Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių fotografai

Sveikutes ax.gif
gal as cia truputeli ne i tema, bet noreciau paklausti tu, kurios jau atsoko savo vestuves ir gavo nuotraukas is fotografo.. Sakykite kiek nuotrauku fotografas jums pateike? Musu vestuves buvo fotografuojamos viena diena, ir is fotografo gavome 400 DVD nuotrauku... Galvoju cia daug ar mazai g.gif man kazkaip mazoka pasirode...
Atsakyti
Na mes uz 6 valandas gavom apie 350 nuotraukeliu, tai jei jusu buvo VISA diena, su vakarine dalimi tai gal ir daugiau biskutuka noretusi, bet gal pas jus nebuvo dideles veiksmo ivairoves labai? tai nenorejo duoti vien vienodas nuotraukas apie ta pati rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 11 04, 14:10)
Sveikutes ax.gif
gal as cia truputeli ne i tema, bet noreciau paklausti tu, kurios jau atsoko savo vestuves ir gavo nuotraukas is fotografo.. Sakykite kiek nuotrauku fotografas jums pateike? Musu vestuves buvo fotografuojamos viena diena, ir is fotografo gavome 400 DVD nuotrauku... Galvoju cia daug ar mazai g.gif  man kazkaip mazoka pasirode...

Man asmeniškai čia labai normaliai, kiti duoda 200-250 nuotraukų, pritariu aukščiau išsakytai nuomonei, kad viskas priklauso nuo įvairovės. Viskas priklauso nuo vietų įvairovės, kaip jaunieji elgiasi, ar susikaustę ar atsipalaidavę, nes kas iš to kad gausit 600 foto ir visos tokios pačios tik galva pasukta kitu kampu. Geriau mažiau bet kokybiškiau. Mes iš visos dienos + 2 dienos po kelias valandas love story gavom 500foto ir likom patenkinti. Kaip mūsų fotografas sakė, kartais iš padarytų per dieną kelių tūkstančių nėra ką net atrinkti, nes žmonės kaip medžiai, jokio natūralumo, o kartais visos nuotraukos tokios gražios kad imk ir daryk kiekvieną. Tad daug kas priklauso nuo pačių jaunųjų,
Atsakyti
Sveiki, norėjau pasiteirauti gal kam teko ką girdėti apie fotografus Deividas Leilionas kurio puslapis www.oroboros.lt ir Gedimina Tregubskis www.pasaulisnuotraukose.lt?
Gal kam fotografavo vestuves, nes čia kalba eina būtent apie vestuves ir turit kokiu atsiliepimų apie juos?
Atsakyti
Aciu Sibirica ir moony smile.gif na nuotraukomis ir as esu labai patenkinta, viskas labai grazu, tik tai, kad mes istiesu aplankeme nemazai vietu ir kai fotografavomes as labai laukiau kai kuriu nuotrauku is tu vietu, bet radau tik po viena ar dvi, bet kaip jus sakot, matyt atrinko tai kas geriausia mirksiukas.gif aciu dar karteli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2011 11 04, 13:52)
Sveiki, norėjau pasiteirauti gal kam teko ką girdėti apie fotografus Deividas Leilionas kurio puslapis www.oroboros.lt  ir Gedimina Tregubskis www.pasaulisnuotraukose.lt?
Gal kam fotografavo vestuves, nes čia kalba eina būtent apie vestuves ir turit kokiu atsiliepimų apie juos?

Atleisk, girdeti neteko, tuo labiau nefotografavo.. ax.gif bet negaliu susilaikyt nepakomentavus visu svieziai ikeliamu fotografu, jeigu jie to verti. O sitie zinokit man patiko.. Pirmasis, manau, labai idomi asmenybe turetu buti, nuotraukos irgi viskas OK, grazu, o antrojo nuotraukos man irgi visos tikrai labai patiko - aisku, is idetu i galerija. Pasigedau tik nuotrauku baznycioje, pvz.. bet, kaip kazkas jau sake, galbut ten tiesiog per daug intymi jaunuju erdve, ir paprasciausiai neviesinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linulia993 @ 2011 11 04, 12:10)
Sveikutes ax.gif
gal as cia truputeli ne i tema, bet noreciau paklausti tu, kurios jau atsoko savo vestuves ir gavo nuotraukas is fotografo.. Sakykite kiek nuotrauku fotografas jums pateike? Musu vestuves buvo fotografuojamos viena diena, ir is fotografo gavome 400 DVD nuotrauku... Galvoju cia daug ar mazai g.gif  man kazkaip mazoka pasirode...

