wub.gif Ranku darbas yra vertinamas ir manau,kad ivertins.As tai labai vertinu,nes pati siek tiek moku viena ar kita mena.Vargo ir sedejimo bei kruopstumo reikalauja blush2.gif Esi tikra saunuole thumbup.gif
Atsakyti
Atgaivinu tema blush2.gif
Manau dovanojimas yra grazi tradicija. Tik man nepatinka dideles ir brangios dovanos, geriau mazesnes, bet mielos ir is sirdies ax.gif arba smaikscios bigsmile.gif
Sugalvojom pirsliams (mno brolis su broliene) dovanot kelione- viskas sumoketa pirmyn ir atgal (miesto transporto taloneliai) lotuliukas.gif
tevams tikriausiai remelius busimai musu vestuvinei nuotraukai, MB broliui su pana- medaus indeli- jie dar nevede, bet po musu tuoksis irgi tai linkejimas kuo greiciau medu kopinet mirksiukas.gif

Atsakyti
Na, mes tik tevams dovanas dovanojame, jau padariau ir nenusivyliau, labai grazu - nupirkome tuos remus, kur skirtingo dydzio 4-6 nuotraukos isideda, igejome po viena vaikystes nuotrauka su seima visa, po to musu tokiu paaugliuku besisypsanciu lotuliukas.gif (as savo tevems - savo, o MB - savo) po to bendra musu atostogu nuotrauka, kur mes vienas kita apkabine, liko vieta vestuvinei nuotraukai - bus didziausia, ir... vienas mazas vangelis tuscias - parasysime, kad tikimes, jog greitai bus ir si uzpildyta, su potekste apie anukus blush2.gif
Tikrai negalvojau, kad taip graziai ir jautrai gausis, pati susigraudinu ziuredama wub.gif
Atsakyti
Kaip fainai sugalvojai thumbup.gif O kur pirkai tos remus? g.gif Labai fainai wub.gif
Atsakyti
Mes iteikeme dovanas tevams bei naujiems seimos nariams, t.y jis mano sesei o as jo wink.gif labai graziai atrode ypac sveciai buvo sujaudinti tokiom dovanom wink.gif
Atsakyti
Aš anytai padovanojau krištolinę vazą, o uošviui odinę piniginę (jo buvo jau labai apšiurus)
Atsakyti
Gal keliam tema i virsu?

Kas ka dovanoti ruosiasis?
Atsakyti