Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

QUOTE(karamella @ 2011 11 19, 12:59)
Galiu drasiai rekomenduoti vestuviu fotografa Manta Janaviciu. Tikrai talentingas zmogus, padaro nuotraukas labai meniskas, neeilines. Tiesiog tikrai liko labai grazus atsiminimas apie musu svente. Ir draugams negeda parodyti nuotrauku, visi aikcioja is nuostabos ir praso jo kontaktu  thumbup.gif  http://mantasjanavicius.lt/

Jei ne paslaptis, kiek mokėjote? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katydid @ 2011 11 19, 17:18)
Jei ne paslaptis, kiek mokėjote? mirksiukas.gif

2500Lt. Bet patikekit, verti tie pinigai. Net negaila buvo, kai pamatem rezultata thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2011 11 19, 19:16)
2500Lt. Bet patikekit, verti tie pinigai. Net negaila buvo, kai pamatem rezultata  thumbup.gif

Na, svarbu, kad patiko jums, nes man atrodo, kad gerokai permokėjot biggrin.gif Puslapy daug "aš geriausias, turiu milijona nieko vertų apdovanojimų ir paskaitykite mano gyvenimo istoriją, jums juk ne fotkių reikia, o mane puikiai pažinti"... Nežinau, daug pompastikos, o pačios fotografijos tai ten labai mažai matau gražios ax.gif blush2.gif Galk 1500 Lt būtų relesnė kaina. Bet tai tik mano nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Red_Rose @ 2011 11 19, 18:39)
Na, svarbu, kad patiko jums, nes man atrodo, kad gerokai permokėjot  biggrin.gif  Puslapy daug "aš geriausias, turiu milijona nieko vertų apdovanojimų ir paskaitykite mano gyvenimo istoriją, jums juk ne fotkių reikia, o mane puikiai pažinti"... Nežinau, daug pompastikos, o pačios fotografijos tai ten labai mažai matau gražios  ax.gif  blush2.gif  Galk 1500 Lt būtų relesnė kaina. Bet tai tik mano nuomonė  biggrin.gif

Na as tik sakau savo nuomone, mes tikrai likome labai labai patenkinti savo nuotraukomis, visos skirtingos, idomios, labai meniskos. Ir kaip minejom tikrai nebuvo gaila visu tu pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2011 11 19, 12:59)
Galiu drasiai rekomenduoti vestuviu fotografa Manta Janaviciu. Tikrai talentingas zmogus, padaro nuotraukas labai meniskas, neeilines. Tiesiog tikrai liko labai grazus atsiminimas apie musu svente. Ir draugams negeda parodyti nuotrauku, visi aikcioja is nuostabos ir praso jo kontaktu  thumbup.gif  http://mantasjanavicius.lt/

Po erotinės fotografijos listi i vestuvine origenalu thumbup.gif gal todel pas ji teikiama pirmenybė nuotraukoms tik su nuotaka be antros puses lotuliukas.gif cia tik mano nuomone! cool.gif
Atsakyti

Nebrangiai, gerai ir graziai fotografuoja ir filmuoja vestuves:

http://www.saldifoto.lt/

Atsakyti
Jana7, nu kad nebrangiai tai tikiu, bet kad gražiai ? Atleiskite, nieko gražaus ten nematau. Atrodo, kaip fotografuota žmogaus paėmusio muilinę vakar pirmą kart į rankas!
Atsakyti
QUOTE(liepuzis @ 2011 11 20, 22:17)
Jana7, nu kad nebrangiai tai tikiu, bet kad gražiai ? Atleiskite, nieko gražaus ten nematau. Atrodo, kaip fotografuota žmogaus paėmusio muilinę vakar pirmą kart į rankas!

pritariu, nieko ypatingo nuotraukos.
Atsakyti
QUOTE(Jana7 @ 2011 11 20, 17:40)

http://www.saldifoto.lt/

na tikrai nerekomenduociau doh.gif
Atsakyti
Galiu parekomenduot www.mantaspra.com Kaina nesikandžioja.
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, ko taip temos pradzioj visos svaigsta del to Babiciaus! Na paziurejau foto - viskas gerai, grazu, kokybiska. Bet 6000 Lt ?!? Galiu is likusiu 4 tukst. lazintis, kad ir uz 2, na 2,5 tukst. rastumet/rasciau vienodai geru fotografu. Nemenkinu Babiciaus, kritikuoju jusu perdeta svaigima smile.gif
O cia mineta Ruta Rylaite tikrai puiki fotografe. Fotografavo artimos drauges vestuves, maciau kaip dirba ir galutini rezultata. Man kur kas originaliau ir meniskiau nei Babicius. Gera pastaba buvo isakyta, jog ne atskiras nuotraukas reikia paziureti parodomajame puslapyje, o keliu vestuviu visas foto.
O jau paskutine pareklamuota saldifoto tai Dieve padek. Tikrai labai blogai sad.gif
Dabar tai jau susibarsiu, bet "niezti" pakomentuoti Red Rose profilini vaizda - ta raudona roze. Atleiskit, bet jusu skoniu pasitiket nedrisciau, jeigu si roze geriausiai isreiskia jusu grozio supratima. Butent tokiu vestuviu nuotrauku ir nenoreciau.... Siaip atsiprasau, tikrai, tik kad labai drasiai vertinat, kas gerai fotkina, kas ne ir kad Babicius dievas, o pasirinke kitus fotografus esam kazkokie nesusiprateliai nevykeliai.

Beje, kas zino, kas ne, atsiminkite, kad pvz google pirmiausia meta ne tuos, kas geriausi, o kas daugiausia sumokejo. Buti pirmuose puslapiuose kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Jana7 @ 2011 11 20, 17:40)

Svelniai tariant - siaubas. Ir dar tokie "profai" drista rasyt "fotografuojame profesionaliai ir meniskai" schmoll.gif del skonio nesigincijama, gal kazkam tokios ir patinka, bet tada geriau paprasyt pazistamo, kad su "muiline" pafotografuotu. Tai ir moket nereikes, ir kokybe, tiketina, geresne pasitaikyt gali doh.gif o man tai jie gerai primoket turetu, kad leisciau savo svente iamzint... g.gif
Atsakyti