Paprastai nuotraukų skaičius yra aptariamas iš anksto. Kiek teko bendrauti renkantis fotografą, beveik visi turi kažkokį apytikslį skaičių numatę kiek maždaug fotografijų jie atiduos po šventės smile.gif Mūsų fotografai sutartyje rašo, kad atiduoda apie 500 fotografijų, bet kiek žiūrėjome kitų vestuvių fotografijas, dažniausiai buvo virš 600. Patys jie sakė, kad atiduoda visas, kurios gražios, kurias verta atiduoti, bet ne mažiau 500.
Bet kartais tikrai, jei kadrai, pozos kartojasi, tai kam reikia vienodų fotografijų, tada geriau mažiau, negu visos vienodos smile.gif

QUOTE(moony @ 2011 11 04, 12:48)
kartais iš padarytų per dieną kelių tūkstančių nėra ką net atrinkti, nes žmonės kaip medžiai, jokio natūralumo, o kartais visos nuotraukos tokios gražios kad imk ir daryk kiekvieną. Tad daug kas priklauso nuo pačių jaunųjų,

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aridax @ 2011 11 04, 19:49)
Atleisk, girdeti neteko, tuo labiau nefotografavo..  ax.gif bet negaliu susilaikyt nepakomentavus visu svieziai ikeliamu fotografu, jeigu jie to verti. O sitie zinokit man patiko.. Pirmasis, manau, labai idomi asmenybe turetu buti, nuotraukos irgi viskas OK, grazu, o antrojo nuotraukos man irgi visos tikrai labai patiko - aisku, is idetu i galerija. Pasigedau tik nuotrauku baznycioje, pvz.. bet, kaip kazkas jau sake, galbut ten tiesiog per daug intymi jaunuju erdve, ir paprasciausiai neviesinama smile.gif

Na teks toliau dar svarstyti, nes man asmeniškai abu patinka vienas vienaip kitas kitaip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgaplauke10 @ 2011 10 31, 21:12)
Sveiki, norėčiau parekomenduoti fotografą, įamžinusį mūsų šventę. http://www.dautartas.lt Ilgai ieškojom optimalaus varianto, t.y. kainos ir kokybės santykio. Visas tas paieškas atsimenu kaip košmarą - susirandi kažką, tuoj forumuose į "šuns dienas" sumala  doh.gif

Atsiprašau, bet niekaip negaliu suprast, kaip gali patikti žaliuojantys veidai nuotraukose? Tai juk akivaizdus apdirbimo brokas. Net ne spalvinis tonavimas, ar pasirinktas spalvinis tipas priduodantis nuotaika nuotraukoms... Tai tiesiog brokas...
Palyginkit vien jau is paskutiniu minetu pvz www.pasaulisnuotraukose.lt spalvas... skirtumas daugiau nei akivaizdus.

Dovmoo pažiūrėk http://www.di-fotografija.lt/www.di-fotografija.lt
jaunatviška, spalvos negrybauja, ivairesnes kompozicijos. Ir mergina tikrai atiduoda daug savęs fotografuodama.

Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 11 06, 19:59)
Atsiprašau, bet niekaip negaliu suprast, kaip gali patikti žaliuojantys veidai nuotraukose? Tai juk akivaizdus apdirbimo brokas. Net ne spalvinis tonavimas, ar pasirinktas spalvinis tipas priduodantis nuotaika nuotraukoms... Tai tiesiog brokas...
Palyginkit vien jau is paskutiniu minetu pvz www.pasaulisnuotraukose.lt spalvas... skirtumas daugiau nei akivaizdus.

Dovmoo pažiūrėk http://www.di-fotografija.lt/www.di-fotografija.lt
jaunatviška, spalvos negrybauja, ivairesnes kompozicijos. Ir mergina tikrai atiduoda daug savęs fotografuodama.

pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 11 06, 21:59)

Ten ne brokas, o tiesiog toks pasirinktas stilius, ir matyt tokia idėja buvo. Gal presetsus tokius naudojo. Tiesiog persistengta su tuo žalumu.
Atsakyti
QUOTE(moony @ 2011 11 07, 00:46)
Ten ne brokas, o tiesiog toks pasirinktas stilius, ir matyt tokia idėja buvo. Gal presetsus tokius naudojo. Tiesiog persistengta su tuo žalumu.

Man nepatinka toks stilius, blink.gif as uz naturaluma thumbup.gif bet jei ideja lėtai pereina i broka blink.gif tai idomu zinot kaip vadinasi toks spalvu stilius g.gif
Atsakyti