Įkraunama...
Įkraunama...

Kam ir ką turi dovanoti jaunoji?

QUOTE (Oleska @ 2004 06 25, 13:37)
Girdejau,

kad jaunoji turi dovanoti dovanas jaunojo seimos nariams. Man tai atrodo nesamone, ir taip turiu rupesciu, o cia dar dovanos....Kam dovanoti ir svarbiausia ka dovanoti? Neisivaizduoju....
Gal kas buvo susidures su sia problema? Lauksiu patarimo.

Aciuks

As asmeniskai tai niekam nieko nedovanojau... rolleyes.gif
Atsakyti
Nesujaudink Pelėdike, aš nepyxtu smile.gif rolleyes.gif smile.gif

O man labai patiko fotokeramika, tai nuspreddėm pasifotokeramikuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Alonda @ 2004 07 01, 12:09)
O man labai patiko fotokeramika, tai nuspreddėm pasifotokeramikuoti wink.gif

Alonda, kad gal as visai atsilikusi nuo gyvenimo, bet... vis tiek paklausiu o kas ta fotokeramika???? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Fotokeramika, tai tox dalykas, kai ant keramikinių lėkštučių ir kitų daiktų užklijuojama fotografija.
Viskas vyxta taip : paimat nuotrauką ją nuskanuojat, patvakkot, o paskui su kokybišku printeriu perkeliat ją ant specialios plėvelės, o paskui tą plėvelę suprašot ant keramikinės lėkštelės.
Štai ir fotokeramika. Gabūs žmonės daro tai namuose thumbup.gif
Atsakyti
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......... Dabar aisku pasidare. rolleyes.gif Siaip tai as apie toki dalyka buvau girdejusi, bet nezinojau kaip tai vadinama. rolleyes.gif
O tai ant kokiu indu jus nuotraukas desit, Alonda, jei ne paslaptis?
Atsakyti
Dėsim ant baltų gražių lėkštučių ir puodukų thumbup.gif
Matėm pavyzdį labai gražiai atrodo clap_1.gif
Atsakyti
Mes tai niekam nieko nedovanojom...
Bet esu girdejusi taip - jaunoji dovanoja jaunojo tevam, o jaunikis - jaunosios.
Padaro tokius kaip paveikslus ish vaikystes ir jaunystes nuotrauku. Na surenka nuotraukos ir keliauja i kokia dizaino studija ar pan... Labai tevai graudinasi smile.gif
Atsakyti
O mano pažystama uošviams dovanojo didelę, gražią vazą thumbup.gif
O jie dovanojo medžiagą, bet kadangi buvo kaimiečiai, tai ta medžiaga tiko tik chalatui ir tai nelabai sad.gif
Atsakyti
ALONdA, o kur tokias nuotraukytes ant puodeliu daro VILNIUJE HELP!!!!!!! Ir as noriu!!!! Ar reikia dovanoti puodeli jaunikio mamai puodeli jaunikio teveliui? Na ir poto is jaunosios puses...o nuotrauka jaunikio ant to puodelio ar abieju geriau? wub.gif
Papildyta @ [mergetime]1089479871[[b]*ingridele rgetime] [/b]
beje kiek toks vienas puodelis kainuoja? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridele: 10 liepos 2004 - 19:18
QUOTE (ingridele @ 2004 07 10, 19:16)
ALONdA, o kur tokias nuotraukytes ant puodeliu daro VILNIUJE HELP!!!!!!! Ir as noriu!!!! Ar reikia dovanoti puodeli jaunikio mamai puodeli jaunikio teveliui? Na ir poto is jaunosios puses...o nuotrauka jaunikio ant to puodelio ar abieju geriau? wub.gif
Papildyta @ [mergetime]1089479871[[b]*ingridele rgetime] [/b]
beje kiek toks vienas puodelis kainuoja? wub.gif

Tokius dalykelius Vilniuje daro buvusiame Dailes kombinate (Kauno 36), rusyje. Kaina priklauso nuo to, ant kokio puodelio nori uzdeti foto (paprasto, porcelialinio ir t.t.) Jei gerai prisimenu, tai gamina apie savaite- dvi.
Jei isties aktualu, pirmadieni galiu uzsukti pas ta zmogu ir paprasyti telefono numerio- pasiskambintum ir konkreciai viska issiaiskintum smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Will @ 2004 07 10, 19:16)
Tokius dalykelius Vilniuje daro buvusiame Dailes kombinate (Kauno 36), rusyje. Kaina priklauso nuo to, ant kokio puodelio nori uzdeti foto (paprasto, porcelialinio ir t.t.) Jei gerai prisimenu, tai gamina apie savaite- dvi.
Jei isties aktualu, pirmadieni galiu uzsukti pas ta zmogu ir paprasyti telefono numerio- pasiskambintum ir konkreciai viska issiaiskintum smile.gif

o kokia apytiksle kaina?
gal jie dar ka nors idomaus daro?
Atsakyti
QUOTE (Springlet @ 2004 07 10, 21:26)
QUOTE (Will @ 2004 07 10, 19:16)

o kokia apytiksle kaina?
gal jie dar ka nors idomaus daro?

As ten buvau vasario menesi, tai nebelabai prisimenu... Tiksliai atsimenu tik tai, kad ant kazkuriu (porcelialniniu ?) puodeliu kaina buvo gerokai didesne ir dare ilgiau... O siaip +/-30lt. Bet labai bijau apsimeluoti...
Nukeliausiu pirmadieni ir vel pakalbesiu smile.gif

Atsakyti