Būsiu dėkinga
Gal pakonsultuotumėte iš kokių internetinių parduotuvių pirkti camper batus? (kad siųstų į Lietuvą).
Būsiu dėkinga
Būsiu dėkinga
Turiu 3 Camper firmos batus ir visus susisiunciau is USA arba UK, is amazon.co.uk arba .com Nes pagavau labai gerom kainom, po 150-170 Lt, kur pas mus po 500 Lt
Superiniai batai
Aš visus savo Camperius pagavau išparduotuvėse. Nesimatavus nedrįsčiau pirkti, nes labai jau įvairių modelių būna. Nėra tokio bendro bruožo kaip kad : jie dažniausiai siaurai blauzdai ar žemai kelčiai.
QUOTE(Suprantama @ 2014 01 21, 17:50)
Aš visus savo Camperius pagavau išparduotuvėse. Nesimatavus nedrįsčiau pirkti, nes labai jau įvairių modelių būna. Nėra tokio bendro bruožo kaip kad : jie dažniausiai siaurai blauzdai ar žemai kelčiai.
Aš step tope pirkadavau, tik kad nebesiveža jau jie nieko. Seniau Gedimino 9 būdavo toje išparduotuvėje, dabar norėčiau įsigyti, bet tik online pamatau
Pirkau gal 10 poru skirtungu camper batu (sau, draugem, giminem ir t.t.) ir visiems atitiko dydis pagal nesiojama batu dydi
Man kazkaip ta problema del dydziu nekilo.
Aš esu pirkus išparduotuvėse Vilniuje (būna kartais Vilniaus g ir Trakų g, Vilniuje, batų išparduotuvėse), esu parsisiuntusi internetu, tiko. Bet va pvz vienus ilgaaulius matavuasi išparduotuvėje ir netiko visai - vienas dydis per siauras per blauzdą, o didesni vienu dydžiu geri per blauzdą, bet jau per dideli per pėdą...tai kažkiek rizikinga gali būti internetu.
pasiziurekit javari.de, javari.co.uk, javari.fr ir tas pats su amazon visose salyse