Įkraunama...
Įkraunama...

Kam ir ką turi dovanoti jaunoji?

Mes teveliam dovanojom po toki grazu balta angela smile.gif
Atsakyti
Mes tik teveliams taip pat dovanas dovanosime. Nors mano sese ir broliai dovanojo per savo vestuves ir man dovanas...Mano mama sako kad reikia dovanoti ir ne siaip kokias dovanas bet rimtas...taciau vestuves bus musu...kam noresime ir ka noresime dovanosime...zinoma stengsimes kad dovanos patiktu...
Brangiausias sugalvojo smaikscia dovana mano teciau: marskinelius su jo nuotrauka ir uzrasu "Geriausias zentas" smile.gif
Atsakyti
o as dar zinau kad pagal senas lietuviu tradicijas jaunikis dovanoja jaunosios tevams dovana uz tai, kad tevai jam atiduoda savo dukteri. Vat. 4u.gif
Atsakyti
Aš jau ir kitur esu [pasisakiusi, kad geriau atsisakyti tų dovanų.Na nebent galima dovanoti šmaikščias dovanėles.Per savo vestuves taip pat nedovanojome jokių dovanų nei tėvams, nei broliui, nes juk dovanojoma iš tų pačių pinigų...Mes labai nuoširdžiai už vestuves padėkojome tėvams ir , mano nuomone, tai buvo daug geriau nei tos dovanos. Na jei dabar būtų vestuvės , tai tėvams įteikčiau nedideles, t.y. nebrangias, bet šmaikščias dovanėles.Va taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oleska @ 2004 06 25, 14:36)
Girdejau,

kad jaunoji turi dovanoti dovanas jaunojo seimos nariams. Man tai atrodo nesamone, ir taip turiu rupesciu, o cia dar dovanos....Kam dovanoti ir svarbiausia ka dovanoti? Neisivaizduoju....
Gal kas buvo susidures su sia problema? Lauksiu patarimo.

Aciuks

na nezinau as kiek maciau vestuviu tai niekas dovanu nedovanojo seimoms schmoll.gif na nzn gal dabar kitaip jau? reikia kazka duot? g.gif
Atsakyti
mes dovanojom. mano mamai- auksini kryzeli (savo buvo pametusi, ir labai del to nusiminus buvo), mano teciui- odini dekla buteliui ir buteli gero viskio (buvo labai patenkintas! bigsmile.gif thumbup.gif ), mano krikstomamai- vaza (ji labai prisidejo prie mano auginimo ir auklejimo, savo vaiku neturi, todel as jai kaip dukte, labai apsidziauge), o jo mamai (tecio nera)- orchideja (entuziastinga gelininke, bet sau to leisti nebutu galejusi...). visi dovanom liko patenkinti biggrin.gif nors as nemazai sukau galva, ka padovanoti, ir nemazai prakaito isliejau belakstydama... doh.gif
siaip buvau sugalvojus mamai ir krikstomamai dovanoti po koki atpalaiduojamaji masaza gerame spa centre, bet, pasirodo, panevezyje tokiu nelabai yra... verysad.gif arba as nezinau g.gif
Atsakyti
mes taip pat dovanosim dovanas ir ne del to, kad cia tokios tradicijos ar pan., kadangi vestuves yra visiskai netradicines be jokiu paprociu ir t.t., o tiesiog dovanosim tevams dovanas kaip padekos zenkla, ir ne uz vestuves, nes nuo - iki viska mokame ir darome patys - tai bus tiesiog padekos zenklas jiems uz tai kad mes esam, ir nematau as tame nieko blogo, juk tike dovanoti, tiek gauti dovanas - visada smagu:)
Atsakyti
o man kilo toks klausimas, gal ir kvailokas, bet juk pirmas kartas ax.gif merginos, o kada reikia dovanoti tas dovanėles tėveliams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 08 07, 11:46)
o man kilo toks klausimas, gal ir kvailokas, bet juk pirmas kartas  ax.gif  merginos, o kada reikia dovanoti tas dovanėles tėveliams?  blush2.gif

Dovanos itekiamos antra diena, jei svenciat dvi dienas ir su tradicijom, bet dabar tai visi dazniausiai dovanoja 24 val. Nemanau, kad bus kazkas blogai jei padovanotumet ir anksciau, juk dovana yra dovana, visiems malonu jas gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solerna @ 2006 08 09, 23:19)
Dovanos itekiamos antra diena, jei svenciat dvi dienas ir su tradicijom, bet dabar tai visi dazniausiai dovanoja 24 val. Nemanau, kad bus kazkas blogai jei padovanotumet ir anksciau, juk dovana yra dovana, visiems malonu jas gauti  smile.gif

ačiū solerna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2006 08 02, 17:25)
mes dovanojom. mano mamai- auksini kryzeli (savo buvo pametusi, ir labai del to nusiminus buvo), mano teciui- odini dekla buteliui ir buteli gero viskio (buvo labai patenkintas! bigsmile.gif  thumbup.gif ), mano krikstomamai- vaza (ji labai prisidejo prie mano auginimo ir auklejimo, savo vaiku neturi, todel as jai kaip dukte, labai apsidziauge), o jo mamai (tecio nera)- orchideja (entuziastinga gelininke, bet sau to leisti nebutu galejusi...). visi dovanom liko patenkinti biggrin.gif  nors as nemazai sukau galva, ka padovanoti, ir nemazai prakaito isliejau belakstydama... doh.gif
siaip buvau sugalvojus mamai ir krikstomamai dovanoti po koki atpalaiduojamaji masaza gerame spa centre, bet, pasirodo, panevezyje tokiu nelabai yra... verysad.gif  arba as nezinau g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai geros dovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
O as mamoms numezgiau mocherines skraistes, o teveliams - po salika (kartu ir suzadetinio broliui mezgu salika).
Tikiusoi, supras ir ivertins ranku darba.
Atsakyti